Chomutov – Havířov 2:4 (po nadst. prodl.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 3:1 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
2:4 (1:0, 1:2, 0:2 - N 1:0)
AZ Havířov
Čtvrtek 21.02.2019, 17:45 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Piráti nakonec získali bod a zítra mohou svůj postup do nadstavbové skupiny o play-off potvrdit, a to nejlépe ziskem čtyř bodů. Havířov si musí počkat na zaváhání Chomutova, Zlína či Hradce Králové.

    Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (20:08:33)
     
    Konec zápasu.
     
    62:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zlatý bod získává pro Piráty KRYŠTOF OUŘADA, jenž dostal přihrávku od pravého mantinelu od Petra Chlána a svižnou střelou vystřelil bod pro domácí. Asistence: Petr Chlán.
     
    62:11
    Do útoku se hnali hosté, ale jeden z hráčů neudržel nohu mimo pásmo a sudí pískají ofsajd. Pokračovat se bude ve střední třetině.
     
    61:20
    Od hokejky Petra Chlána se puk odrazil do brankoviště a Jiří Matoušek jej kryje. Pokračovat se bude vhazováním, obě mužstva střídají.
     
    60:50
    První minuta nabízí vyčkávací hru, ani jeden celek není delší dobu aktivní na kotouči. Spíše je to taková taktická bitva.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    Utkání nakonec díky brankám v závěru utkání vyhrávají hosté a aktuálně mají stejně bodů, jako Piráti. Důležitá nadstavba tak nabídne boj o bonusový bod, kdo jej získá, dostane se před posledním kolem na postupovou příčku.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté ujeli a získávají tři body do ligové tabulky, poslední kolo bude ještě dramatické! Do odkryté klece se z levé strany prosadil DOMINIK PAWLICZEK a Havířov získává tři body. Asistence: Vojtěch Pindel.
     
    59:19
    Piráti jsou aktivní, ale Matoušek zatím odolává. Matyáš Svoboda zakončoval v brankovišti, ale prosadit se nedokázal. Následně Ouřada střílel do bránícího hráče.
     
    58:41
    Denis Zeman se dostal ke tvrdému střeleckému pokusu, jenž šel do levé šibenice. Jiří Matoušek se ale roztáhl a lapačkou kotouč vyrazil do ochranné sítě.
     
    58:36
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:30
    Dominik Pavlát opouští branku a domácí Chomutov hraje v šesti! Teď anebo nikdy, hraje se o poslední místečko do nadstavbové části.
     
    58:10
    Havířov je nyní samozřejmě velice nabuzený a je ho plné hřiště. Skákajícím puk musel před svou brankou ukrýt v lapačce Dominik Pavlát, pokračovat se bude po jeho pravici.
     
    57:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    Velice důležitá branka hostujícího celku, který se z ničeho nic dostal před brankou a skóruje! Po závaru před Pavlátem se u pravé tyčky dostal DAVID ZDENĚK, který se trefuje přesně a Havířov má aktuálně stejný počet bodů jako Piráti! Asistence: Ernest Bochnak.
     
    56:50
    Domácímu celku se povedlo vyhodit pouze na icing a pokračovat se bude vhazováním před Pavlátem. Do konce třetí třetiny aktuálně zbývají poslední tři minuty.
     
    56:30
    Dominik Vaněk poslal ze střední třetiny nepříjemnou střelu na branku Matouška, který chytá. Pokračovat se bude vhazováním před jeho brankou.
     
    56:19
    Oddechový čas pro hosty.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 10. Chlán (Ouřada), 25. Ouřada (Chlán, Koblížek), 63. Ouřada (Chlán) – 31. Kylnar, 35. Sevěček (Pawliczek, Szturc), 58. Zdeněk (E. Bochnak), 60. Pawliczek (Pindel)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Váchal, Šuráň, Seemann, Zeman, Mikulec, Beneš, Vaněk – Vrhel, Dospěl, Chlán, Svoboda, Holka, Mežnar, Koláček, Lobodowski, Koblížek, Pech, Ouřada.
    AZ Havířov: Matoušek (Štipčák) – Zdeněk, Uhlíř, Pavelek, Grygar, Koubek, Ševěček, Thiel – Béreš, Pindel, Juhász, Szturc, Pawliczek, Mastič, Byčkov, W. Bochnak, Kylnar, E. Bochnak, Pavlačka.

    Rozhodčí: Bejček – Zháňal, Hradil.
    thejrc.org