Litvínov – Třinec 0:5 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 9:1 (kon.) | Kometa Brno – Mountfield HK 0:3 (kon.)
Liberec – K. Vary 3:1 (kon.) | Pardubice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Sparta – Olomouc 1:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
1:3 (1:1, 0:2, 0:0)
HC Olomouc
Úterý 19.02.2019, 18:30 • O2 arena, Praha 9 (Libeň) • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    32:52 David OSTŘÍŽEK - 1:3
     
    32:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Moravané nakonec přesilovku využívají a přetavují ji ve třetí gól! Po souhře s Jerglem se z pravé strany kluziště prosadil DAVID OSTŘÍŽEK, který zavěsil přímo pod horní tyč pražské klece. Mora tak odskakuje do dvoubrankového trháku! Asistence: Aleš Jergl, Jan Knotek.
    22:55 Matúš HLAVÁČ - 1:2
     
    22:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté jdou opět do vedení, skromný kotel jejich příznivců je štěstím bez sebe! Na modré čáře se ke kotouči dostal MATÚŠ HLAVÁČ, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Stejně jako Sill se i sedmnáctiletý olomoucký bek dnes prosazuje poprvé v nejvyšší soutěži! Asistence: Aleš Jergl, David Ostřížek.
    11:38 Zach SILL - 1:1
     
    11:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zničehonic máme vyrovnáno, v Praze začínáme zase od začátku! ZACH SILL pro sebe ukořistil kotouč za olomouckou svatyní, obtočil se kolem ní a uklidil jej mezi Konrádův beton a tyč. Pro zámořského forvarda je to vůbec první trefa v letošním ročníku! Asistence: Petr Kalina, Jiří Smejkal.
    03:37 Zbyněk IRGL - 0:1
     
    03:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    První gól utkání je na světě! ZBYNĚK IRGL nic neřešil, zasunul kotouč k pravé tyči a posílá hosty ve čtvrté minutě do vedení – 0:1!
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 12. Sill (Kalina, Smejkal) – 4. Irgl (TS), 23. Hlaváč (Jergl, Ostřížek), 33. Ostřížek (Jergl, J. Knotek)


    HC Sparta Praha: J. Sedláček (Machovský) – Tomáš Dvořák, Košťálek, Piskáček (C), T. Voráček, Kalina, Blain, Delisle – Beran, Sill, Smejkal – Jarůšek, Klimek, Roberts Bukarts – Buchtele, Pech (A), Forman (A) – Kudrna, Klíma, Rousek.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Vyrůbalík (C), J. Galvas, Švrček, Dujsík, Ondrušek (A), Hlaváč – Ostřížek, J. Knotek (A), Jergl – Burian, Strapáč, Irgl – Laš, Skladaný, Mráz – J. Káňa, Handl, V. Tomeček.

    Rozhodčí: Jeřábek, Hodek – Brejcha, Malý.

    Diváci: 6 481
    bahis siteleri