Vítkovice – Zlín 1:4 (2:3 po n.s.n.) | Mladá Boleslav – Jihlava 2:1 (po pr.) | Kladno – Plzeň 3:5 (po nadst. prodl.)
Warriors Brno – HK MD Šumperk 2:6 (po nadst. prodl.) | Mountfield HK – Liberec 7:3 (po nadst. prodl.) | K. Vary – Sparta 3:5 (3:2 po n.s.n.)
Chomutov – Třemošná 5:1 (po nadst. prodl.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 1:3 (po nadst. prodl.) | Vsetín – Přerov 2:1 (1:0 po n.s.n.)
Kometa Brno – Pardubice 4:5 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Tábor 4:3 (po nadst. prodl.) | Olomouc – Technika Brno 1:4 (1:0 po n.s.n.)
Slavia – HC Litvínov 2:1 (1:2 po n.s.n.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
5:1 (0:0, 3:1, 2:0 - N 1:0)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 21.02.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    Zásluhou slovenského démona Štefančíka získali Piráti i čtvrtý bod z utkání, čímž si udržují dobré postavení v honbě za postupem do play-off z druhého místa jedné ze tří horších skupiny nadstavbové části ELIOD extraligy dorostu. (19:44:41)
     
    Konec zápasu.
     
    63:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARCEL ŠTEFANČÍK dostal přesnou přihrávku z vlastního pásma na útočnou modrou, ale v první chvíli únik neproměnil, protože ho v zakončení vyrušil vracející se obránce. Domácí útočník tak před Lokajíčkem zabrzdil, čímž vyřadil ze hry beka, který situaci přejel, a z otočky přehodil beton brankáře Třemošné, což znamená definitivní konec utkání. Asistence: Jiří Kulich.
     
    63:11
    Na druhé straně střílel zpoza obránce Hruška, Šatného pravý beton byl na správném místě.
     
    62:55
    Němec přihrál v situaci dva na jednoho Štefančíkovi, jeneže ten trefil puk jen patkou hole a dobrou šanci ukončit nadstavbu promarnil.
     
    62:23
    Pešek se nakonec sám postavil k exekuci trestného střílení, najížděl mírně zleva, ovšem střelou na vzdálenější tyč trefil jen beton Šatného, od něhož puk skončil v rohu.
     
    62:23
    Vostiňák marně stíhal Pešek, jehož podrazil a sudí zkřížil ruce nad hlavou na znamení trestného střílení. Hostující hráč skončil otřesený v brance, kterou i posunul.
     
    61:48
    Útočným akcím na obou stranách nyní schází přesnost v přípravné fázi.
     
    60:28
    Piráti začali za vlastní brankou, ale nevyšla jim dlouhá přihrávka na útočnou modrou. Icing se nepískal, takže mohli kupředu vyrazit hostující Kaiser se Steinbrückerem. První jmenovaný v situaci dva na jednoho nepřihrál a přes obránce nakonec vystřelil mimo.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    V nervózní třetí třetině přidali domácí další dva góly a pojistili si plný bodový zisk z normální hrací doby. Nyní nás čeká nadstavbové prodloužení tři na tři.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:49
    Pešek obcházel Perného a mohl jít sám na bránu, ale inkasoval bodyček, po kterém skončil na ledě. Píšťalka hlavního sudího zůstala němá.
     
    58:45
    Z mezikruží zpoza obránce to zkoušel Kulich, ale s jeho pokusem si Lokajíček poradil.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:29
    Kalčík dojel dlouhé vyhození, čímž zrušil icing, objel pásmo z pravé stran našel od modré v levém kruhu úplně volného Rindoše, který však Lokajíčka nepřekonal. Následně střílel z pravého kruhu Kalčík, ale jen do chumlu hráčů před sebou.
     
    56:49
    Ofsajd Chomutova.
     
    55:08
    Piráti jsou kompletní a na ledě přibývá ostrých soubojů. Zatím je sudí netrestá, tak uvidíme, jak to bude vypadat ve zbytku zápasu.
     
