Ottawa – Columbus 0:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Colorado 3:5 (kon.)
Calgary – Anaheim 2:1 (kon.) | Vegas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Buffalo – Washington 5:2 (kon.)
NY Rangers – New Jersey 5:2 (kon.) | St. Louis – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Dallas – Carolina 0:3 (kon.)
Columbus – San Jose 4:0 (kon.) | Florida – Los Angeles 6:1 (kon.) | Nashville – Colorado 0:5 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:1 (1:1, 3:0, 2:0)
Los Angeles Kings
Sobota 23.02.2019, 23:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou! (01:40:54)
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Roberto Luongo (FLA) 18 zák., 1 gól, 94,7%
    2. Jonathan Huberdeau (FLA) 1+1
    3. Jamie McGinn (FLA) 1+0
     
    Florida Panthers na domácím ledě poráží Los Angeles Kings 6:1 a připisuje si naprosto zasloužené dva body. Na šestibrankovém přídělu se podílel stejný počet hráčů. Mimo střelců Huberdeaua a Barkova se dnes trefili i obránci Yandle a McCoshen. V šestistém zápase v NHL dal branku Jamie McGinn a pošesté v ročníku rozvlnil síť také Vincent Trocheck. O jediný úspěch hostů se v první třetině postaral Dustin Brown.

    Roberto Luongo dnes vychytal výhru číslo 484 ve své kariéře, čímž v historických tabulkách vyrovnal na třetím místě Eda Belfoura!

    Střely na branku: 25:19
    Diváci: 14 290
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Josh Brown útočil na první gól v NHL, ale jeho rána z pravé strany v brance neskončila. U kotouče jsou tak hosté, jenž nejspíše vyrážejí do posledního útoku utkání.
     
    59:01
    Utkání se už jen dohrává a sudí už nechtějí moc zasahovat do hry. Publikum na Floridě si to užívá a domácí mužstvo kombinuje v útočné třetině.
     
    57:49
    Mike Hoffman připravil kotouč pro Pysyka, jenž poslal nahození. To se sice lehce skrylo před hostujícím brankářem, ale puk nakonec vypadl jen vedle branky.
     
    56:46
    Z pravého kruhu nyní pokoušel štěstí Frank Vatrano. Jack Campbell ale jeho svižnější pokus schoval v rukavici a hra přerušuje. Do konce duelu zbývají poslední desítky sekund.
     
    56:33
    Florida pokračuje v aktivní hře, dneska to je jejich utkání. Kings se sice snaží, ale jejich hra nemá moc plusů a hraje opravdu spíše jen domácí celek.
     
    55:06
    Denis Malgin postupoval po pravé straně do útoku a jeden z hráčů si pomohl hokejkou. Švýcarský mladík upadl a bouchl se o mantinel, sudí ale mlčí a zákrok potrestán není.
     
    54:31
    Jevgenij Dadonov se hnal do útočné třetiny, ale zastavil jej hvizd sudího, který viděl ofsajd ruského útočníka. Hra je přerušená a po komerční pauze uvidíme vhazování ve středu ledové plochy.
     
    53:34
    Do přečíslení se hnali domácí. Jonathan Huberdeau hledal před brankou volného Aleksandra Barkova, ale přihrávka nakonec nebyla přesná. Domácí útočník byl hodně naštvaný sám na sebe, to by byla nejspíše sedmá branka.
     
    53:18
    Anže Kopitar si najel mezi kruhy, kam dostal přihrávku. Slovinský forvard následně zakončoval, ale do střely mu vložil hůl jeden z bránících hráčů. Vhazovat se bude po pravici Luonga.
     
    52:04
    Od modré čáry poslal dělovku Drew Doughty. Jeho rána šla sice deset čísel na branku, ale Luongo i tak jeho ránu ukryl v lapačce a užil si skandování jeho zkrácené verze křestního jména.
     
    51:30
    Mike Hoffman se podél levého mantinelu hnal za volným kotoučem a od hrazení posílal svižný pokusem po ledě. Jack Campbell sklepl betony, ale kotouč jen zbrzdil. Nakonec se ale černá guma do branky nedostala!
     
