Vladivostok – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Kunlun – Barys 2:3 (0:2 po s.n.) | Magnitogorsk – Kazaň 4:0 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Čerepovec – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 7:3 (kon.)
CSKA Moskva – Riga 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Jokerit – Minsk 3:5 (kon.)
Soči – HC Slovan 2:0 (kon.) | Viťaz – Jekatěrinburg 1:5 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Ak Bars Kazaň
Pátek 22.02.2019, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Pavel Varfolomejev – 2 min., podrážení).
    59:07 Roman LJUBIMOV - 4:0
     
    59:07
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí střílí dnešní čtvrtou branku a budou brát dva body z dnešního zápasu! Ivan Vereščagin poslal kotouč před branku, kde byl připravený ROMAN LJUBIMOV, kterému stačilo nastavit hokejku. Vladislav Podjapolskij neměl nejmenší šanci. Asistence: Ivan Vereščagin Nick Shore.
     
    59:00
    Minuta do konce!
     
    58:16
    Navíc mohl Magnitogorsk přidat druhou branku! Hostí trestuhodně zaspali v obraně, díky čemuž přišel pas na Romana Ljubimova, jehož střela zápěstím byla zastavena!
     
    55:20
    Maxim Matuškin je na ledě!
     
    53:20
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Maxim Matuškin – 2 min., hákování).
     
    50:52
    Anton Lander je na ledě!
     
    48:52
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Anton Lander – 2 min., hákování).
    46:07 Matt ELLISON - 3:0
     
    46:07
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí navíc využívají přesilovou hru a střílí dnes třetí branku! MATT ELLISON si vyměnil puk se spoluhráčem. Poté to zkusil na přední tyč, kde si to Vladislav Podjapolskij nepohlídal a nutno dodat, že trefil parádně místo na přední tyči! Asistence: Nikolaj Kuljomin a Dennis Rasmussen.
     
    45:22
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Paul Postma – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:32
    Roman Ljubimov předvedl povedenou akci! Obhodil si protihráče a mířil vstříc gólmanovi. bohužel pro něj ztratil puk za sebou. Proto se snažil dorážet ještě jeho spoluhráč, jenže ten puk netrefil.
     
    40:38
    Matt Ellison táhl první útok svého týmu. nakonec z toho byla obrovská šance, když se puk povaloval před gólmanem. Mozjakin poté poslal zadovku, aby obránce mohl pálit do prázdné, jenže puk se dostal přes modrou čáru.
     
    39:47
    Maxim Matuškin vypálil od modré a jeho rána trefila někoho z hostí. Díky tomu se puk dostal příhodně na hůl Nikolaje Kuljomina, který mířil dobře mezi betony, přesto z toho branka nakonec nebyla!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    37:27
    Rob Klinkhammer je na ledě!
     
    37:15
    Dennis Rasmussen dostal parádní přihrávku skrz šířku hřiště. Chvilku si počkal a pálil do horních pater branky, jeho střela se však nakonec odrazila od horní tyčky ven!
     
    35:44
    Sergej Mozjakin je na ledě!
     
    35:27
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Rob Klinkhammer – 2 min., sekání).
     
    34:32
    Nikolaj Kuljomin je na ledě!
     
    33:44
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Grigorij Dronov – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Sergej Mozjakin.
     
    33:16
    Navíc mohli inkasovat! Jeden z domácích hráčů se již hnal sám na gólmana, ale neměl dostatečnou rychlost. Poté byl nejspíše faulován, ale píšťalka sudích zůstává v klidu!
     
    32:32
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Nikolaj Kuljomin – 2 min., vražení na hrazení).
     
    31:48
    Denis Platonov je na ledě!
     
    29:48
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Denis Platonov – 2 min., hrubost).
     
    25:19
    Kazaň měla obrovskou šanci, avšak ta zůstala nevyužita. Dostala se totiž do přečíslení tři na dva. Celou akci na sebe vzal Rob Klinkhammer, jenže jeho střelu udržel Arťom Zagidulin mezi rukou a tělem. Jen díky jeho zákroku nedorážel hráč hostí do prázdné.
     
    20:31
    Rafael Batyršin je na ledě!
     
    19:44
    Dennis Rasmussen mohl přidat svou druhou branku v dnešním zápase. Dostal dobrou přihrávku od Mozjakina, jenže tváří v tvář před Podjapolskim neuspěl.
     
    19:00
    Minuta do konce!
     
    18:31
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Rafael Batyršin – 2 min., nedovolené bránění).
    14:00 Dennis RASMUSSEN - 2:0
     
    14:00
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk je stále lepším týmem a přidává dnes druhou branku! DENNIS RASMUSSEN si celou akci vypracoval, když si vyjel z rohu útočného pásma. Poté parádně vystřelil na zadní tyč a jeho rána skončila v šibenici! Asistence: Iiro Pakarinen.
    10:02 Viktor ANTIPIN - 1:0
     
    10:02
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí ukazují, že jsou lepším týmem a jdou po zásluze jako první do vedení! VIKTOR ANTIPIN si z modré sjel na vrcholek kruhu a jeho parádní rána skončila za zády hostujícího brankáře. Asistence: Matt Ellison.
     
    04:22
    Nick Shore dojel puk jako první, díky čemuž se dostal jeho tým do tlaku! Roman Ljubimov nakonec mohl dávat do prázdné, jenže trefil jen tyč!
     
    02:08
    To už ovšem zajímavé bylo, Kazaň mohla jít jako první do vedení! Paul Postma se dostal ke střele z kruhu. Domácí brankář jí vyrazil jen před sebe. Stejný hráč ještě dorážel, ovšem tentokrát Zagidulin nemusel zasahovat.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 11. Antipin (Ellison), 14. Rasmussen (Pakarinen), 47. Ellison (N. Kuljomin, Rasmussen), 60. Ljubimov (Vereščagin, N. Shore)


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Šaškov) – Antipin, Vereščagin, Běreglazov, Matuškin, Dronov, Rylov, V. Vasiljev – Mozjakin, N. Kuljomin, Ellison – Rasmussen, Pakarinen, Bulíř – N. Shore, Varfolomejev, Ljubimov – Několenko, Timkin, Dorofejev – D. Platonov.
    Ak Bars Kazaň: Podjapolskij (Šaryčenkov) – Judin, Postma, Ljamkin, Batyršin, Jarullin, Manuchov, Abrosimov – Svitov, M. Gluchov, Klinkhammer – Azevedo, Zaripov, Lander – Osnovin, Voronkov, Lukojanov – Galijev, A. Michejev, Tkačov.

    Rozhodčí: Gašilov, Ravodin – Gordenko, Sjusujev

    Diváci: 7350
    bahis siteleri