    54:36
    Ještě proti třem Pirátům dvakrát z levé strany pálil Pešek, ovšem v obou případech minul cíl a o druhém pokusu domácí vyhodili. Domácí už jsou ve čtyřech.
     
    54:01
    Piráti začali dobře, vyhodili přes všechny čáry.
     
    53:39
    Hosté jsou kompletní, Piráti zůstávají ve třech.
     
    53:08
    A chomutovská hra ve třech bude nakonec dvouminutová, protože Frollo dostává dvě minuty za držení. Vhazuje se však ve středovém kruhu.
     
    52:36
    Ekrtovo držení znamená, že Piráti budou hrát znovu více než minutu ve třech, tentokrát proti čtyřem.
     
    51:39
    V rohu po levici Lokajíčka se do sebe pustili domácí Príhoda s hostujícím Lajošem, jejichž potyčka zaujala i box trestoměřičů, který nechal běžet čas ještě dobrých 20 vteřin po písknutí sudího. Oba kohouti dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    49:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Koblížek dostal na útočnou modrou přesný pas, ale samostaný únik neproměnil. Chomutovské to mrzet nemuselo, protože volný puk po zákroku Lokajíčka si jako první našel JAN EKRT a poslal ho přes beton do branky. Asistence: Lukáš Koblížek a Jan Vostiňák.
     
    49:10
    S návratem vyloučeného hráče mohl skórovat Štefančík, jenže zpoza branky do její odkryté části kotouč nezasunul.
     
    48:52
    Němcovi nevyšla přihrávka na levé straně modré čáry, což umožnilo Hruškovi, aby vyvezl kotouč a ze středního pásma nahodil na Šatného.
     
    48:37
    Ostřelování hostující branky ukončil zákrok Lokajíčka proti Štefančíkově ráně z pravé strany.
     
    47:43
    Pirátům návrat do útočného pásma chvilku trval, navíc Pöschl trefil na pravé straně nohy prvního hráče před sebou a puk se vykutálel do středního pásma.
     
    47:15
    Hned po buly hosté vyhodili přes všechny čáry.
     
    47:10
    Plný počet hráčů Meteoru příliš dlouho nevydržel. Balák dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    46:30
    Hosté v plném počtu.
     
    46:17
    Domácí se opět nastěhovali do útočné třetiny. Vostiňák dostal přihrávku do pravého kruhu, odkud mohl střílet, ale volil ještě přihrávku mezi kruhy, kde se však jednomu z Pirátů zamotal puk pod nohama, takže z toho nakonec střela nebyla.
     
    45:27
    Chomutovští se rychle vrátili před Lokajíčka, jenže Štefančíkovi nevyšla u modré přihrávka a puk doputoval až k Šatnému.
     
    44:56
    Hned po buly vytvořili Piráti závar před brankou Třemošné, jejíž hráči však nakonec dostali puk do středního pásma.
     
    44:46
    Štefančík před u modré čáry puk Kulichovi, který si z pravé strany najel na osu a vypálil jen do lapačky Lokajíčka.
     
    44:30
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Steinbrücker – 2 min., podrážení).
     
    43:43
    Domácí teď vyhodili přes všechny čáry a vypadalo to na zakázané uvolnění. Bruslařský souboj ve středním pásmu však byl z pohledu Lokajíčka natolik těsný, že hostující brankář vyjel pro puk k zadnímu mantinelu a rozehrál ho.
     
    42:34
    Změnil to až domácí útočník Štefančík, který však z levého kruhu jen vyprášil Lokajíčkovy betony.
     
    42:05
    Po čtvrtém gólu Pirátů se hra přelévá ze strany na stranu, ovšem chybí výraznější ohrožení jedné z branek.
     
    40:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Severočeši hned po buly přesilovku využívají. Ránu Němce od modré vyrazil Lokajíček před sebe mezi kruhy, kde se do kotouče opřel JIŘÍ KULICH a ostrou ranou trefil zadní prostřední tyč v brance Třemošné. Asistence: Štěpán Němec a Marcel Štefančík.
     