    51:15
    Akci domácího celku zakončoval od modré čáry MacKenzie Weegar, ale ten trefil prvního obránce před sebou. Kings tak šli do přečíslení, ale to pokazili najetím do ofsajdu.
     
    50:38
    Králové se nicméně dostali do ofsajdu a hra bude pokračovat po komerční přestávce. O vítězi je už dávno rozhodnuto, nyní se duel spíše dohrává. Roberto Luongo dnes vyrovná Eda Belfoura v počtu vítězství na třetím místě historických tabulek!
     
    50:15
    O další pokus se postaral hostující obránce Matt Roy. Ten vyslal dělovku, ale ta se do branky nedostala, hra nicméně pokračuje v útočném pásmu Los Angeles.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:25
    Austin Wagner se u pravé tyčky snad natřikrát pokoušel dostat kotouč přes obranu na Luonga, ale ani jeden puk nepropadl do branky. Bránící Panteři nyní odvedli skvělou práci.
     
    49:04
    Na levé straně se ke střeleckému pokusu dostal obránce Dion Phaneuf. Ten poslal svižné nahození kousek na ledem, to ale nakonec bylo tečováno mimo ledovou plochu.
     
    48:00
    Tak to už je pořádný debakl. Navíc je před námi ještě nějakých dvanáct minut, Kings budou odvracet ještě větší debakl. Florida nicméně hraje skvěle.
     
    46:42
    Střídání v týmu Los Angeles Kings: ze hřiště odchází Jonathan Quick, přichází Jack Campbell.
    46:42 Ian MCCOSHEN - 6:1
     
    46:42
    Florida právě vstřelila branku!
    Uplynulo pár sekund a domácí celek se dostává již do pětibrankového vedení! IAN MCCOSHEN dostal nabito na modrou čáru a jeho dělovka skončila v brance, taktéž je to jeho první trefa v tomto ročníku NHL. Asistence: Troy Brouwer a Henrik Borgström.
    46:14 Jamie MCGINN - 5:1
     
    46:14
    Florida právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAMIE MCGINN! Domácí osmaosmdesátka dnes hraje své šestisté utkání v NHL a dává první branku v sezóně. Útočník Panthers si na pravém kruhu najel ke střele a k levé tyčce propálil Quicka! Bez asistence.
     
    45:24
    Po pravé straně se do útoku dostal Mike Hoffman. Ten se na pravém kruhu pokoušel obstřelit bránícího hráče, ale Matt Roy kotouč nakonec zablokoval.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    44:24
    Už přes dvě minuty se hraje bez přerušení a oba celky se pokouší dostat do střelecké pozice. Zatím se to ovšem nepovedlo, pokaždé to nějaká akce či situace pokazí.
     
    43:15
    Oba celky se pokouší něco vymyslet, ale poslední sekundy se hraje hodně vyrovnaně a vidíme spíše hru ve středu ledové plochy...
     
    42:21
    Následně si s nahozením od levého mantinelu poradil domácí brankář Luongo. Kanadská legenda puk kryje a pokračovat se bude po její pravici.
     
    41:32
    Dvě šance domácích! Jayce Hawryluk nejdříve zakončoval z pravého kruhu jen do Quicka, na opačném kruhu půlminuty na to střílel do hostující jedničky Dadonov!
     
    40:40
    Florida to na startu poslední třetiny hraje zkušeně zezadu a čeká na ideální místečka. Kings se snaží napadat, v této třetině budou mít těžkou práci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Florida se ve druhé třetině dostala do tříbrankového vedení a zaslouženě si jde pro dva body do ligové tabulky. Vedení vrátil domácím Jonathan Huberdeau, který ujel z trestné lavice a prostřelil Quicka. Americký brankář poté inkasoval dvakrát v oslabení. Nejdříve se pěkně prosadil Aleksander Barkov, na kterého o minutu později navázal neméně pěknou trefou Keith Yandle. Do závěrečné periody jdou tedy domácí v parádní náladě.

