Mladá Boleslav – Plzeň 1:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 0:3 (kon.)
Zlín – Sparta 4:1 (kon.) | Chomutov – Pardubice 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Litvínov 4:1 (kon.)
Olomouc – Liberec 1:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (2:1, 2:0, 0:0)
HC Sparta Praha
Pátek 22.02.2019, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    26:40 Jakub ŠLAHAŘ - 4:1
     
    26:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se prosazují počtvrté a nyní to vypadá na jednoznačný zápas! Sedláček měl kotouč u levého mantinelu. Odtud nahrál JAKUBOVI ŠLAHAŘOVI, který se od modré čáry trefil přesně do pravé šibenice sparťanské klece. Asistence: Pavel Sedláček a Pavel Kubiš.
    21:57 Edgars KULDA - 3:1
     
    21:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci navyšují své vedení! Sedláček nabil EDGARSOVI KULDOVI, který se trefil k bližší tyči přesně ve chvíli, kdy se od ní Machovský odlepil. Asistence: Pavel Sedláček.
    13:37 Tomáš FOŘT - 2:1
     
    13:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení velmi rychle zpět! Nosek střílel od modré, což Machovský dokázal vyrazit. Kotouč však skončil pouze u TOMÁŠE FOŘTA, který ho zametl za bezmocného sparťanského gólmana. Asistence: David Nosek.
    11:28 Jan PISKÁČEK - 1:1
     
    11:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté po minutě a půl vyrovnávají! Sparta v útoku nic nevymýšlela. Po přihrávce Pecha se do puku opřel JAN PISKÁČEK, který se trefil přesně k levé tyči. Kašík sice střelu viděl, ale ani tak nedokázal zareagovat. Asistence: Lukáš Pech a Jan Buchtele.
    10:19 Tomáš VALENTA - 1:0
     
    10:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se ujímají vedení! Zlín se nejprve úspěšně ubránil a poté vyslal do útoku Dufka. Ten si stahovačkou našel dobrou pozici pro přihrávku, která našla volného TOMÁŠE VALENTU, který se z prostoru mezi kruhy trefil pod horní tyč. Asistence: Jan Dufek.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 11. Valenta (Dufek), 14. Fořt (Nosek), 22. E. Kulda (P. Sedláček), 27. Šlahař (P. Sedláček, Kubiš) – 12. Piskáček (Pech, Buchtele)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Gazda, Řezníček, Valenta, Ferenc, Hamrlík – Kubiš (C), Fořt (A), Šlahař – Herman, Honejsek, Okál – Fryšara, P. Sedláček, E. Kulda – L. Krejčík, Popelka, Dufek.
    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Kalina, Blain, Piskáček (C), T. Voráček, Tomáš Dvořák, Košťálek, Delisle – Beran, Sill, Smejkal – Jarůšek, Klimek, Roberts Bukarts – Buchtele, Pech (A), Forman (A) – Kudrna, Klíma, Rousek.

    Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Vladimír Pešina – Jakub Frodl, Vít Komárek

    Diváci: 5427
    ocianews.com