    40:48
    Piráti situaci zvládli a přesunuli těžiště hry před Lokajíčka, který si poradil se střelou Štefančíka z pravého kruhu.
     
    40:10
    Domácí začínají třetinu přesilovkou, ale po vyhraném buly je napadal agilní Kozlík, který ušetřil pár vteřinek v rohu po pravici Šatného.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední třetina nabídla kromě zajímavého hokeje už také góly. Domácí se prosadili třikrát a ve všech trefách měl prsty třetí nejproduktivnější hráče celé ELIOD extraligy Marcel Štefančík, na druhé straně snížil v závěru Josef Poch, který jako první hráč Třemošné přetavil v gól samostatný únik. Třetí dvacetiminutovka začne přibližně v 19:03.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Poch – 2 min., hrubost).
     
    38:56
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Tentokrát už hosté z úniku udeřili. JOSEF POCH dostal po návratu z trestné lavice přihrávku na pravé křídlo, vlétl do pásma a z pravého kruhu mířil těsně nad ledem přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Michal Balák a Ondřej Pešek.
     
    38:31
    Steinbrücker jel úplně sám na branku, ale na zakončení si netroufl, a tak posunul puk za sebe na Peška, který Šatného nepřekonal.
     
    38:01
    Štefančík mohl zapsat čtvrtý bod v utkání. Jenže v přečíslení dva na jednoho byla jeho přihrávka na Döringa příliš dlouhá, takže spoluhráč na puk nedosáhl, a následná střela z ideální pozice na ose našla jen lapačku Lokajíčka.
     
    37:38
    Teď se Pirátům nedaří, protože hosté dvakrát v rychlém sledu vyhodili přes všechny čáry.
     
    36:53
    Hned po buly nahazoval od modré Pöschl a před brankou tečoval Koblížek, ale Lokajíček se zaskočit nenechal.
     
    36:48
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Poch – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:53
    Domácí v plném počtu.
     
    35:29
    Kozlík znovu číhal za chomutovskou defenzivou a klepal si o kotouč, avšak domácí beci zachytil pas ještě ve středním pásmu. O chvíli později se hnal po pravé straně Spudich, ale ranou z kruhu Lokajíčka nezaskočil.
     
    34:19
    Teď už to Pirátům vyšlo a málem z toho byl únik. Vostiňákova přihrávka na Koblížka však mířila mezi nohy, takže puk projel až do obranného pásma Meteoru.
     
    34:03
    Domácí vyhráli buly, jenže Döringovo vyhození zastavil na modré Bulka.
     
    33:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Frollo – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:44
    Podruhé za sebou se domácí dopustili přestupu u útočné modré čáry, takže se opět vhazuje ve středním pásmu blíže branky Třemošné.
     
    33:16
    Třetí gól Pirátů znamená konec Filipa Ženíška v dnešním utkání, jeho místo mezi třemi tyčemi Třemošné zaujímá Jan Lokajíček.
     
    33:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dlouho to vypadalo na špatnou přesilovku Chomutovských, až si vzal puk Štefančík, po pravém křídle s ním vjel do pásma a zpoza branky našel v levém kruhu JANA SPUDICHA, který trefil přesně bližší šibenici. Asistence: Marcel Štefančík.
     
    32:48
    Ani teď to Severočechům nevyšlo a kotouč se zpoza Ženíškovy branky rychle vrátil až k Šatnému.
     
    32:19
    Po buly dostal Perný puk na modrou ke střídačce, ale přihrávka po čáře mu nevyšla, takže se Piráti sami připravili o pásmo.
     
    32:14
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Albrecht – 2 min., faul kolenem).
     
    31:41
    Piráti sice po buly kombinovali v útočném pásmu, ovšem puk létal jen podél mantinelů, takže hosté oslabení zvládli a jsou kompletní.
     
