Vítkovice – Zlín 1:4 (2:3 po n.s.n.) | Mladá Boleslav – Jihlava 2:1 (po pr.) | Kladno – Plzeň 3:5 (po nadst. prodl.)
Warriors Brno – HK MD Šumperk 2:6 (po nadst. prodl.) | Mountfield HK – Liberec 7:3 (po nadst. prodl.) | K. Vary – Sparta 3:5 (3:2 po n.s.n.)
Chomutov – Třemošná 5:1 (po nadst. prodl.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 1:3 (po nadst. prodl.) | Vsetín – Přerov 2:1 (1:0 po n.s.n.)
Kometa Brno – Pardubice 4:5 (1:2 po s.n.) | Žďár n/S – Tábor 4:3 (po nadst. prodl.) | Olomouc – Technika Brno 1:4 (1:0 po n.s.n.)
Slavia – HC Litvínov 2:1 (1:2 po n.s.n.)
po nadst. prodl.
Piráti Chomutov
5:1 (0:0, 3:1, 2:0 - N 1:0)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 21.02.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    63:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    MARCEL ŠTEFANČÍK dostal přesnou přihrávku z vlastního pásma na útočnou modrou, ale v první chvíli únik neproměnil, protože ho v zakončení vyrušil vracející se obránce. Domácí útočník tak před Lokajíčkem zabrzdil, čímž vyřadil ze hry beka, který situaci přejel, a z otočky přehodil beton brankáře Třemošné, což znamená definitivní konec utkání. Asistence: Jiří Kulich.
     
    62:23
    Pešek se nakonec sám postavil k exekuci trestného střílení, najížděl mírně zleva, ovšem střelou na vzdálenější tyč trefil jen beton Šatného, od něhož puk skončil v rohu.
     
    62:23
    Vostiňák marně stíhal Pešek, jehož podrazil a sudí zkřížil ruce nad hlavou na znamení trestného střílení. Hostující hráč skončil otřesený v brance, kterou i posunul.
     
    60:28
    Piráti začali za vlastní brankou, ale nevyšla jim dlouhá přihrávka na útočnou modrou. Icing se nepískal, takže mohli kupředu vyrazit hostující Kaiser se Steinbrückerem. První jmenovaný v situaci dva na jednoho nepřihrál a přes obránce nakonec vystřelil mimo.
     
    57:29
    Kalčík dojel dlouhé vyhození, čímž zrušil icing, objel pásmo z pravé stran našel od modré v levém kruhu úplně volného Rindoše, který však Lokajíčka nepřekonal. Následně střílel z pravého kruhu Kalčík, ale jen do chumlu hráčů před sebou.
     
    53:08
    A chomutovská hra ve třech bude nakonec dvouminutová, protože Frollo dostává dvě minuty za držení. Vhazuje se však ve středovém kruhu.
     
    52:36
    Ekrtovo držení znamená, že Piráti budou hrát znovu více než minutu ve třech, tentokrát proti čtyřem.
     
    51:39
    V rohu po levici Lokajíčka se do sebe pustili domácí Príhoda s hostujícím Lajošem, jejichž potyčka zaujala i box trestoměřičů, který nechal běžet čas ještě dobrých 20 vteřin po písknutí sudího. Oba kohouti dostávají dvě minuty za hrubost.
     
    49:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Koblížek dostal na útočnou modrou přesný pas, ale samostaný únik neproměnil. Chomutovské to mrzet nemuselo, protože volný puk po zákroku Lokajíčka si jako první našel JAN EKRT a poslal ho přes beton do branky. Asistence: Lukáš Koblížek a Jan Vostiňák.
     
    49:10
    S návratem vyloučeného hráče mohl skórovat Štefančík, jenže zpoza branky do její odkryté části kotouč nezasunul.
     
    47:10
    Plný počet hráčů Meteoru příliš dlouho nevydržel. Balák dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    44:30
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Steinbrücker – 2 min., podrážení).
     
    40:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Severočeši hned po buly přesilovku využívají. Ránu Němce od modré vyrazil Lokajíček před sebe mezi kruhy, kde se do kotouče opřel JIŘÍ KULICH a ostrou ranou trefil zadní prostřední tyč v brance Třemošné. Asistence: Štěpán Němec a Marcel Štefančík.
     
    39:40
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Poch – 2 min., hrubost).
     
    38:56
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Tentokrát už hosté z úniku udeřili. JOSEF POCH dostal po návratu z trestné lavice přihrávku na pravé křídlo, vlétl do pásma a z pravého kruhu mířil těsně nad ledem přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Michal Balák a Ondřej Pešek.
     
    38:31
    Steinbrücker jel úplně sám na branku, ale na zakončení si netroufl, a tak posunul puk za sebe na Peška, který Šatného nepřekonal.
     
