Ottawa – Columbus 0:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Colorado 3:5 (kon.)
Calgary – Anaheim 2:1 (kon.) | Vegas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Buffalo – Washington 5:2 (kon.)
NY Rangers – New Jersey 5:2 (kon.) | St. Louis – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Dallas – Carolina 0:3 (kon.)
Columbus – San Jose 4:0 (kon.) | Florida – Los Angeles 6:1 (kon.) | Nashville – Colorado 0:5 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
Minnesota Wild
Sobota 23.02.2019, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:06 Anthony MANTHA - 2:3
     
    43:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    Využitou přesilovkou se domácí přibližují k vedení Wild. Po Hronkově přihrávce vyslal tvrdý projektil z pravé strany modré čáry ANTHONY MANTHA, který trefil bránícího Brodina, od něhož se puk odrazil do pravé části branky. Asistence: Filip Hronek a Dylan Larkin.
    30:09 Eric STAAL - 1:3
     
    30:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Rychlým tlakem do brankového prostoru vznikly před Bernierem velké zmatky. Krátce na tu puk vyjel před levou stranu brankoviště, kde jej ERIC STAAL rychlým příklepem poslal za brankovou čáru. Asistence: Zach Parise a Luke Kunin.
    21:35 Tyler BERTUZZI - 1:2
     
    21:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup domácích do druhé části zápasu. Nahození Hronka šlo přes přehuštěný prostor za levou tyč, kde senzačně nastavil svou hůl clonící TYLER BERTUZZI. Asistence: Filip Hronek a Dylan Larkin.
    18:53 Jordan GREENWAY - 0:2
     
    18:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hned je to o dvě branky! Souboj na pravém kruhu podpořil JORDAN GREENWAY, který si po získání kotouče obhodil soupeře a rychlou střelou do protipohybu překonal Berniera k pravé tyči. Asistence: Jason Zucker.
    16:56 Luke KUNIN - 0:1
     
    16:56
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je tu první branka utkání! Ihned po vyjetí zpoza branky zkusil na pravé tyči zakončit Eriksson Ek, ale trefil pouze betony Berniera. Od nich se dostal k dorážce před brankou nepokrytý LUKE KUNIN, který poslal puk těsně nad Bernierovy betony. Asistence: Joel Eriksson Ek a Ryan Donato.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 22. Bertuzzi (Hronek, D. Larkin), 44. Mantha (Hronek, D. Larkin) – 17. Kunin (J. Eriksson Ek, Donato), 19. Greenway (Zucker), 31. E. Staal (Parise, Kunin)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Säteri) – Kronwall, Green, DeKeyser, Jensen, Hronek, Daley, Ericsson – Bertuzzi, D. Larkin, Nyquist – Mantha, Glendening, Athanasiou – Helm, Vanek, Nielsen – Abdelkader, Rasmussen, J. de La Rose.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter, Spurgeon, Brodin, Pateryn, Bitetto, Hunt – Zucker, E. Staal, Greenway – Parise, Mikael Granlund, Åberg – Donato, J. Eriksson Ek, Kunin – Hendricks, Fehr, M. Foligno.
    bahis siteleri