Chabarovsk – Barys 2:0 (kon.) | Kunlun – Vladivostok 6:3 (kon.) | Novosibirsk – Jekatěrinburg 3:4 (kon.)
Ufa – Kazaň 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Čeljabinsk 2:0 (kon.) | Čerepovec – Riga 4:5 (po pr.)
Nižněkamsk – Petrohrad 0:4 (kon.) | CSKA Moskva – Jaroslavl 2:1 (4:3 po s.n.) | Dynamo Moskva – Magnitogorsk 1:2 (kon.)
Jokerit – HC Slovan 7:1 (kon.) | Soči – Spartak Moskva 2:0 (kon.) | Viťaz – Minsk 4:3 (kon.)
konec
HK Soči
2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Spartak Moskva
Středa 20.02.2019, 17:30 • Ledový palác Bolšoj, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný a ničím nerušený zbytek večera. Na počtenou příště! (19:48:19)
     
    Dobojováno! Soči dnes nad soupeřem z Moskvy zvítězilo 2:0 a díky dvoubodovému zisku už má účast v letošních bojích o Gagarinův pohár téměř jistou! Spartak dnes u Černého moře nepředvedl úplně optimální výkon a jeho černá série se protahuje na čtyři utkání. Moskvané před play-off rozhodně nemají ideální formu...
     
    Československá stopa
    Martin BAKOŠ (SOC) – 1+0, 1 střela, icetime 17:01
    Robin HANZL (SPM) – 0+0, 1 střela, icetime 18:36
    Július HUDÁČEK (SPM) – 21 zákroků, úsp. 91,3%
     
    Statistiky utkání
    Střely na branku: 23 – 32
    Vhazování: 23 – 24
    Bodyčeky: 13 – 10
    Trestné minuty: 8 – 8
    Využití přesilovek: 1/3 – 0/3
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Hra se pohybuje před Barulinem, daleko od prázdné moskevské klece. Hosté ale jen rezignovaně kombinují, o nic už jim nejde.
     
    58:46
    Tak pozor, hosté nakonec přeci jen zariskují! Hudáček už stojí na střídačce, Spartak hraje v šesti hráčích! Uvidíme, co power-play přinese...
     
    57:58
    Utkání se už více méně dohrává, obě strany jsou zřejmě již s výsledkem smířeni. Klidné tempo hry na ledě doprovází tichá atmosféra v ochozech.
     
    56:55
    Alexandr Budkin se propracoval před branku, jeden z protihráčů ale zasáhl za pět minut dvanáct a domácího beka kotouče zbavil.
     
    55:44
    Kotouč mají na svých holích hlavně hráči v červenobílém, Barulin ale už nějakou dobu vůbec nečelil žádné střele. Dovolím si říct, že už je rozhodnuto.
     
    54:39
    Soči je v plném počtu, Barulin se v oslabení vůbec nezapotil. Do konce základní hrací doby, a pravděpodobně i celého zápasu, zbývá přes pět minut.
     
    53:32
    Že by Spartaku početní výhoda nějak prospěla, to se rozhodně říct nedá. Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, které zlikvidoval až připravený Hudáček.
     
    52:35
    Nyní si přesilovku vyzkouší zase hráči z hlavního města. Na lavici hanby usedá Nikita Točickij (SOC), jenž se provinil hákováním.
     
    51:48
    Puk končí mimo hrací plochu, hvizd rozhodčího na moment přerušuje průběh hry. Po krátké pauze se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    50:57
    Spartak střídá, Jevgenij Kulik drží kotouč za svou brankou. Levharti se drží za středovou čárou, hra je teď trochu na mrtvém bodě.
     
    Dnešní utkání sleduje 8 128 diváků (67,5% kapacity).
     
    49:31
    Sergej Šmeljov teď ve vlastním obranném pásmu poměrně okatě podrazil jednoho z protihráčů, incident ovšem rozhodčím unikl a vylučovat se nebude.
     
    48:44
    Ben Maxwell se ve vlastním oslabení dostal do úniku, připravený strážce domácího brankoviště jeho zakončení schoval do rukavice!
     
    48:03
    Tahle přesilovka už neprobíhá tak hladce. Moskva urputně brání a nenechává soupeři moc prostoru pro kombinace. Soči se teď trochu trápí.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 6. O'Dell (TS), 45. Bakoš (Kaletnik)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Pajgin, K. Vorobjov, J. Alexandrov, Budkin, Rykov, Chomickij, D. Alexandrov – O'Dell, Bočarov, R. Rosén – Bakoš, Collins, Šmeljov – Starkov, Lugin, Točickij – Kaletnik, Kapustin, Rachimullin – Polunin.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Gončarov, Dyblenko, D. Višněvskij, Kulik, Kalinin, A. Osipov, Volkov – Zubov, Chochlačov, Fjodorov – Talalujev, R. Hanzl, Truňov – Karsums, Leščenko, Maxwell – Černych, Kotljarevskij, Sorokin – Zlobin.

    Rozhodčí: Bodnar, Olenin – Sazonov, Sadovnikov.

    Diváci: 8 128
    thejrc.org