    31:02
    Piráti se vrátili do útočného pásma, Němec z osy na modré posunul doprava Štefančíkovi, jehož ránu z kruhu Ženíšek chytil lapačkou.
     
    30:23
    Piráti zatím nevystřelili a Třemošná vyhodila přes všechny čáry.
     
    29:50
    Začíná zkrácená přesilovka domácích.
     
    29:41
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Šmíd.
     
    29:29
    Steinbrücker to zkusil z pravého kruhu na bližší tyč, Šatný vytěsnil puk ramenem do rohu.
     
    29:09
    S návratem prvního vyloučeného chomutovského hráče vyvezl puk až do útočné třetiny Štefančík, který se však k zakončení nedostal.
     
    28:45
    Hostující útočník stál v brankovišti, takže Třemošná je vykázána do středního pásma.
     
    28:33
    Třemošná se sama připravila o pásmo a je jí odpískán ofsajd. Hlavní sudí zároveň signalizoval přihrávku rukou.
     
    28:15
    Pešek se jako první z hráčů Třemošné odhodlal ke střele. Z vrcholu levého kruhu nejprve trefil prvního hráče před sebou a následně vyprášil Šatného betony.
     
    27:50
    Tak teď domácí čekají horké chvilky. Na začátku oslabení sice vyhodili Piráti, ale zavážení puku odpískal sudí Pernému napadení, což se nelíbí tribunám. Nic to však nemění na tom, že Piráty čeká 79 vteřin ve třech.
     
    27:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (M. Pöschl – 2 min., hákování).
     
    26:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jiří Kulich vystihl na pravé straně rozehrávku Třemošné, najel si na osu, jenže těsně minul levou tyč hostující branky. Hned si však sebral puk a střílel zprava. Ženíšek vyrazil před sebe, kde byl pohotový MARCEL ŠTEFANČÍK. Asistence: Jiří Kulich a Štepán Němec.
     
    26:11
    Piráti udrželi pásmo, ale k nebezpečné střele se nedostali, a tak se hosté osvobodili. K jejich smůle jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    25:34
    Třemošná se teď nerozpakovala a vyhodila z vlastní třetiny na zakázené uvolnění.
     
    25:24
    Ofsajd Pirátů.
     
    24:54
    Na pravé straně stál úplně volná Steinbrücker, který na Šatného nevyzrál a neuspěl ani s následnou dorážkou.
     
    24:05
    Podruhé v dnešním utkání uháněl Kozlík sám na branku. Tentokrát měl i klid na zakončení, protože ho nikdo nedostihl, jenže přestřelil.
     
    23:31
    Ženíšek si bez problémů poradil s bekhendovým pokusem Kulicha, který to zkoušel z pravé strany. Hostující gólman přerušil hru.
     
    22:55
    Další zajímavé na obou stranách. Nejprve se hostující obranou proháčkoval Ekrt, ale vylámal si zuby na Ženíškovi. Následně vedl protiakci Schindler, který gólmana rovněž nepřekonal.
     
    20:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Spolupráce Štefančík – FILIP DÖRING na podruhé vyšla. Poprvé totiž Döring po Štefančíkově střele trefil vyražený kotouč úplně sám před prázdnou brankou jen do tyče. Následně domácí udrželi kotouč a ten putoval z levého kruhu do pravého a hned před branku, kde už si Döring počínal lépe než o pár vteřin dříve. Asistence: Marcel Štefančík, Jan Spudich.
     
    20:05
    Domácí sice vyhráli vhazování, ale přesilovkovou akci musí začít až za vlastní brankou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Sledovali jsme svižnou a zajímavou třetinu, v níž byli blíž gólu hosté z Třemošné, kteří jednou trefili břevno a v samotném závěru neproměnili samostatný únik. Pirátům se do prostředního dějství, jež započne přibližně v 18:14, přenese ještě 78 vteřin přesilové hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    A ještě jednou v akci rychlonohý Kozlík. V závěru třetiny ujel chomutovské obraně a uháněl sám na Šatného, který ho i s přispěním vracejícího se Němce vychytal. Domácí bek klepl do Kozlíka, čímž ho přece jen v rozhodující chvíli trochu rozhodil.
     
