Vsetín – Jihlava 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Slavia 3:2 (kon.) | Třebíč – Prostějov 1:2 (kon.)
Frýdek-M. – Přerov 2:4 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 3:4 (1:2 po s.n.) | Ústí n/L – Kadaň 4:0 (kon.)
Havířov – Kladno 0:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
1:2 (1:0, 0:2, 0:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Pondělí 18.02.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 57. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:54:36)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 34 – 26
    Střely mimo: 15 – 9
    Zblokované střely: 6 – 14
    Vhazování: 34 – 28
    Trestné minuty: 32 – 14
     
    Je konec! Prostějov si právě vybudoval na osmém místě nejspíše rozhodující náskok pro play-off, jelikož Frýdek-Místek v souběžně hraném utkání prohrává 0.4! Dnešní zápas rozhodli hostující hráči ve druhé třetině, kdy vstřelili dvě branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Je rozhodnuto! Třebíč jen vypálila vedle branky, jenže kotouč se dostal až za branku domácího celku. Toto si Prostějov už pohlídá a vezme všechny tři body.
     
    59:00
    Minuta do konce!
     
    58:50
    Proběhlo vhazování ve středním pásmu, a tak se Svoboda vrátil do branky. Po chvilce se však vrací na střídačku a domácí pokračují v šesti.
     
    58:31
    Třebíč drží kotouč na svých hokejkách v útočném pásmu, ale hostující celek se dobře brání. Svého soupeře pouští jen do propagačních střel.
     
    58:00
    Jestřábi získali kotouč ve svém obranném pásmu a jen lehce ho poslali do středního pásma. Branka domácího celku zůstává nadále odkryta.
     
    57:52
    Třebíč to zkusí v šesti!
     
    57:52
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:52
    Jestřábi se znovu dostali ke kotouči, ale znovu poslali kotouč jen na zakázané uvolnění. To je již druhé během posledních pár vteřin.
     
    57:24
    Prostějov drží kotouč na svých hokejkách a nikam se nežene, jelikož to nepotřebuje. Třebíč se nemůže za žádnou cenu dostat do tlaku v útočném pásmu.
     
    56:59
    Ondřej Mikliš je na ledě!
     
    56:32
    A znovu! Ne, vypadá to, že Třebíči skončí po základní části letos sezóna. Prostějov totiž vyhazuje jeden puk za druhým bez větších problémů.
     
    55:58
    Což nadále platí. Prostějovští hokejisté se totiž dostali ke kotouči a poslali ho přes všechny čáry za Svobodu. Domácím se čas hodně rychle krátí.
     
    55:33
    Lukáš Volf se snažil napadat celkem hodně vysoko, ale Slavia si s tím poradila a může se vydat do útoku. Zatím to však není ono.
     
    55:08
    Po Třebíč je to asi jedna z posledních možností, jak dnešní zápas dotáhnout do vítězného konce. Domácí však pálil jen nad a hosté vyhodili.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 7. Vl. Brož (Nedvídek, Psota) – 29. Žálčík (P. Krejčí, Račuk), 37. L. Volf (Hanták, Račuk)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Do. Svoboda (Jekel) – Vl. Brož, Szathmáry, Forman, Nedbal, V. Čejka, Bilčík – Psota, Nedvídek, Havlát – Vodný, T. Havránek, P. Kratochvíl – Malec, Tadeáš Král, Paták – Süss, Mlynář, M. Novák – Ferda.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Havlík, Mikliš, Čáp, D. Kolář, P. Krejčí, Husa, Žovinec – L. Volf, Divíšek, Nouza – Starý, Račuk, Žálčík – L. Luňák, Hanták, Dvořáček – Venkrbec, V. Meidl, Prokeš.

    Rozhodčí: Veselý, Pilný – Štofa, Beneš

    Diváci: 827
    thejrc.org