    Střely na branku: 17:15
    Třetí třetina začne přibližně v 1:00.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:23 Keith YANDLE - 4:1
     
    39:23
    Florida právě vstřelila branku!
    I druhá přesilovka je využita a domácí jdou již do tříbrankového vedení! KEITH YANDLE dostal přihrávku na modrou čárou a svižným zakončením propálil bezmocného Quicka v brance Kings. Asistence: Aleksander Barkov a Jonathan Huberdeau.
    38:16 Aleksander BARKOV - 3:1
     
    38:16
    Florida právě vstřelila branku!
    Porada nejspíše pomohla a domácí využívají přesilovku hned po šestnácti sekundách! ALEKSANDER BARKOV stál mezi kruhy a po jedné z přihrávek se uvolnil. Pozorně si zamířil a přesnou střelou vymetl levou šibenici! Asistence: Keith Yandle a Mike Hoffman.
     
    38:00
    Oddechový čas pro domácí.
     
    38:00
    Šestatřicet sekund si domácí zahrají dvojnásobnou přesilovku. Oscar Fantenberg zasáhl před brankou Huberdeaua hokejkou do obličeje a bude společně s Forbortem trpět na lavici hanby.
     
    37:00
    Domácí celek se zatím do ničeho nedostal a Kings již dvakrát vyhodili. Několik sekund navíc zůstali na ledě světelné efekty, tak si hráči museli přijít jak na diskotéce.
     
    36:36
    Domácí celek měl dlouhou výhodu a hned po ní bude hrát přesilovku. Derek Forbort dostane po komerční pauze dvě minuty za podražení a domácí si zahrají čtvrtou přesilovku.
     
    35:12
    Aleksander Barkov si aktivně najel do útoku a na pravém kruhu zadovkou nabídl příležitost pro Ekblada. Ten tvrdě střílel do levé šibenice, ale Quick hokejkou skvěle zasáhl.
     
    34:25
    Jeff Carter se na pravém kruhu dostal ke kotouči, který tam nešťastně poslala domácí obrana. Hostující forvard ale zakončoval jen do připraveného obránce.
    33:36 Jonathan HUBERDEAU - 2:1
     
    33:36
    Florida právě vstřelila branku!
    JONATHAN HUBERDEAU opustil trestnou lavici a pět sekund na to se radoval ze vstřelení vedoucí branky! Kotouč se dostal přes Doughtyho do místa, kde byla domácí jedenáctka. Ta si najela před Quicka a svižnou střelou k levé tyčce skórovala. Bez asistence.
     
    32:48
    Nabito na levý kruh dostal Ilja Kovalčuk. Ruský rebel zakončoval z první, ale jeho rána po ledě na první tyčku byla Luongem vyražena za branku. Kings ale ve snažení pokračují.
     
    32:00
    Kings se dostali do dobré kombinace, která byla zakončena pokusem od modré čáry. Oscar Fantenberg poslal svižné nahození před branku, to nakonec skončilo na tyčce!
     
    31:27
    Alex Iafallo se od levého mantinelu dostal až před Luonga, ale zblízka se mu nepovedlo zakončit. Hra bude následně pokračovat přesilovkou Kings, dvě minuty dostává za nedovolené bránění Jonathan Huberdeau.
     
    30:51
    Brendan Leipsic následně zakončoval zblízka svou akci, ale Luongo pohotovým zákrokem kryje. Hra bude pokračovat po levici domácí jedničky, to vše po komerční pauze.
     
    30:37
    Síť poté rozvlnil Vincent Trocheck, jenž se po levé straně dostal do útočné třetiny. Bekhendem zakončoval na první tyčku, ale kotouč nakonec skončil jen na boční síti.
     
    30:05
    Po delší době šance také hostujícího celku. Mezi kruhy si sjel Drew Doughty, který následně zakončoval. Hostující obránce střílel ale jen do ramena připraveného brankáře.
     
    29:37
    Roberto Luongo nejdříve zasahoval proti střeleckému pokusu z levé strany. Po vhazování domácí vyhodili na zakázané uvolnění a hra se tak vrací před kanadského brankáře.
     
    29:07
    Do další střelecké pozice si najel švýcarský útočník Denis Malgin. Domácí mladík to zkoušel po stahovačce, ale nakonec trefil jen připraveného bránícího hráče.
     
    28:05
    Dobrá šance domácích. Aaron Ekblad zakončoval od modré čáry, ale kotouč se dostal na zadní mantinel. Tam se Aleksander Barkov pokoušel prosadit zpoza branky, ale kotouč projel brankovištěm a Quick nakonec zasahovat nemusel.
     