    19:31
    Kozlík se ve vlastním oslabení zmocnil kotouče v obranném pásmu a vyrazil kupředu. Před Šatným přihrával zprava mezi kruhy Steinbrückerovi, jehož však puk nenašel. Po zásahu jednoho z domácích obránců se po něm Steinbrücker natahoval marně.
     
    19:18
    Kalčík na modré vystihl rozehrávku Třemošné a hnal se do úniku. Jeho postup zastavil pádem a vypíchnutím puku Balák, jehož sudí vyloučil za podrážení.
     
    18:52
    Icingu se teď dopustili také Piráti.
     
    18:08
    Štefančík hned po buly přihrával zprava „do ohně“, kde marně dorážel Vostiňák.
     
    18:03
    Štefančík si chtěl prohodit posledního obránce před sebou, ale manévr se mu úplně nepovedl, takže se k zakončení nedostal. Hosté následně vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    17:34
    Beníšek zatáhl puk podél pravého mantinelu do útočného pásmam na druhé straně našel volného Peška, jenže ten z levého kruhu pálil jen do hrudi Šatného.
     
    16:49
    Teď sledujeme svižný hokej bez přerušení, ale k vážnějšímu ohrožení branky se ani jeden z týmů nedostal.
     
    14:56
    Dobré šance na obou stranách. Nejprve Schindler zblízka přestřelil, z protiútoku si Hruška málem srazil Štefančíkovu přihrávku do vlastní sítě. Ženíšek byl pozorný a efektním zákrokem lapačkou zneškodnil i Štefančíkův následný pokus z otočky.
     
    14:05
    Dlouhé vyhození Pirátů skončilo u Ženíška a rozhodčí hned přerušil hru kvůli vysoké holi hostů, za kterou se však vylučovat nebude.
     
    13:48
    Domácí v plném počtu.
     
    13:46
    Vostiňák najel po pravém křídle do útočného pásma, mezi kruhy hledal Čecha, ale hokejky bránícího hráče, který padl na led, puk zpomalila, takže ho Čech nechal za sebou ke střele z mezikruží se nedostal.
     
    12:44
    Piráti dlouho drželi kotouč na holích ve vlastním útočném pásmu, což je nejlepší místo při vlastním oslabení. Ženíšek zasahovat nemusel, ale domácí teď velmi dobře brání. Třemošná se dostala do pásma jen na chvíli, než puk znovu letěl až k Ženíškovi.
     
    11:59
    Hned po buly Piráti vyhodili a za kotoučem spěchal Kalčík. Ženíšek u něj byl dřív, ale úplně nezvládl rozehrávku, kterou narušilo dobré napadání Kalčíka.
     
    11:48
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Spudich – 2 min., faul kolenem).
     
    10:23
    Pöschl střílel z vrcholu pravého kruhu jen do Ženíškovy lapačky.
     
    09:46
    Také na druhé straně mohlo gólově zahřmít. Bekhendový pokus Príhody z levé strany vyrazil Ženíšek jen před sebe, kde číhal Čech, ale neposedný kotouč nezpracoval a do zakončení se nikým neatakovaný nedostal. Obránci následně odpravili kotouč do bezpečí z pohledu Meteoru.
     
    08:59
    Zatím největší příležitost k otevřené skóre. Hostující Kaiser to vzal v přečíslení dva na jednoho na sebe, ke smůle Třemošné trefil z pravé strany břevno.
     
    07:45
    Dolhý si teď připsal výborný obranným zákrok, když si lehl na led a zastavil akci domácího útočníka, který si z rohu vyjížděl do střelecké pozice.
     
    07:19
    Hosté v plném počtu.
     
