Mladá Boleslav – Plzeň 1:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Zlín – Sparta 4:1 (kon.) | Chomutov – Pardubice 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 4:1 (kon.)
Olomouc – Liberec 1:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 22.02.2019, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Rákos tečoval střelu od modré v předbrankovém prostoru, ale soupeřovu klec netrefil.
     
    59:20
    Tak ještě jedno vyloučení. Tentokrát na straně Chemiků. Jakub Březák inkasuje dvě minuty za podrážení, když ve vlastním pásmu zastavil výpad Lvů.
     
    55:01
    Síly na ledě se vyrovnají. Graborenko zastavil akci Hradce na útočné modré a inkasuje dvě minuty za podrážení. Nutno podotknout, že se o velký faul nejednalo, ale sudí tentokrát pískají.
     
    53:26
    Radovan Pavlík inkasuje dvě trestné minuty za nedovolené bránění a už sedí na trestné lavici.
     
    53:17
    Sudí signalizují další faul Hradce. Viktor Hübl se zatím dostal do dobré pozice, ale střelou z bezprostřední blízkosti našel jen náruč Maxwella.
     
    44:05
    Brandon Maxwell nyní zastavil tvrdou ránu Březáka od modré čáry, dobrý zákrok gólmana Lvů!
     
    43:01
    Hübl dostal přihrávku k pravé tyči a svým rychlým zakončením jen těsně minul vzdálenější kout svatyně Lvů!
     
    41:28
    Vincour dostal křižný pas, ale svou střelou nepřehodil beton přesouvajícího se Januse, následná dorážka mířila do hrudi gólmana Vervy!
     
    40:31
    Viktor Hübl inkasuje dvě trestné minuty za hákování. Lvi mohou znovu vést o čtyři branky, pokud jeho faul potrestají.
     
    37:42
    Tak tohle je hodně zajímavé! Hradec dosáhl na první pohled regulérní branky. Rákos zakončoval svůj samostatný nájezd do Januse, který vyrazil touš před sebe. Kotouč zůstal ležet před čárou, do brankoviště dojel Vincour a postrčil puk za čáru, aniž by se Januse dotkl. Sudí přesto neuznali gól pro postavení útočícího hráče v brankovišti...
    35:43 Juraj MIKÚŠ - 4:1
     
    35:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Šestý trest pro Hradec končí první brankou Vervy. Trončinský vypálil od modré čáry, jeho pokus tečoval v předbrankovém prostoru JURAJ MIKÚŠ, po jehož zásahu puk zamířil přesně pod horní tyč. Asistence: Marek Trončinský, Viktor Hübl.
     
    35:01
    Další vyloučení v hradeckém dresu. Radek Smoleňák fauloval v obranném pásmu a odsedí si dvě minuty na trestné za sekání.
     
    32:13
    Lukeš poslal z osy hřiště přihrávku na pravý kruh, odkud Kašpar svou ranou orazítkoval tyč hradecké svatyně!
     
    32:00
    Po komerční pauze bude následovat další přesilovka Chemiků. Vincour nechtěně, leč přeci podrazil Januse, který rozehrával puk. Útočník forvardů dostává zasloužené dvě minuty za nedovolené bránění brankáři.
     
    25:19
    Verva si několikrát vyměnila puk skrz brankoviště Mountfieldu. Nakonec přišel křižný pas na pravý kruh, odkud prudce zakončoval Hübl, Maxwell se stihl přesunout.
     
    24:30
    Filip Pavlík odpyká dvě minuty za sekání. Litvínov hraje 1:14 dlouhou přesilovku pět na tři.
     
    23:43
    Hradec si nepohlídal své střídání, snažil se hrát přesilovku, za což si vyzkouší oslabení. Trest pro příliš mnoho hráčů na ledě odsedí Vincour.
    21:23 Lukáš CINGEL - 4:0
     
    21:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvům to ale vadit nebude! Rosandić vystřelil z osy hřiště, Janus puk vykopl jen doleva k LUKÁŠI CINGELOVI, který si puk přikopl bruslí a pak ho poslal pod břevno odkryté klece Litvínova. Asistence: Mislav Rosandić.
     
    19:51
    48 sekund přesilovky pět na tři pro Hradec. Většina ale bude až na začátku druhé třetiny. Doudera fasuje dvě zasloužené minuty za podrážení.
     
    18:39
    Dalo by se říct dobrý faul Litvínova, Trončinský zahákoval Rákose v poslední možné chvíli, jinak by forvard Lvů mohl zvýšit již na 4:0. Dvě minuty za hákování jsou přijatelný trest.
     
    18:15
    Lukeš se dostal do zajímavé pozice v situaci tři na tři, kdy si počkal na přihrávku do druhé vlny a bekhendovým pokusem jen těsně minul vzdálenější tyč svatyně Maxwella.
     
    14:02
    Po komerční přestávce budeme svědky první přesilovky, kterou si zahraje Litvínov, Chalupa na polovině hřiště nedovoleně zastavil Kašpara, za což inkasuje dvě minuty za podrážení.
    09:09 Roman KUKUMBERG - 3:0
     
    09:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Začátek zápasu je ve stylu Mountfieldu! ROMAN KUKUMBERG získal na polovině kluziště puk, najel si do tří hráčů soupeře, vypálil přes beka a zvyšuje na 3:0! Asistence: Petr Zámorský, Tomáš Linhart.
    07:03 Mislav ROSANDIĆ - 2:0
     
    07:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec zatím drtí svého soupeře, který působí na začátku zápasu hodně dezorientovaně. Nejprve Kukumberg neproměnil velkou šanci v situaci dva na jednoho. Puk se ale dostal na modrou čáru, kde MISLAV ROSANDIĆ obelstil protivníka a prudkou střelou pokořil Januse! Asistence: Patrik Miškář.
     
    06:19
    Radovan Pavlík si zajímavě vybruslil z rohu kluziště a snažil se Januse zaskočit bleskovým zakončením, gólman Chemiků připraven.
    03:04 Petr ZÁMORSKÝ - 1:0
     
    03:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jde brzy do vedení! Lvi rychle přenesli hru na druhou stranu hrací plochy, PETR ZÁMORSKÝ obdržel kotouč na modrou čáru, popojel dva metry kupředu a tvrdou ranou propálil Januse mezi betony! Asistence: Matěj Chalupa, Radek Smoleňák.
     
    01:13
    Graňák rozehrává z vlastního pásma, Radovan Pavlík přenesl hru do třetiny Litvínova, přenechal puk za sebou a Tomáš Vincour ranou z vrcholu pravého kruhu jen těsně minul bližší tyč.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 4. Zámorský (M. Chalupa, Smoleňák), 8. Rosandić (Miškář), 10. Kukumberg (Zámorský, Linhart), 22. Cingel (Rosandić) – 36. J. Mikúš (Trončinský, V. Hübl)


    Mountfield HK: Maxwell (J. Pavelka) – Zámorský, Linhart (A), Graňák (C), Cibulskis, F. Pavlík, Rosandić – Smoleňák, Rákos (A), M. Chalupa – Vincour, Cingel, R. Pavlík – Vopelka, Kukumberg, Miškář – Štindl, Nedvídek, Sklenář.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Trončinský, Šesták, Březák, Ščotka, Graborenko, L. Doudera, Strejček – Válek, V. Hübl (A), F. Lukeš – Petružálek (A), M. Hanzl, Trávníček (C) – Kašpar, J. Mikúš, Jurčík – M. Havelka, Jícha, Helt.

    Rozhodčí: Šír, Kika – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 5237
    bahis siteleri