    27:40
    Vincent Trocheck se nyní na levé straně hnal za kotoučem, ale ten nakonec nechytil on ani obránce. Jonathan Quick přerušuje hru a pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    27:00
    Pokračuje se v rychlém hře, která se přelévá z jedné strany na druhou. Na Floridě tak fanoušci sledují povedené utkání, ale dnes jich moc nedorazilo...
     
    26:08
    Nátlak domácích nyní zakončoval pokusem z levého kruhu Frank Vatrano. Jeho svižná rána sice do branky šla, ale hostující jednička si připsala další úspěšný zákrok.
     
    24:57
    Anže Kopitar následně unikl bránícím hráčům a šel sám na Luonga, čímž mohl rozesmutnit domácí publikum. Slovinská hvězda zakončovala bekhendem, ale Luongo skvěle vyrazil rukou nad branku!
     
    24:43
    V závěru přesilovky to od modré zkoušel Aaron Ekblad, ale jeho rána se do branky nakonec nedostala. Přesilovka Floridy číslo tři je u konce.
     
    24:14
    Neskutečně se na modré čáře uvolnil Henrik Borgström, který následně připravil druhou branku pro Trochecka. Ten z pravého kruhu zakončoval do odkryté poloviny branky, ale Quick se úžasně přesunul a puk schoval v lapačce!
     
    23:25
    Zatím je to ale od LA nejpovedenější oslabení. Domácí celek se ještě k ničemu nedostal, Kings naopak již dvakrát vyhodili a dostávali se i ke střele, která ale nakonec neprošla.
     
    22:50
    Austin Wagner dostával nabito mezi kruhy, ale jeho tvrdá rána skončila na bránícím hráči. Do útoku tak šel domácí celek, která vybojoval přesilovku. Alex Iafallo hákoval.
     
    21:43
    Další úžasná akce od Barkova. Ten si najel do útoku, tělem si pokryl protihráče a počkal na Huberdeaua. Tomu následně přihrával, ale domácí jedenáctka před brankou zakončoval jen vedle!
     
    20:52
    Mezi kruhy se ke střele dostával dnes aktivní Vincent Trocheck, jeho pokus byl ovšem zablokován. Následně přišel ještě jeden pokus od modré, ale i ten byl tečován.
     
    20:40
    Hosté v plném počtu.
     
    20:23
    Domácí dohrávají zbytek své přesilovky. Jayce Hawryluk se hnal do pásma zbytečně, píská se ofsajd a hra se přesouvá do střední třetiny. Doughty bude brzy zpět na ledě.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce a hádanka dnešního duelu zatím nevyřešila. Florida je o dost aktivnější, měla i více šancí, ale Quick dnes předvádí parádní výkon. Skóre otevřel Vincent Trocheck, ale přesně dvě minuty na to odpověděl po domácí chybě Dustin Brown. Do kabin se tak jde za vyrovnaného stavu 1:1.

    Střely na branku: 8:7
    Další třetina začne přibližně v 0:03.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:44
    V poslední akci první třetiny se před Yandleho opět dostal Dustin Brown. Podél pravého mantinelu se dostal až před Luonga, ale bekhendová klička ke vzdálenější tyčce brankou neskončila!
     
    19:24
    Keith Yandle následně připravil střeleckou pozici právě pro Hoffmana, který se na pravém kruhu dostal ke střele z voleje. Jonathan Quick ovšem betony skvěle zasáhl!
     
    18:50
    První pokus na branku vyslal před kruhy Mike Hoffman. Bývalý hráč Senators zakončoval do pravé šibenice, ale branku amerického brankáře nakonec jen minul.
     
    18:39
    Vincent Trocheck za brankou Kings skvěle vybojoval kotouč, ale Drew Doughty mu dal hokejku mezi nohy a podrazil jej. Panthers tak čeká druhá přesilovka v utkání.
     
    17:53
    Panteři ovšem v aktivní hře pokračovali a Denis Malgin se dostal ke střeleckému pokusu z levé strany. Jonathan Quick ovšem vše viděl a kotouč kryje v rukavici.
     
