Mladá Boleslav – Plzeň 1:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Zlín – Sparta 4:1 (kon.) | Chomutov – Pardubice 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 4:1 (kon.)
Olomouc – Liberec 1:0 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 22.02.2019, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:43 Jakub POUR - 1:4
     
    46:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    S nadějemi mladoboleslavského týmu už to vypadá opravdu bídně, Plzeň totiž zvyšuje na 4:1! I v této akci byl namočen Milan Gulaš. Nejproduktivnější hráč extraligy předvedl dobrou orientaci v prostoru, když si všiml u tyče volného JAKUBA POURA a připravil mu gól jako na zlatém podnose. Asistence: Milan Gulaš.
    35:46 Milan GULAŠ - 1:3
     
    35:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Poslední minuty se odehrály bez vážnějších příležitostí, nyní hosté zničehonic přidávají třetí trefu. MILAN GULAŠ si nabruslil do dobré pozice na hranici pravého kruhu, puk nakonec po jeho tvrdé střele prolétl mezi betony Jana Růžičky. Domácí brankář zřejmě nebude mít úplně čisté svědomí. Asistence: Jan Kovář.
    24:24 Miroslav INDRÁK - 1:2
     
    24:24
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští hokejisté v úvodu druhé třetiny otáčí skóre ve svůj prospěch, prosadila se jejich čtvrtá formace. MIROSLAV INDRÁK zpoza branky bekhendem hledal Václava Nedorosta, který sice prohrál osobní souboj s domácím Flynnem, jenže ten si puk smolně srazil do vlastní sítě. Bez asistence.
    19:43 Petr KODÝTEK - 1:1
     
    19:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hostům se nakonec krátce před koncem první třetiny přeci jen podařilo srovnat! Jan Kovář dostal od obrany Bruslařů až příliš volného prostoru, načež ideální nabídkou na teč oslovil před branku si sjíždějícího PETRA KODÝTKA, který nekompromisní teči přišpendlil puk pod horní tyč. Asistence: Jan Kovář, Denis Kindl.
    07:05 Radim ZOHORNA - 1:0
     
    07:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tahle akce už končí gólem, mladoboleslavští hokejisté vstoupili do utkání velice aktivně a nyní se ujímají vedení! Musil nabral rychlost ve středním pásmu, jeho prudkou ránu vyrazil Frodl jen k RADIMU ZOHORNOVI, který předvedl šikovnou kličku a neomylně zakončil do prázdné branky. Asistence: Pavel Musil, Michal Vondrka.
    Marken.cz

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 8. R. Zohorna (P. Musil, Vondrka) – 20. Kodýtek (Jan Kovář, D. Kindl), 25. Indrák, 36. Gulaš (Jan Kovář), 47. Pour (Gulaš, Jan Kovář)


    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Krofta) – Pláněk, Bernad, Kurka, Kotvan, Kovačevič, Dlapa, Němeček – Skalický, Klepiš (A), Vondrka (C) – Procházka, T. Knotek, Šťastný – R. Zohorna, P. Musil, Látal – Flynn, Najman, P. Kousal.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Vráblík, Pulpán, Jones, Allen, L. Kaňák, Moravčík – Gulaš (C), Jan Kovář (A), Pour – Kodýtek, Preisinger, Straka – D. Kindl, Kracík, V. Němec – Indrák (A), Nedorost, Kantner.

    Rozhodčí: Hribik, Kubičík – Lučan, Pešek

    Diváci: 3269
    thejrc.org