Panthers – Chodov 4:8 (kon.)
konec
Panthers Praha
4:8 (2:2, 0:3, 2:3)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 17.02.2019, 18:30 • Sport Centrum Hostivice • Extraliga žen • 21. kolo
     
    Je dobojováno. Po vyrovnané první periodě potvrdil Chodov roli favorita a z Hostivic si odváží vítězství 8:4. Panterky dnes selhaly především v zakončení, mnoho šancí jim chytila také výtečná Christianová. To je z mé strany vše, přeji příjemný večer a zase někdy u Onlajnů na počtenou! (20:22:57)
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Přeci jen se Panterky dočkaly ještě jedné trefy. TEREZA SYSLOVÁ se vymotala od mantinelu a svou ránu schovala doslova pod zem – míček vyplaval až za nataženou nohou nic netušící Christianové. Asistence:Anežka Slaná.
     
    58:44
    Extraligovou premiéru si dnes odbyde i další juniorka Boháčová, která už se do statistik stihla zapsat jedno vybojování přesilovky.
     
    57:51
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Karolína Kellovská – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    57:33
    Chodov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Vesecká nedokázala do konce dotáhnout samostatný únik a na druhou stranu tím vyslala rychlík jménem Řepková, jenž ještě vylepšil situaci nahrávkou na MAGDALÉNU PLÁŠKOVOU, jenž po zemi přidává osmý gól. Asistence: Martina Řepková.
     
    57:00
    Tři minuty do konce, Panterky jsou pod tlakem a sen o bodech z tohoto utkání se jim pomalu rozplývá...
     
    56:14
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Michaela Lupačová – 2 min., Nedovolená vzdálenost).
     
    55:31
    Oddechový čas pro hosty.
     
    53:26
    Zmatky v brakovišti musela rychlým přesunem řešit Červová, která bryskním přesunem lapila gólovou dorážku Pláškové!
     
    51:57
    Domácím se hodně rychle krátí čas, navíc iniciativu přebraly hráčky hostí. Už dobrých několik minut si Christianová nesáhla na balon.
     
    50:27
    Panterky nasazují do hry i juniorku Šporovou, která si odbývá premiérové minuty v extraligovém florbale – strávila je v rohu pod tlakem dvou hráček Chodova.
     
    48:35
    Po souboji zůstala na zemi ležet viditelně otřesená Hanzlíková, po krátkém ošetření ale za aplausu publika míří na střídačku.
     
    47:52
    Utkání sleduje 83 diváků.
     
    46:35
    S šancemi se roztrhl pytel, ze vzduchu mohla další únik zakončovat Miklíková, balon ale netrefila a navíc se ukázkově rozplácla o naleštěný povrch.
     
    46:07
    Velké chvíle i a druhé straně, Jelínková nevyzrála z úniku na Christianovou, kterou trefila jen do pupku!
     
    45:44
    A mohlo být ještě hůře, Suchá neskutečnou ránou téměř zlomila štangli!
     
    45:09
    Jsou tam náznaky, ale Panterky se nedokáží dostat přes půlící čáru s míčkem na hokejce. A čas se jim zle krátí...
     
    43:44
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    A TEREZA SYSLOVÁ z něj vykřesala ještě naději! Počkala si na pohyb Christianové a následnou rychlou kličkou do strany ji překonala! Bez asistence.

    Tomáš Pauček

    Branky a nahrávky: 7. Jelínková (Florianová), 15. Pitterlingová (Tůmová), 44. Syslová, 60. Syslová (Slaná) – 8. Řepková (Svačinová), 9. Hanzlíková (Pekárková), 23. Suchá (Jiráková), 28. Plášková (Suchá), 32. Suchá (Jiráková), 43. Frantíková (Jiráková), 43. Svačinová (Ka. Kellovská), 58. Plášková (Řepková)


    Panthers Praha: Červová (Horňáková) – Vranová, Florianová, Syslová, Pitterlingová, Boháčová – Vesecká, Škvorová, Lochmannová (C) – Slaná, Tůmová, Miklíková – Lupačová, Jelínková, A. Nováková – Šporová.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Christiánová (Provázková) – Jiráková, Kr. Kellovská, Nosková, Svačinová, Vrbová – Frantíková (C), Plášková, Pekárková – Belicová, P. Beránková, Hanzlíková – Ka. Kellovská, Peštová, Preisslerová – Řepková, Suchá.

    Rozhodčí: Kostínek, Reichelt

    Diváci: 83
    thejrc.org