    38:01
    Štefančík mohl zapsat čtvrtý bod v utkání. Jenže v přečíslení dva na jednoho byla jeho přihrávka na Döringa příliš dlouhá, takže spoluhráč na puk nedosáhl, a následná střela z ideální pozice na ose našla jen lapačku Lokajíčka.
     
    36:48
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Poch – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:53
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Frollo – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:16
    Třetí gól Pirátů znamená konec Filipa Ženíška v dnešním utkání, jeho místo mezi třemi tyčemi Třemošné zaujímá Jan Lokajíček.
     
    33:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dlouho to vypadalo na špatnou přesilovku Chomutovských, až si vzal puk Štefančík, po pravém křídle s ním vjel do pásma a zpoza branky našel v levém kruhu JANA SPUDICHA, který trefil přesně bližší šibenici. Asistence: Marcel Štefančík.
     
    32:14
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Albrecht – 2 min., faul kolenem).
     
    29:41
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Šmíd.
     
    27:50
    Tak teď domácí čekají horké chvilky. Na začátku oslabení sice vyhodili Piráti, ale zavážení puku odpískal sudí Pernému napadení, což se nelíbí tribunám. Nic to však nemění na tom, že Piráty čeká 79 vteřin ve třech.
     
    27:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (M. Pöschl – 2 min., hákování).
     
    26:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jiří Kulich vystihl na pravé straně rozehrávku Třemošné, najel si na osu, jenže těsně minul levou tyč hostující branky. Hned si však sebral puk a střílel zprava. Ženíšek vyrazil před sebe, kde byl pohotový MARCEL ŠTEFANČÍK. Asistence: Jiří Kulich a Štepán Němec.
     
    24:54
    Na pravé straně stál úplně volná Steinbrücker, který na Šatného nevyzrál a neuspěl ani s následnou dorážkou.
     
    24:05
    Podruhé v dnešním utkání uháněl Kozlík sám na branku. Tentokrát měl i klid na zakončení, protože ho nikdo nedostihl, jenže přestřelil.
     
    20:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Spolupráce Štefančík – FILIP DÖRING na podruhé vyšla. Poprvé totiž Döring po Štefančíkově střele trefil vyražený kotouč úplně sám před prázdnou brankou jen do tyče. Následně domácí udrželi kotouč a ten putoval z levého kruhu do pravého a hned před branku, kde už si Döring počínal lépe než o pár vteřin dříve. Asistence: Marcel Štefančík, Jan Spudich.
     
    19:59
    A ještě jednou v akci rychlonohý Kozlík. V závěru třetiny ujel chomutovské obraně a uháněl sám na Šatného, který ho i s přispěním vracejícího se Němce vychytal. Domácí bek klepl do Kozlíka, čímž ho přece jen v rozhodující chvíli trochu rozhodil.
     
    19:18
    Kalčík na modré vystihl rozehrávku Třemošné a hnal se do úniku. Jeho postup zastavil pádem a vypíchnutím puku Balák, jehož sudí vyloučil za podrážení.
     
    11:48
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Spudich – 2 min., faul kolenem).
     
    09:46
    Také na druhé straně mohlo gólově zahřmít. Bekhendový pokus Príhody z levé strany vyrazil Ženíšek jen před sebe, kde číhal Čech, ale neposedný kotouč nezpracoval a do zakončení se nikým neatakovaný nedostal. Obránci následně odpravili kotouč do bezpečí z pohledu Meteoru.
     
    08:59
    Zatím největší příležitost k otevřené skóre. Hostující Kaiser to vzal v přečíslení dva na jednoho na sebe, ke smůle Třemošné trefil z pravé strany břevno.
     
    05:19
    Pro hostujícího Trachtu dnešní zápas rychle skončil. Rozhodčí odpískal obránci Třemošné vysokou hůl, což se Trachtovi nelíbilo a za řeči dostal „panenku“. Když nepřestal poslal ho sudí do šaten z trestem do konce utkání.
     
    00:10
    Tak to bylo rychlé. Pirát Němec atakoval u mantinelu soupeře nedovoleně a dostává brzy po začátku zápasu trest za faul loktem.
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 21. F. Döring (Štefančík, Spudich), 27. Štefančík (Jiří Kulich, Němec), 34. Spudich (Štefančík), 41. Jiří Kulich (Němec, Štefančík), 50. Ekrt (L. Koblížek, Vostiňák), 64. Štefančík (Jiří Kulich) – 39. Poch (Balák, Pešek)


    Piráti Chomutov: Šatný (Malant) – Němec, Frollo, Perný, M. Pöschl, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Príhoda, Jiří Kulich, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, F. Döring, Ekrt, Jan Rindoš.
    HC Meteor Třemošná: Ženíšek (34. Lokajíček) – Trachta, Bulka, Dolhý, Poch, Balák – Hruška, Beníšek, Martinec, Schindler, Kozlík, Šmíd, Borák, Steinbrücker, Pešek, Vlach, Lajoš, Kaiser, Albrecht.

    Rozhodčí: Plachý – Bláha, Dyršmíd
    bahis siteleri