Olomouc – Žďár n/S 2:6 (1:0 po n.s.n.) | Mountfield HK – K. Vary 2:3 (2:0 po n.s.n.) | Vsetín – Salzburg 4:2 (2:3 po n.s.n.)
Třinec – Liberec 4:7 (po nadst. prodl.) | Zlín – Kladno 5:2 (po nadst. prodl.) | Přerov – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Vítkovice – Slavia 2:1 (0:1 po n.s.n.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 5:1 (2:1 po n.s.n.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 2:4 (po nadst. prodl.)
Havířov – Jihlava 4:5 (po pr.) | Pardubice – HC Litvínov 7:3 (po nadst. prodl.) | Sparta – Plzeň 3:2 (2:1 po s.n.)
po nadst. prodl.
Berani Zlín
5:2 (2:0, 1:2, 2:0 - N 1:0)
Rytíři Kladno
Sobota 16.02.2019, 12:30DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    61:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Dnešní měření sil je definitivně u konce, Zlín bere i čtvrtý bod. Domácí trojice se vydala do rychlého protiútoku, DOMINIK LUŽA a Filip Weintritt si několikrát vyměnili kotouč a nakonec první jmenovaný propálil kladenského brankáře. Asistence: Filip Weintritt a Jáchym Janošek.
     
    56:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín přidává pátý gól a dělá důležitý krok směrem k vítězství v dnešním zápase. Z pravého kruhu pro vhazování se trefil FILIP WEINTRITT. Asistence: David Kozubík.
     
    53:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí opět odskakují do vedení o dvě branky. Zakončení VOJTĚCHA DOBIÁŠE se otřelo o brankovou konstrukci a zapadlo do sítě. Pro zlínského útočníka je to už druhá trefa v zápase. Asistence: Sebastian Fajkus a David Lekeš.
     
    50:42
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Zlín – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Lekeš.
     
    45:45
    Kořének vytáhl zákrok dnešního zápasu! Kladenští v přesilovce vyšachovali zlínskou obranu, takže osamocený Kvapil pálil z pravého kruhu do odkryté branky. Zlínský brankář se však přesunul a střelu, která šla pod horní tyč, vytěsnil vyrážečkou!
     
    45:26
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavlas – 2 min., hákování).
     
    38:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté v závěru třetiny snižují na rozdíl jediné branky. ONDŘEJ BLÁHA dostal puk do sítě zřejmě z úhlu nebo zpoza branky. Byl to pravděpodobně těsný moment, protože rozhodčí uznali gól až po následné poradě. Asistence: Matyáš Filip.
     
    Do konce třetiny zbývalo zhruba půl minuty, když byla hra konečně přerušena. Rozhodčí se sešli ve středním pásmu, aby se poradili a po vzájemné konzultaci branku uznali. Kladno tedy snižuje a čas se vrátí zpět.
     
    34:58
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Talafa – 2 min., napadení).
     
    34:39
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Šmatlák – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavlas – 2 min., hrubost).
     
    33:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno sice přesilovku nevyužilo, ale zůstalo v útočném pásmu u kotouče a hned po jejím skončení snižuje na 3:1. Trefil se ONDŘEJ VOLRÁB. Asistence: Matyáš Filip.
     
    31:39
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Hamrlík – 2 min., sekání).
     
    27:25
    Sedláček se dostal na kladenskou obranu a ujížděl sám na brankáře. Do jeho zakončení na poslední chvíli sáhl obránce Zich, takže zlínský útočník minul branku.
     
    26:50
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Hamrlík – 2 min., sekání).
     
    26:23
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Funk – 2 min., držení).
     
    24:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Zlína ústí ve třetí branku! Sebera najel po straně do pásma, šikovnou stahovačkou oklamal obránce a poslal puk na druhou stranu před branku, kde stál připravený VOJTĚCH DOBIÁŠ. Zlínský forward pak okamžitě uklidil puk do sítě. Asistence: Matěj Sebera a Kryštof Bednařík.
     
    18:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí v závěru třetiny zvyšují své vedení. Druhou branku vstřelili hned po vyhraném vhazování v útočném pásmu, prosadil se ADAM BACHÁNEK. Asistence: Tadeáš Talafa a Dan Handl.
     
    14:24
    Kořének se skvěle přesunul a lapil šanci jednoho z hostů, teď byli Kladenští blízko vyrovnání. Po přerušení hry se pak do sebe ještě pustili Janošek a Rendla, rozhodčí jejich spor však rychle utnuli.
     
    09:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Co se domácím nepodařilo během přesilovky, zvládli těsně po jejím skončení. MATYÁŠ HAMRLÍK zblízka poslal puk pod horní tyč, brankář Jiroušek na něj nedosáhl. Asistence: Sebastian Fajkus a Matěj Sebera.
     
    07:22
    Domácí zachybovali v rozehrávce, čehož mohl využít Nagy, který získal puk a ujížděl v oslabení sám na Kořénka. Zlínského gólmana však neprostřelil!
     
    06:05
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Filip – 2 min., sekání).
     
    03:06
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Hamrlík – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 10. Hamrlík (Fajkus, Sebera), 19. Bachánek (Talafa, Handl), 25. Dobiáš (Sebera, Bednařík), 54. Dobiáš (Fajkus, Lekeš), 57. Weintritt (Kozubík), 62. Luža (Weintritt, Janošek) – 34. Volráb (Filip), 39. Bláha (Filip)


    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Janošek, Hamrlík, Bednařík, Pavlas, Talafa – Chludil, Hefka, Bachánek, Pröschl, Weintritt, Lekeš, Handl, Kozubík, Luža, Sedláček, Dobiáš, Fajkus, Sebera
    Rytíři Kladno: Jiroušek (Novotný) – Kvapil, Volráb, Šmatlák, Flachs, Zíka, Funk, Veber, Zich – Nagy, Hašek, Kraus, Bernat, Bláha, Husarik, Rendla, Filip, Čermák

    Rozhodčí: Goňa – Poláček, Pospíšil
    thejrc.org