    16:59
    Matt Roy dostával parádní přihrávku na pravý kruh, ale ukázala se skvělá práce Barkova. Ten jej o kotouč obral a dostal se s ním do přečíslení, Florida ovšem nezakončila.
     
    16:29
    Následně se domácím nepovedlo podél levého mantinelu rozjet útok a hra se přerušuje. Píská se totiž zakázané uvolnění a vhazuje se před Luongem.
     
    16:10
    Florida se snaží uklidnit hru za svou brankou, kde pomalinku kombinuje. Oba celky v posledních sekundách hrají směrem dopředu velice aktivně.
     
    15:05
    Na pravém kruhu si následně najel do další střelecké pozice Trocheck. Jeho rána ale byla zablokována, proti prvnímu střelci utkání dobře zaskočili bránící hráči.
    13:59 Dustin BROWN - 1:1
     
    13:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté ovšem bleskově srovnávají! Keith Yandle udělal obrovskou chybu na modré čáře a DUSTIN BROWN postupoval sám na Luonga. Před ním lehce zabrzdil a zblízka jej prostřelil do přední šibenice, povedená trefa! Bez asistence.
     
    13:09
    Do další střely se ovšem dostali hosté, ta nyní neprošla. Zkoušel to Michael Amadio, ale jeho rána byla ztečována do ochranné sítě. Pokračovat se bude po komerční pauze.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    12:55
    Roberto Luongo na druhé straně připraven proti střeleckému pokusu od modré čáry. Kanadský brankář s italskými kořeny hned rozehrál a Panthers jdou do útoku.
    11:59 Vincent TROCHECK - 1:0
     
    11:59
    Florida právě vstřelila branku!
    Parádně to nyní provedl VINCENT TROCHECK, který posílá svůj celek do jednobrankového vedení! Domácí jednadvacítka si vyměnila kotouč s Dadonovem a dostala se do střelecké pozice. U levého kruhu pak Trocheck zamířil k levé tyčce a Quick jeho pokus neudržel. Asistence: Jevgenij Dadonov.
     
    11:25
    Právě Luongo následně zachytil nahození na jeho branku a po několika minutách se přerušuje. Pokračovat se bude po komerční pauze, ta první přichází až nečekaně pozdě.
     
    11:02
    Nyní zahrozil hostující Dustin Brown, který se dostal do útoku a z pravé strany zakončoval. Pokus na vzdálenější tyčku ale Luongovi nenadělal problémy, kanadský brankář betony vyrazil.
     
    10:22
    Na ledě je ovšem nadále pouze jedno mužstvo, ale výsledek je nadále vyrovnaný. MacKenzie Weegar to nyní zkoušel od modré, ale napálil jen bránícího hráče před sebou.
     
    08:58
    Aleksander Barkov připravil na levém kruhu puk pro spoluhráče Jonathana Huberdeaua. Ten si ale na Quickovi dnes vylámal již potřetí zuby, parádní zákrok!
     
    07:50
    Aaron Ekblad se po pravé straně pokoušel dostat do útoku, ale v rychlostním souboji ztratil hokejku a stěžoval. Přes nevole domácího publika se ale vylučovat nebude.
     
    07:00
    Florida se dostávala do protiakce a Denis Malgin již dostával přihrávku do prázdné branky. Drew Doughty ovšem skvěle zaklekl a přihrávku dobrým obranným zákrokem zablokoval.
     
    06:37
    Hosté v plném počtu.
     
    05:56
    Následně se Kings povedlo dvakrát vyhodit, po druhém vyhození seskočila první lajna z ledu a o úspěch se pokouší také ta druhá. Moc času ovšem již nezbývá.
     
    05:07
    Domácí přesilovku rozjeli slušně a do první velké šance se dostal Jonathan Huberdeau. Ten zakončoval z levého kruhu, ale Quick vyrážečkou skvěle zasáhl!
     
    04:36
    Poprvé v utkání se bude vylučovat. Florida byla v útoku a Sean Walker naprosto zbytečně fauloval. Dostává dvě minuty a domácí mají přesilovku.
     
    04:13
    Přihrávka k levému mantinelu dostával Jevgenij Dadonov, jenž postupoval v útoku na Quicka. Nepohlídal si ovšem postavení a po ofsajdu se hra vrací do střední třetiny.
     
