Motor ČB – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Jihlava – Benátky n/J 8:2 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 3:2 (kon.)
Kadaň – Třebíč 3:8 (kon.) | Prostějov – Litoměřice 4:2 (kon.) | Přerov – Poruba 2011 3:4 (1:2 po s.n.)
Slavia – Vsetín 3:5 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
5:2 (1:1, 0:0, 4:1)
HC Frýdek-Místek
Středa 20.02.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 58. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 24:24
    Střely mimo – 15:5
    Zblokované střely – 18:7
    Úspěšnost vhazování – 67%:33%
    Trestné minuty – 6:6 (19:57:38)
     
    Dnešní utkání je nakonec za námi. Motor se se soupeřem dlouho rval, co to šlo, pak ale přišla třetí perioda. V ní českobudějovičtí hráči zvítězili nad soupeřem o tři branky, tudíž si nakonec vysloužili vítězství 5:2.
     
    Konec zápasu.
    59:59 Martin HEŘMAN - 5:2
     
    59:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor nakonec prázdnou branku přeci jen trefil! MARTIN HEŘMAN nakonec zdálky střílel znovu, tentokrát již úspěšně! Asistence: René Vydarený, Petr Kváča.
     
    59:46
    Jeden z hostujících útočníků nejprve mohl zakončovat do prázdné branky, pak se ale k puku dostal Martin Heřman, jenž zkusil zacílit do prázdné klece. Nakonec jen těsně minul.
     
    59:27
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Kutlák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    59:26
    Už to vypadalo, že bude definitivně rozhodnuto! David Gilbert zakončoval z křídla do prázdné klece, Filip Haman ale předvedl parádní zákrok, díky kterému puk vytěsnil mimo brankovou konstrukci!
     
    58:43
    Hostující střídačka si vzala oddychový čas. Za malý moment se bude vhazovat po Kváčově pravici, Frýdek-Místek to navíc zkusí se šesti hráči v poli!
    58:24 Milan MIKULÍK - 4:2
     
    58:24
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hostující celek snižuje na dvoubrankový rozdíl! Christov poslal kotouč na brankoviště, kde stál pohotový MILAN MIKULÍK, který puk dokázal uklidit. Asistence: Vít Christov.
     
    58:06
    Jakub Babka jel s kotoučem na holi za soupeřovou brankou. Hostujícího brankáře snažil zmást, když zkoušel zasunout u pravé tyče, jenže nakonec neúspěšně.
     
    57:27
    Nyní bylo k brance o něco blíže! Z levého kruhu pálil Martin Nováka. Z nápřahu ovšem trefil jen vnější tyč, od které se puk vrátil do hry. O chvíli později už si Malík připisuje přesný zákrok a puk drží ve výstroji.
     
    56:59
    Karel Plášil stál na modré čáře. Dvakrát dostal přihrávku, ovšem ani jeden z jeho pokusů se nevešel mezi tři tyče. Útočný tlak Motoru ale pokračuje.
     
    55:57
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Milan Mikulík – 2 min., napadení).
     
    55:33
    Domácí tribuny si žádají pověstného bůra! A nyní k němu nebylo vůbec daleko! Jakub Babka se dostal do ideální pozice, jenže z ní trefil jen mantinel za Malíkovou brankou.
    54:57 Miloslav ČERMÁK - 4:1
     
    54:57
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pokud bude chtít Frýdek-Místek se zápasem ještě něco udělat, bude to mít hodně těžké! Motor jde totiž do tříbrankového vedení! MILOSLAV ČERMÁK se dostal ke kotouči a následně do úniku. Před brankou si pak poradil nejlépe, jak mohl – 4:1. Bez asistence.
     
    54:03
    Václav Karabáček nabral parádní rychlost, načež dostal přihrávku na levý kruh. Dobrou obranou prací se ale prezentoval jeden z hostů, který do Karabáčkova pokusu stihl vložit hůl.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 20. Bradley (Z. Doležal, Vydarený), 46. Čermák (Heřman, R. Přikryl), 53. Endál (Karabáček), 55. Čermák, 60. Heřman (Vydarený, Kváča) – 7. Hladonik (Kofroň, Hrachovský), 59. Mikulík (Christov)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Plášil, M. Jandus, Pýcha, Kutlák, Vydarený – M. Novák, Gilbert, Karabáček – Babka, Bradley, Z. Doležal – Čermák, R. Přikryl, Heřman – P. Novák, Beránek, Endál – Dunn, Kachyňa.
    HC Frýdek-Místek: Malík (L. Daneček) – Husák, Haman, Krisl, Bartko, D. Stránský, Hrachovský – Kofroň, Hladonik, Martynek – Christov, Mikulík, Kaukič – Klimša, Peterek, Rudovský – Motloch, Kuťák, Flok.

    Rozhodčí: Doležal, Ondráček – Štofa, Beneš
    thejrc.org