Philadelphia – Tampa 2:5 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:2 (kon.) | Florida – Buffalo 4:2 (kon.)
New Jersey – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Montreal – Columbus 3:2 (kon.) | Minnesota – Anaheim 0:4 (kon.)
St. Louis – Toronto 3:2 (po pr.) | Dallas – Nashville 3:5 (kon.) | Edmonton – Arizona 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Carolina Hurricanes
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
New York Rangers
Středa 20.02.2019, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:10 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:2
     
    46:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté skórují těsně po skončení přesilovky! DeAngelo přenesl hru na Pavla Bučněviče, který z levého kruhu vypálil do hrudi brankáře McElhinneyho. Toho nepřekonal ani dorážející Jimmy Vesey, ovšem VLADISLAV NAMĚSTNIKOV už z mezikruží puk do odkryté klece poslal – 1:2. Asistence: Jimmy Vesey a Pavel Bučněvič.
    30:40 Connor BRICKLEY - 1:1
     
    30:40
    Rangers právě vstřelili branku!
    Gól platí! Způsob, jakým CONNOR BRICKLEY dopravil kotouč za brankovou čáru, byl nakonec v pořádku a Rangers tak rychle srovnávají na 1:1. Asistence: Filip Chytil a Anthony DeAngelo.
    29:53 Jordan MARTINOOK - 1:0
     
    29:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teď už se domácí radují! Svečnikov předal Hamiltonovi kotouč opět na pravý kruh. Obránce Caroliny ho tentokrát ještě nabídl před branku JORDANOVI MARTINOOKOVI, který napoprvé ještě Lundqvista nepřekonal, ale z dorážky už uklízel puk do odkryté klece. Asistence: Dougie Hamilton a Andrej Svečnikov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 30. Martinook (D. Hamilton, Svečnikov) – 31. C. Brickley (Chytil, DeAngelo), 47. Naměstnikov (Vesey, Bučněvič)


    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin (A), Faulk (A), Pesce, T. van Riemsdyk, de Haan – Williams (C), Aho, Niederreiter – T. Teräväinen, Wallmark, Ferland – B. McGinn, Martinook, Svečnikov – Mäenalanen, McKegg, Foegele.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – McQuaid, Skjei, M. Staal (A), DeAngelo, Shattenkirk, Br. Smith – Zuccarello, Zibanejad, Kreider (A) – Bučněvič, K. Hayes, Vesey – Fast (A), R. Strome, Naměstnikov – C. Brickley, Nieves, Chytil.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, McCauley – Suchánek, Mach

    Diváci: 13343
    thejrc.org