Plzeň – Zlín 9:2 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
9:2 (1:0, 5:1, 3:1)
Berani Zlín
Středa 20.02.2019, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    A ještě jedna obrovská šance. Z vrcholu levého kruhu orazítkoval Miroslav Preisinger břevno.
     
    58:24
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Miroslav Indrák – 2 min., hákování).
     
    50:23
    Hlavní rozhodčí rozpažil, opravdu zazvoněla jen levá tyč Štůralovy brány.
     
    50:23
    Na stadioně se spustily opěvná znělka na oslavu branky, ale Roman Vráblík zřejmě trefil jen tyč. Zkoumá se záznam hry u videorozhodčího.
    48:15 Pavel KUBIŠ - 9:2
     
    48:15
    Zlín právě vstřelil branku!
    Utkání bohaté na góly pokračuje. Podruhé v zápase se dokázali prosadit hosté, to když podél levého mantinelu ujel PAVEL KUBIŠ a následnou střelou z levého kruhu trefil přesně do šibenice. Asistence: David Nosek.
    45:52 Milan GULAŠ - 9:1
     
    45:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    ONE MAN SHOW domácího kapitána. Jaroslav Kracík našel na vrcholu levého kruhu koho jiného, než MILANA GULAŠE, který opět ranou z první trefuje do černého. Asitence: Jaroslav Kracík, Lukáš Pulpán.
     
    45:13
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Herman – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Dalibor Řezníček – 2 min., podrážení).
    42:45 Milan GULAŠ - 8:1
     
    42:45
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hattrick je málo, domácí 77 střílí už svou čtvrtou branku a opět po parádním pase Jana Kováře. Ten MILANA GULAŠE našel přesně na levém kruhu a domácí kapitán se do puku opřel z jedničky a trefil naprosto přesně. Asistence: Jan Kovář.
     
    42:39
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Matyáš Hamrlík – 2 min., podrážení).
    40:25 Milan GULAŠ - 7:1
     
    40:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čepice na led, máme v Plzni hattrick. Po další skvěle přihrávce Jana Kováře střílí MILAN GULAŠ svou třetí branku v zápase, když u pravé tyčky prostřelil ležícího Štůralu. Asistence: Jan Kovář, Lukáš Pulpán.
    38:19 Milan GULAŠ - 6:1
     
    38:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další hokejová paráda. Jan Kovář získal za brankou puk, který následně předal přesně na hůl MILANA GULAŠE, na něj už zívala poloprázdná branka, domácí jen dokazují jak skvělé oslabení mají. Asistence: Jan Kovář.
     
    36:20
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Michal Moravčík – 2 min., napadení).
    35:56 Jakub HERMAN - 5:1
     
    35:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl čtyř branek a nutno uznat po velmi hezké akce. Antonín Honejsek předal puk na modré čáře Zdeňku Okálovi, ten viděl na druhé vlně ještě lépe postaveného JAKUBA HERMANA, který Frodla překonal parádní bekhendovou kličkou. Asistence: Zděnek Okál, Antonín Honejsek.
     
    31:59
    Střídání v týmu PSG Berani Zlín: ze hřiště odchází Libor Kašík, přichází Tomáš Štůrala.
    31:59 Vojtěch NĚMEC - 5:0
     
    31:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pátá, právě teď odbila... VOJTĚCH NĚMEC po příhrávce Jonese z vlastní třetiny odmítl obránce na modré čáře a po parádní kličce poslal puk mezi betony Kašíka. Asistence: Denis Kindl, Nick Jones.
    30:06 Denis KINDL - 4:0
     
    30:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Těsně za polovinou utkání už je to 4:0 a Škodovka naplno využila nabídnutou přesilovou hru pět na tři. Po střele Vojtěcha Němce se puk odrazil přímo na hůl DENISE KINDLA, který puk i s trochou dávkou štěstí dopravil bekhendem do opuštěné klece. Asistence: Vojtěch Němec, Petr Kodýtek.
    29:05 Jaroslav KRACÍK - 3:0
     
    29:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tato situace nemohl skončit jinak než brankou. Milan Gulaš našel u pravé tyčky JAROSLAVA KRACÍKA, který pohotovou střelou trefil přesně mezi betony Kašíka. Asistence: Milan Gulaš, Lukáš Pulpán.
     
    28:26
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Pavel Kubiš – 2 min., pozdní dohrání).
     
    23:53
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jan Eberle – 2 min., hákování).
    23:17 Milan GULAŠ - 2:0
     
    23:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň neuznána branka nerozhodila. Po dalším rychlém našel Jan Kovář na levém kruhu MILANA GULAŠE, který ranou z voleje trefil naprosto přesně. Asistence: Jan Kovář, Jakub Pour.
     
    22:46
    Odvolávám, gól to nebyl. Škodovka ujela do rychlého přečíslení, Miroslav Indrák předal puk Václavu Nedorostovi, který vypálil z otočky, puk se přes obránce dostal za Kašíkova záda, ale za minutu dvanáct puk z brankové čáry odpálil Ralfs Freibergs.
     
    22:46
    Plzeň dostala po rychlém brejku podruhé kotouč do sítě, rozhodčí ukazuje že si zavolá s kolegou u videa.
     
    15:15
    Kašík se v první třetině rozhodně nenudí, po další krásné kombinaci musel předvést další vynikající zákrok. Jan Eberle našel na druhé vlně Allena, ten celou akci ještě vyšperkoval přihrávkou na Petra Kodýtka, který ranou z první protáhl Kašíka.
     
    10:53
    Je až k neuvěření co občas dokážou vymyslet Straka s Eberlem ve vlastním oslabení. První jmenovaný vyvezl puk z vlastní třetiny, předal ho Eberlemu, který ho podržel v rohu u Kašíka. Výsledkem toho nakonec byla vyložená šance domácí sedmnáctky, který z mezikruží ale nechal vyniknout Kašíka.
     
    10:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jaroslav Kracík – 2 min., hákování).
    07:27 Petr STRAKA - 1:0
     
    07:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Home Monitoring Aréna poprvé v zápase bouří. Miroslav Preisinger našel z rohu přesně mezi kruhy volného PETRA STRAKU, kterého Kašík napoprvé vychytal, ale na dorážku už byl krátký. Asistence: Miroslav Preisinger, Roman Vráblík.
     
    04:38
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Šlahař – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    01:14
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Lukáš Kaňák – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 8. Straka (Preisinger, Vráblík), 24. Gulaš (Jan Kovář, Pour), 30. Kracík (Gulaš, Pulpán), 31. D. Kindl (V. Němec, Kodýtek), 32. V. Němec (D. Kindl, Jones), 39. Gulaš (Jan Kovář), 41. Gulaš (Jan Kovář, Pulpán), 43. Gulaš (Jan Kovář), 46. Gulaš (Kracík, Pulpán) – 36. Herman (Okál, Honejsek), 49. Kubiš (Nosek)


    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Vráblík, Pulpán, Allen, Jones, Moravčík, L. Kaňák – Pour, Jan Kovář (A), Gulaš (C) – Straka, Kodýtek, Eberle – V. Němec, Kracík, D. Kindl – Kantner, Nedorost, Indrák (A) – Preisinger.
    Berani Zlín: Kašík (32. Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Gazda, Řezníček, Valenta, Ferenc, Hamrlík – Kubiš (C), Fořt (A), Šlahař – Herman, Honejsek, Okál – Václavek, P. Sedláček, E. Kulda – L. Krejčík, Popelka, Fajkus.

    Rozhodčí: Hodek, Svoboda – Ganger, Lhotský

    Diváci: 4674
    thejrc.org