Mladá Boleslav – Sparta 5:7 (kon.) | Otrokovice – Liberec 9:3 (kon.) | Královské Vinohrady – Pardubice 5:1 (kon.)
Česká Lípa – Bohemians 5:7 (kon.) | Ostrava – Bulldogs 6:3 (kon.) | Střešovice – Znojmo 12:0 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
6:3 (1:0, 2:1, 3:2)
Bulldogs Brno
Neděle 17.02.2019, 17:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    56:57
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A zanedlouho se objevuje v další gólové pozice PETR ŠOMODI! Díky jeho gólu se Brňané ještě přibližují na rozdíl tří branek, jenže z jejich pohledu už bude zřejmě pozdě. Asistence: Lukáš Mráz.
     
    56:32
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Nekompromisní dělovka MARTINA FAJTA letěla přesně pod víko a Bulldogs díky tomu dosáhli aspoň na snížení. Uvidíme, zda se ještě situace nějakým způsobem zdramatizuje. Asistence: Martin Grlický.
     
    54:24
    Ostrava právě vstřelila branku!
    MICHAL SLÁDEK se trefuje podruhé v tomto utkání a upevňuje už tak kvalitní náskok FBC. Asistence: Jiří Bauer.
     
    44:05
    Ostrava právě vstřelila branku!
    MATYÁŠ ŠINDLER se nenechal rozhodit, podržel míček a následně umístil míček s přehledem pod horní tyč. Brněnské plány na vyrovnání tak dostávají další výraznou trhlinu. Asistence: Jan Daniš.
     
    40:53
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Početní převaha je nakonec přece jen využita! Po několika rychlých nahrávkách se odhodlal k ráně MATYÁŠ ŠINDLER a zprava našel skulinu mezi gólmanem a tyčkou. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    30:56
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Kontaktní rozdíl ve skóre trval necelou minutu. MAREK LIPOVÝ se rozhodl pro individuální akci, kterou završil přesnou ranou mezi tyče. Zásluhou toho se Ostravané vrací do vedení o dvě branky. Bez asistence.
     
    30:01
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    I když se jim v posledních minutách nedařilo, nyní se Bulldogs prosazují. Před ADAMEM KONEČNÝM se po zpracování míčku otevřel volný prostor a jeho střela byla nechytatelná. Asistence: Martin Grlický.
     
    28:19
    Ostrava právě vstřelila branku!
    JAN DANIŠ přispěl svojí trefou k tomu, že Ostrava vede už 2:0. Jeho náběh z levého křídla byl skvěle načasovaný a dalo se z něj bez čekání uklidit míček do sítě. Asistence: Jiří Bauer.
     
    04:52
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Rychlý zisk míčku, pár nahrávek a trefa byla na světě. MICHAL SLÁDEK si výborně počkal na pas od Matyáše Šindlera a okamžitě překvapil brněnského brankáře. Asistence: Matyáš Šindler.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 5. Sládek (Šindler), 29. Daniš (J. Bauer), 31. Lipový, 41. Šindler (Juhaňák), 45. Šindler (Daniš), 55. Sládek (J. Bauer) – 31. Konečný (Grlický), 57. Fajt (Grlický), 57. Šomodi (Mráz)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (Klobučník) – Lipový, Jiří Šebesta, Jurdzin, Posselt, J. Bauer – Kaloč, Juhaňák, Zálesný – Hrabal, Šindler, Eichner – Daniš, Sládek, Mendrek – Křiva.
    Bulldogs Brno: Kuhn (Bartek) – Vojtíšek, Galuszka, Marek, Michálek, Surkoš – Mráz, Lorenc, Ulman – Grlický, Němec, Šomodi – Kadavý, Koláčný, Fajt – Novotný, Konečný, Šomodi – Jaakkonen.

    Rozhodčí: Martin Both, Vladimír Černín

    Diváci: 119
    thejrc.org