Ottawa – Columbus 0:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 2:3 (kon.) | Chicago – Colorado 3:5 (kon.)
Calgary – Anaheim 2:1 (kon.) | Vegas – Winnipeg 3:6 (kon.) | Buffalo – Washington 5:2 (kon.)
NY Rangers – New Jersey 5:2 (kon.) | St. Louis – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Dallas – Carolina 0:3 (kon.)
Columbus – San Jose 4:0 (kon.) | Florida – Los Angeles 6:1 (kon.) | Nashville – Colorado 0:5 (kon.)
konec
Nashville Predators
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Colorado Avalanche
Sobota 23.02.2019, 23:38 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:42 Nikita ZADOROV - 0:5
     
    56:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. Po tyčce za Grubauerem se hosté vydali do útoku a NIKITA ZADOROV dělovkou od modré čáry vstřelil pátý gól Colorada v utkání. Asistence: Sven Andrighetto, Carl Soderberg.
    49:59 Nathan MACKINNON - 0:4
     
    49:59
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A hosté ji využívají! NATHAN MACKINNON ránou z první z levého kruhu propálil Rinneho, který počtvrté v utkání kapituluje. Asistence: Tyson Barrie, Alexander Kerfoot.
    38:02 Gabriel LANDESKOG - 0:3
     
    38:02
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrazili do přečíslení. Landeskog přihrál před kruhy do pravé strany najíždějícímu Girardovi, který se zastavil před brankovištěm a vrátil přihrávku GABRIELU LANDESKOGOVI. Puk prošel i přes dva obránce a Landeskog už měl snadnou práci se zaklizením puku do odkryté branky. Asistence: Samuel Girard, Carl Soderberg.
    34:41 Alexander KERFOOT - 0:2
     
    34:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Rinne dokázal sice vyrazit střelu zpoza levého kruhu, ale puk se odrazil jen před brankoviště k Rantanenovi, který šikovně přihrál na pravou stranu, odkud volný ALEXANDER KERFOOT trefil odkrytou branku. Asistence: Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon.
    03:05 Nathan MACKINNON - 0:1
     
    03:05
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté využili rychlou kombinaci před brankou Nashvillu a otevírají skóre zápasu. Puk zamířil do levého kruhu k volnému NATHANU MACKINNONOVI, jenž ránou z první pod horní tyčku nedal brankáři Rinnemu šanci. Asistence: Nikita Zadorov, Alexander Kerfoot.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. MacKinnon (Zadorov, Kerfoot), 35. Kerfoot (Rantanen, MacKinnon), 39. Landeskog (Girard, Söderberg), 50. MacKinnon (Barrie, Kerfoot), 57. Zadorov (Andrighetto, Söderberg)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Ekholm (A), Hamhuis, Y. Weber – Fiala, Johansen, F. Forsberg – Arvidsson, Turris, Järnkrok – Hartman, Bonino, B. Boyle – Grimaldi, Sissons, F. Gaudreau.
    Colorado Avalanche: Grubauer (Varlamov) – Girard, E. Johnson (A), Barrie, Graves, Nemeth, Zadorov – Rantanen, MacKinnon, Kerfoot – Compher, Söderberg, Landeskog (C) – Andrighetto, Jost, Calvert – Agozzino, Greer, Dries.

    Rozhodčí: Lambert, Meier – Suchánek, Gawryletz
    thejrc.org