Plzeň – Salzburg 4:3 (po nadst. prodl.) | Přerov – Zlín 3:4 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
HC Škoda Plzeň
4:3 (1:1, 2:2, 1:0 - N 1:0)
EC Red Bull Salzburg
Úterý 19.02.2019, 16:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    62:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň vítězí i v nadstavbě. SEBASTIÁN MALÁT dostal puk přesně na hokejku a ranou z voleje trefil pro domácí i čtvrtý bod v zápase. Asistence: Josef Roubal, Albert Šiller.
     
    48:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Obrat je dokonán. Albert Šiler místo střely poslal puk mezi kruhy ADAMU ROHLOVI na teč, domácí útočník puk jen lehce tečnul hostujícímu brankáři mezi betony. Asistence: Albert Šiler, Vladimír Kremláček.
     
    37:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečné, druhé oslabení v zápase, druhá branka Plzně. SEBASTIÁN MALÁT ujel všem obráncům a střelou mezi betony srovnává s rakouským celkem krok. Asistence: Matěj Kolda.
     
    34:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka snižuje ve vlastním oslabení! Po přihrrávce Roubala se ocitl MAREK PRINCL sám na pravé straně, odkud přesně zamířil k levé tyči. Asistence: Josef Roubal.
     
    30:21
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté po osmi vteřinách přidávají třetí branku. Po přihrávce Hedeho se na Berana řítil z pravé strany TIM LUCA HARNISCH a přesnou střelou zápěstím rozjadosnil pár fanoušků Salzburgu potřetí. Asistence: Elis Nicolai Hede, Jakub Borzceski.
     
    30:13
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Krátce za polovinou utkání jdou podruhé v zápase hosté do vedení. Po přihrávce z rohu kluziště zůstal před brankou volný CONSTANTIN VOGT, který přesnou střelou k tyčce vrací hostům vedení. Asistence: Danjo Leonhardt, Maxmilian Hengelmüller.
     
    02:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na vyrovnání jsme ovšem nečekali dlouho. JAN SLANINA vystřelil z levé strany útočného pásma a jeho projektil zastavila až síťka v brance. Bez asistence.
     
    00:51
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Za to Red Bull udeřil z první akce. Harnisch nabruslil podél levého mantinelu do útočného pásma, táhlou střelou donutil Berana k zákroku betonem, nicméně černý nesmyl vyrazil jen na hokejku JURAJE ELIAŠE, který pohotovou dorážkou otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Tim Luca Harnisch, Maksymilian Ireneusz Szuber.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 3. Slanina, 35. Princl (Roubal), 38. Malát (Kolda), 49. Rohla (Šiler, Kremláček), 63. Malát (Roubal, Šiller) – 1. Eliaš (Harnisch, Szuber), 31. Vogt (Leonhardt, Hengelmüller), 31. Harnisch (Hede, Borzecki)


    HC Škoda Plzeň: Beran (Pilc) – Houdek, Kovařík, Pánek, Lokajíček (A), Kremláček, Šiler – Roubal, Kolář, Balín, Kolda (C), Slanina, Matiášek, Adamec, Rohla, Malát, Procházka, Ženíšek, Princl (A)
    EC Red Bull Salzburg: Kristiansen (Kolarz) – Hadamczik, Menner, Szuber, Frandl, Necesany – Borzecki, Hede (C), Eham, Eliaš, Vogt (A), Polegoshko, Lindner, Maier, Harnisch (A), Leonhardt, Hengelmuller, Peterka, Reisnecker

    Rozhodčí: Jakub Šindel – David Jelínek, Petr Bělohlav
    thejrc.org