Vladivostok – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Kunlun – Barys 2:3 (0:2 po s.n.) | Magnitogorsk – Kazaň 4:0 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Čerepovec – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 7:3 (kon.)
CSKA Moskva – Riga 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Jokerit – Minsk 3:5 (kon.)
Soči – HC Slovan 2:0 (kon.) | Viťaz – Jekatěrinburg 1:5 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Ak Bars Kazaň
Pátek 22.02.2019, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:21:33)
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Bulíř – čas na ledě 13:48, 1 střela na bránu, 1 vyhrané vhazování (1/1), 0 hitů.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 32 – 27
    Zblokované 29 – 22
    Hity: 12 – 24
    Trestné minuty:20 – 8
     
    Je konec dnešního souboje o konečně třetí místo ve Východní divizi! To nakonec pro sebe urval domácí tým, který naprosto zaslouženě vyhrál 4:0. ve třetí části přidal Magnitogorsk dvě branky, když se trefili Ellison a Ljubimov. Dnešní ofenzivní síla Kazaně se vůbec neukázala a vypadá to, že tomuto týmu dnes chyběl nejproduktivnější hráč – Jiří Sekáč.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Pavel Varfolomejev – 2 min., podrážení).
    59:07 Roman LJUBIMOV - 4:0
     
    59:07
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí střílí dnešní čtvrtou branku a budou brát dva body z dnešního zápasu! Ivan Vereščagin poslal kotouč před branku, kde byl připravený ROMAN LJUBIMOV, kterému stačilo nastavit hokejku. Vladislav Podjapolskij neměl nejmenší šanci. Asistence: Ivan Vereščagin Nick Shore.
     
    59:00
    Minuta do konce!
     
    58:16
    Navíc mohl Magnitogorsk přidat druhou branku! Hostí trestuhodně zaspali v obraně, díky čemuž přišel pas na Romana Ljubimova, jehož střela zápěstím byla zastavena!
     
    57:38
    Domácí hokejisté mají kotouč na svých holích a snaží se v klidu dohrát zápas. Nutno dodat, že hosté se ani moc nesnaží napadat. Vypadá to, že jsou smíření s výsledkem dnešního utkání.
     
    57:00
    Grigorij Dronov nerozehrál dobře. Díky tomu se dostali soupeři ke střele, ovšem ta také nebyla povedená. Arťom Zagidulin nemusel ani zasahovat.
     
    56:27
    Kazaň má puk na svých hokejkách, ale zatím probíhá kombinace jen ve středním pásmu a v obranném pásmu. Obrana domácích je dnes téměř bezchybná.
     
    56:00
    Jevgenij Timkin nakopl své rychlé nohy a dojel kotouč na útočné modré jako první. pokusil se o střelu, ale ta byla sražena hostující hokejkou.
     
    55:50
    Dnešní utkání sleduje 7350 diváků.
     
    55:39
    I když tentokrát se rozehrávka Metallurgu zrovna dvakrát nepovedla. Poslal puk jen na zakázané uvolnění. Buly po pravé ruce Arťoma Zagidulina.
     
    55:31
    Dnešní zápas vypadá rozhodnutě. Hosté se nemohou za žádnou cenu dostat do tlaku. Domácí si dnes nejspíše připíšou zasloužené tři body.
     
    55:20
    Maxim Matuškin je na ledě!
     
    54:32
    Až teď se Bars dostal do útočného pásma. Domácí obrana je však hodně pohyblivá a dělá problémy hostům. Ti si nemohou přihrát do dobré pozice.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 11. Antipin (Ellison), 14. Rasmussen (Pakarinen), 47. Ellison (N. Kuljomin, Rasmussen), 60. Ljubimov (Vereščagin, N. Shore)


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (Šaškov) – Antipin, Vereščagin, Běreglazov, Matuškin, Dronov, Rylov, V. Vasiljev – Mozjakin, N. Kuljomin, Ellison – Rasmussen, Pakarinen, Bulíř – N. Shore, Varfolomejev, Ljubimov – Několenko, Timkin, Dorofejev – D. Platonov.
    Ak Bars Kazaň: Podjapolskij (Šaryčenkov) – Judin, Postma, Ljamkin, Batyršin, Jarullin, Manuchov, Abrosimov – Svitov, M. Gluchov, Klinkhammer – Azevedo, Zaripov, Lander – Osnovin, Voronkov, Lukojanov – Galijev, A. Michejev, Tkačov.

    Rozhodčí: Gašilov, Ravodin – Gordenko, Sjusujev

    Diváci: 7350
    ocianews.com