    07:01
    Pirátům se přesilovka vůbec nedaří a nemohou se usadit v pásmu.
     
    06:33
    Hned po prvním buly přesilovky hledal skulinu mezi Ženíškovými betony Němec, ale hostující brankář je sklapl včas, což umožnilo jeho spoluhráčům vyhodit puk a držet až doposud domácí mimo své obranné pásmo.
     
    05:19
    Pro hostujícího Trachtu dnešní zápas rychle skončil. Rozhodčí odpískal obránci Třemošné vysokou hůl, což se Trachtovi nelíbilo a za řeči dostal „panenku“. Když nepřestal poslal ho sudí do šaten z trestem do konce utkání.
     
    04:41
    Kaiser dostával na útočnou modrou přihrávku do jízdy, jenže se mu nepovedlo zpracování kotouč, který projel k Šatnému a ten ho bez problémů rozehrál.
     
    03:50
    Piráti po skončení oslabení převzali iniciativu, jenže Ženíšek zatím nemusel řešit žádnou ošemetnější situaci a všechny střely viděl, takže mohl bez problémů zasáhnout.
     
    02:10
    Oddechový čas pro domácí.
     
    02:04
    Teď si Šatný připsal první ostrý zákrok. Šmíd mířil z pravého kruhu do „teploměru“, který si domácí brankář pohlídal. Ke smůle Meteoru si Šmíd nevšiml v pravém kruhu úplně volného Peška, který si klepal o kotouč, ale nedostal ho.
     
    01:42
    Teď Třemošná rozestavil přesilovkový vzorec, ale vytěžila z něj zatím jen střelu Beníška, s níž si brankář Šatný poradil.
     
    01:04
    Pobyt Meteoru v útočné třetině neměl dlouhého trvání, domáví dostali kotouč do středního pásma.
     
    00:33
    Dolhý sice stihl vystřelit z levého kruhu, ale krátce poté se Piráti osvobodili a vyhodili přes všechny čáry.
     
    00:10
    Tak to bylo rychlé. Pirát Němec atakoval u mantinelu soupeře nedovoleně a dostává brzy po začátku zápasu trest za faul loktem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy se seřadily na modrých čarách, pozdravily se a půjdeme na to.
     
    V tréninkové hale ROCKNET ARÉNY vrcholí rozbruslení, které mají dorostenci bezprostředně před zápasem. Zhruba za čtyři minutky bude vhozeno úvodní buly.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, M. Pöschl, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Príhoda, Jiří Kulich, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, F. Döring, Ekrt, Jan Rindoš.

    HC Meteor Třemošná: Ženíšek (Lokajíček) – Trachta, Bulka, Dolhý, Poch, Balák – Hruška, Beníšek, Martinec, Schindler, Kozlík, Šmíd, Borák, Steinbrücker, Pešek, Vlach, Lajoš, Kaiser, Albrecht.

    Rozhodčí: Plachý – Bláha, Dyršmíd.
     
    HC METEOR TŘEMOŠNÁ

    Meteor v tuhle chvíli okupuje čtvrtou příčku nadstavbové skupiny C, která jí zaručuje bezpečnou záchranu. Na sestup mají Západočeši náskok 18 bodů, jenže v posledních týdnech se jim nedaří. Po nečekaném úspěchu v Karlových Varech zapsala Třemošná pět porážek.

    Podobně jako v případě Chomutova také u Meteoru vládne klubovým statistikám jediný hráč, Jakub Holý vstřelil 21 gólů a přidal sedm asistencí. Dvouciferný počet přesných zásahů zaznamenal ještě Ondřej Pešek, který se trefil třináctkrát. Meteor v letošní sezóně nasadil už čtyři brankáře. Nejvíc duelů odchytal Filip Ženíšek (21), Jakub Vondraš už má na kontě i gól, když jako hostující hráč z Plzně skóroval právě do sítě nedalekého rivala.

