Chabarovsk – Barys 2:0 (kon.) | Kunlun – Vladivostok 6:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:4 (kon.)
Ufa – Kazaň 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Čerepovec – Riga 4:5 (po pr.)
Nižněkamsk – Petrohrad 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 2:1 (4:3 po s.n.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 1:2 (kon.)
Jokerit – HC Slovan 7:1 (kon.) | Soči – Spartak Moskva 2:0 (kon.) | Viťaz – Minsk 4:3 (kon.)
po prodl.
Severstal Čerepovec
4:5 (1:1, 1:2, 2:1 - 0:1)
Dinamo Riga
Středa 20.02.2019, 17:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (19:39:37)
     
    Československá stopa v utkání:
    Dominik Furch (CER)
    60 minut, 25 zákroků, 5 gólů, 83,33%.
     
    Střely na branku: 24 – 30.
     
    Je dobojováno! Riga na ledě Čerepovce dvakrát vedla o dva góly, ale nakonec musela o své čtvrté výhře v řadě rozhodnout až v prodloužení, které v její prospěch rozsekl Linus Videll. Lotyšský tým s radostí rozhodně nešetřil, ale v napínavém boji o play-off si přesto nepomohl, neboť dva body získalo i sedmé Soči a osmý Viťaz. To znamená, že Dinamo zůstává deváté a bude muset získat body také na hřišti vedoucího CSKA Moskva.
     
    Konec zápasu.
    60:35 Linus VIDELL - 4:5
     
    60:35
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo zůstává ve hře o play-off! LINUS VIDELL propadl na útočné modré a od nebezpečného brejku jeho tým zachránilo až vyjetí Bijalova. Darzinš mu poté vrátil puk do situace dva na jednoho, Videll si před Kodolou vyměnil puk s Maionem a zavěsil mimo Furchův dosah! Platnost gólu potvrdilo i video, u kterého se zkoumal možný ofsajd. Asistence: Mathew Maione, Lauris Darzinš.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:49
    Gimajev nabral rychlost, jenže obránce ho vytlačil z palebného úhlu. Proto se rozhodl objet branku, kterou Furch uhlídal.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:24
    Z velkého boje u mantinelu málem vzešla regulérní bitka mezi Kodolou a jedním z hostů. K té nakonec nedošlo, protože puk se po dlouhé době stal opět hratelným.
     
    58:06
    Dnes tradiční finální přihrávka ze zadního mantinelu. Tentokrát ji dostal Igor Geraskin, ale přes Bijalova puk nedostal. Ještě předním z úhlu neuspěl Choclov.
     
    57:31
    Sergej Monachov se během převzetí přihrávky do jízdy vystavil do ofsajdu, který byl posouzen jako úmyslný, takže se vhazuje u Furcha.
    56:23 Bogdan JAKIMOV - 4:4
     
    56:23
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tři a půl minuty před koncem posledního dějství je zase vyrovnáno! Sotnieks rozehrával z obranného pásma se svým parťákem, který udělal fatální chybu. Do stoprocentní šance se díky němu dostal BOGDAN JAKIMOV a sám před gólmanem vypálil ze svého pohledu k levé tyči. Bez asistence.
     
    55:39
    Jeden z hostů to zkusil přímo z vhazování v útočném pásmu. Furch tentokrát zasahovat nemusel, puk byl sražen do ochranné sítě.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. Nikolišin (Kudako, I. Zacharčuk), 36. Kodola (Nikolišin, Glazkov), 49. Lekomcev (Geraskin), 57. Jakimov – 5. Džerinš (Meija), 27. Darzinš (Videll), 29. Marenis (McMillan, Gillies), 42. Darzinš (Maione, Videll), 61. Videll (Maione, Darzinš)


    Severstal Čerepovec: Furch (Korobov) – Kinrade, Sizov, Glazkov, Lekomcev, Kudako, Chochlov, Chabarov – Lapenkov, Jakimov, Monachov – Geraskin, Trubačjov, Ashton – Babenko, Kodola, Petunin – Michnov, J. Bodrov, I. Zacharčuk – Nikolišin.
    Dinamo Riga: Biljalov (Gudlevskis) – Zile, Ališauskas, Gimajev, Sotnieks, Zanetti, Šulenin, Maione – M. Redlihs, Videll, Darzinš – Gegeris, Meija, Batna – Gillies, McMillan, Marenis – Lipsbergs, Džerinš, Pavlovs – Berzinš.

    Rozhodčí: Gofman, Lavrentěv – Maitak, Palei

    Diváci: 3 606
    bahis siteleri