Vladivostok – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Kunlun – Barys 2:3 (0:2 po s.n.) | Magnitogorsk – Kazaň 4:0 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Čerepovec – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 7:3 (kon.)
CSKA Moskva – Riga 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Jokerit – Minsk 3:5 (kon.)
Soči – HC Slovan 2:0 (kon.) | Viťaz – Jekatěrinburg 1:5 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Ak Bars Kazaň
Pátek 22.02.2019, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 Roman LJUBIMOV - 4:0
     
    59:07
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí střílí dnešní čtvrtou branku a budou brát dva body z dnešního zápasu! Ivan Vereščagin poslal kotouč před branku, kde byl připravený ROMAN LJUBIMOV, kterému stačilo nastavit hokejku. Vladislav Podjapolskij neměl nejmenší šanci. Asistence: Ivan Vereščagin Nick Shore.
    46:07 Matt ELLISON - 3:0
     
    46:07
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí navíc využívají přesilovou hru a střílí dnes třetí branku! MATT ELLISON si vyměnil puk se spoluhráčem. Poté to zkusil na přední tyč, kde si to Vladislav Podjapolskij nepohlídal a nutno dodat, že trefil parádně místo na přední tyči! Asistence: Nikolaj Kuljomin a Dennis Rasmussen.
    14:00 Dennis RASMUSSEN - 2:0
     
    14:00
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk je stále lepším týmem a přidává dnes druhou branku! DENNIS RASMUSSEN si celou akci vypracoval, když si vyjel z rohu útočného pásma. Poté parádně vystřelil na zadní tyč a jeho rána skončila v šibenici! Asistence: Iiro Pakarinen.
    10:02 Viktor ANTIPIN - 1:0
     
    10:02
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí ukazují, že jsou lepším týmem a jdou po zásluze jako první do vedení! VIKTOR ANTIPIN si z modré sjel na vrcholek kruhu a jeho parádní rána skončila za zády hostujícího brankáře. Asistence: Matt Ellison.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 11. Antipin (Ellison), 14. Rasmussen (Pakarinen), 47. Ellison (N. Kuljomin, Rasmussen), 60. Ljubimov (Vereščagin, N. Shore)


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Šaškov) – Antipin, Vereščagin, Běreglazov, Matuškin, Dronov, Rylov, V. Vasiljev – Mozjakin, N. Kuljomin, Ellison – Rasmussen, Pakarinen, Bulíř – N. Shore, Varfolomejev, Ljubimov – Několenko, Timkin, Dorofejev – D. Platonov.
    Ak Bars Kazaň: Podjapolskij (Šaryčenkov) – Judin, Postma, Ljamkin, Batyršin, Jarullin, Manuchov, Abrosimov – Svitov, M. Gluchov, Klinkhammer – Azevedo, Zaripov, Lander – Osnovin, Voronkov, Lukojanov – Galijev, A. Michejev, Tkačov.

    Rozhodčí: Gašilov, Ravodin – Gordenko, Sjusujev

    Diváci: 7350
    bahis siteleri