    POSLEDNÍ VÝSLEDKY METEORU (bez nadstaveb):

    Třemošná – Kobra Praha 2:5
    Sparta Praha – Třemošná 5:1
    Třemošná – Karlovy Vary 1:5
    Kobra Praha – Třemošná 6:2
    Třemošná – Sparta Praha 1:4
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Piráti momentálně figurují na druhém místě nadstavbové skupiny C a 67 bodů jim v tuto chvíli zaručuje postup do play-off. Na dálku o něj bojují s dalšími dvěma mužstvy ze stříbrných příček. Jde o Havlíčkův Brod, který zatím nastřádal 63 bodů, a Vsetín, jenž má na kontě 60 bodů. Severočeši po reprezentační přestávce zlomili sérii čtyř porážek, zapsali plný počet osmi bodů a ve dvou kláních nasázeli PZ Kladno a Karlovým Varům dohromady 16 gólů.

    Jednoznačný tahounem Chomutovských je slovenský mladík Marcel Štefančík figurující s 60 kanadskými body za 30 gólů a 30 asistencí na druhém místě v produktivitě za celou sezónu a na třetí příčce mezi kanonýry. Štěpána Němce (6+23) pak najdeme na šestém místě v bodování obránců. V brankovišti se pravidelně střídají Oliver Šatný a Lukáš Malant, o jeden start více má na kontě druhý jmenovaný.

    POSLEDNÍ ZÁPASY PIRÁTŮ (bez nadstaveb):

    PZ Kladno – Chomutov 3:2
    Chomutov – Kobra Praha 2:4
    Sparta Praha – Chomutov 8:1
    Chomutov – PZ Kladno 8:3
    Karlovy Vary – Chomutov 2:6
     
    Piráti Chomutov vs. HC Meteor Třemošná

    V rámci 14. kola nadstavby ELIOD extraligy dorostu se oba soupeři utkají teprve potřetí, neboť duel devátého kola byl kvůli marodce v chomutovském týmu odložen na 5. března.

    Předchozí vzájemné bitvy pro sebe vždy uzmul domácí týmy. Zatímco Severočeši uspěli vždy v normální hrací době a uzmuli i čtvrtý bod, Západočeši přetlačili soupeře v samostatných nájezdech.

    LETOŠNÍ VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    Piráti Chomutov – HC Meteor Třemošná 3:2 (2:0, 1:1, 0:1 – N 1:0)
    Branky:
    20. a 63. Štefančík, 15. Kalčík, 34. Príhoda – 33. Kozlík, 55. Pešek.

    HC Meteor Třemošná – Piráti Chomutov 4:3sn (1:1, 2:2, 0:0 – 0:0)
    Branky:
    16., 21. a rozh. náj. Holý, 28. Borák – 2. Iljuk, 39. Štefančík, 40. T. Svoboda.

    Piráti Chomutov – HC Meteor Třemošná 7:2 (5:1, 1:0, 1:1 – N 1:0)
    Branky:
    11. a 65. Jiří Kulich, 33. a 52. T. Svoboda, 10. Spudich, 11. Kalčík, 16. Vostiňák, 18. Príhoda – 2. Holý, 52. Schindler.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 21. F. Döring (Štefančík, Spudich), 27. Štefančík (Jiří Kulich, Němec), 34. Spudich (Štefančík), 41. Jiří Kulich (Němec, Štefančík), 50. Ekrt (L. Koblížek, Vostiňák), 64. Štefančík (Jiří Kulich) – 39. Poch (Balák, Pešek)


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, M. Pöschl, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Príhoda, Jiří Kulich, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, F. Döring, Ekrt, Jan Rindoš.
    HC Meteor Třemošná: Ženíšek (34. Lokajíček) – Trachta, Bulka, Dolhý, Poch, Balák – Hruška, Beníšek, Martinec, Schindler, Kozlík, Šmíd, Borák, Steinbrücker, Pešek, Vlach, Lajoš, Kaiser, Albrecht.

    Rozhodčí: Plachý – Bláha, Dyršmíd
    thejrc.org