    03:10
    Florida aktivně napadá, ale Kings jsou nadále aktivní na kotouči. Směrem dopředu se jim ale nic vymyslet nedaří a nadále se hraje bez výraznějších šancí.
     
    01:59
    Pokračovalo se v bojovném tempu a oba celky držely kotouč. Nakonec se jeden z domácích odhodlal k nahození, které nakonec v lapačce ukryl Jonathan Quick.
     
    00:46
    Jonathan Quick si připsal první zákrok. Jonathan Huberdeau totiž po ledě svižně zakončoval a dvojnásobný vítěz Stanley Cupu musel betonem zakročit.
     
    00:17
    Hosté vyhráli vhazování a z obrany se hned hnali do útoku, ale přihrávka nevyšla. Do útoku tak šli Panthers, ale rozehrávka skončila na prvním icingu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní vhazování utkání vhodí Stephen Weiss, jenž má nejvíce asistencí v historii domácího celku. Na Floridě působil více jak deset let, po vhazování přijde už start duelu.
     
    Hezký hokejový večer, fanoušci kvalitní podívané se dnes dočkají duelu mezi Floridou a Los Angeles. Půjde o celky, které se letos do play-off nejspíše nepodívají. I tak ale budeme sledovat určitě slušné utkání.
     
    Roberto Luongo se dnes v případě výhry dostane na číslo 484 a dostane se v historických tabulkách na dělené třetí místo. To nyní drží legendární Ed Belfour.
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad, Pysyk, Weegar, McCoshen, Brown – Huberdeau, Barkov, Vatrano – Hawryluk, Trocheck, Dadonov – Hoffman, Sheahan, Malgin – J. McGinn, Borgström, Brouwer.

    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Forbort, Doughty, Fantenberg, Roy, Phaneuf, Walker – Iafallo, Kopitar, D. Brown – Kovalčuk, J. Carter, Lewis – Leipsic, Kempe, Toffoli – Clifford, Amadio, Wagner.

    Rozhodčí: Furlatt, Rooney – Sericolo, Baker.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa:

    Peter Budaj (LAK) 3 odchytané zápasy, 81,82% úspěšnost zákroků
     
    Favoritem duelu je Florida, která se nachází na dvanáctém místě Východní konference, když získala šedesát bodů. Domácí celek v posledních pěti zápasech hned třikrát vyhrála. Panthers mají ještě teoretickou šanci na postup, jelikož na osmou Carolinu ztrácí deset bodů. Pokud se podíváme na tabulku Západní konference, zjistíme, že Los Angeles se nachází na posledním místě. Králové získali dvaapadesát bodů a v posledních pěti zápasech získali pouze jeden. V celé NHL je horší než King pouze Ottawa, která má o tři body méně.

    Nejproduktivnější hráči Floridy:

    Aleksander Barkov 62 bodů (24+38)
    Jonathan Huberdeau 58 bodů (16+42)
    Mike Hoffman 50 bodů (26+24)

    Nejproduktivnější hráči Los Angeles:

    Anže Kopitar 44 bodů (17+27)
    Dustin Brown 33 bodů (12+21)
    Drew Doughty 33 bodů (5+28)
     
    Vítám všechny hokejové fanoušky u NHL, v níž se odehraje duel, v němž se představí Florida Panthers a Los Angeles Kings.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 12. Trocheck (Dadonov), 34. Huberdeau, 39. Barkov (Yandle, Hoffman), 40. Yandle (Barkov, Huberdeau), 47. J. McGinn, 47. McCoshen (Brouwer, Borgström) – 14. D. Brown


    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Ekblad, Pysyk, Weegar, McCoshen, Brown – Huberdeau, Barkov, Vatrano – Hawryluk, Trocheck, Dadonov – Hoffman, Sheahan, Malgin – J. McGinn, Borgström, Brouwer.
    Los Angeles Kings: Quick (47. J. Campbell) – Forbort, Doughty, Fantenberg, Roy, Phaneuf, Walker – Iafallo, Kopitar, D. Brown – Kovalčuk, J. Carter, Lewis – Leipsic, Kempe, Toffoli – Clifford, Amadio, Wagner.

    Rozhodčí: Furlatt, Rooney – Sericolo, Baker
    thejrc.org