Řisuty – Děčín 5:6 (kon.) | Nymburk – Kolín 2:3 (kon.) | Bílina – Klatovy 3:4 (po pr.)
Sokolov – Kobra 3:4 (1:2 po s.n.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 2:3 (kon.) | Letňany – Jablonec n/N 0:5 (kon.)
po prodl.
HC Draci Bílina
3:4 (1:1, 2:0, 0:2 - 0:1)
HC Klatovy
Sobota 23.02.2019, 17:30 • Bílina • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:59
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hosté rychle pochopili, že bez střelby početní výhodu čtyři na tři nevyužijí. Tulačka posunul na spojnici vrcholů kruhů JOSEFU ROUBALOVI, který na nic nečekal, napřáhl málem až ke stropu a prostřelil Běhulu ranou do horní poloviny branky. Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    54:57
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Určitá pasivita se Bílině nevyplatila. Domácí nevyhodili puk z vlastního pásma, takže Hanzlík mohl střílet z mezikruží. Trefil jen břevno, jenže puk spadl do brankoviště, odkud ho za čáru domlátil VÍT REITSPIES. Asistence: Štěpán Hanzlík a Ondřej Leština.
     
    43:12
    Klatovy právě vstřelily branku!
    A máme zaděláno na drama. Michel sice s pokusem z pravé strany neuspěl, ovšem hosté přece jen snižují poté, co byl před brankou důrazný MAREK RUBNER, který propasíroval puk za Běhulu. Asistence: Ondřej Leština a David Michel.
     
    28:06
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílina odskakuje na dvougólový rozdíl. JAKUB PROCHÁZKA dostal z levé strany přihrávku před branku, kde se nemýlil. Asistence: Jaroslav Šimeček a Tomáš Urban.
     
    24:43
    Draci právě vstřelili branku!
    A máme tu obrat! Hostující obrana zapomněla na FILIPA ŠMEJCE, který na modré převzal přesný dlouhý pas Havlíka a samostatný únik zakončil úspěšným bekhendovým blafákem. Asistence: Marek Havlík a Aleksandr Ilin.
     
    16:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Po nenápadné akci domácích máme vyrovnáno. Sýkora ve středním pásmu posunul doleva na Brzka, který zajel s pukem do pásma a počkal si na JAKUBA KOMÍNKA. Ten najížděl z druhé vlny a do kotouče se parádně opřel mezi kruhem a modrou čárou. Puk letěl v ideální výšce a zapadl ke vzdálenější tyči. Asistence: Dominik Brzek a Ondřej Sýkora.
     
    09:12
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Západočeši jen potvrdili, že se jim přesilovka daří. Nakonec ji využívají zásluhou DAVIDA MICHELA, který dostal přihrávku na vrchol levého kruhu a překonal Běhulu. Asistence: Jakub Houfek a Richard Kristl.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 17. Komínek (Brzek, Sýkora), 25. Šmejc (Havlík, Ilin), 29. Procházka (Šimeček, Urban) – 10. Michel (Houfek, Kristl), 44. Rubner (Leština, Michel), 55. Reitspies (Hanzlík, Leština), 61. J. Roubal (Tulačka)


    HC Draci Bílina: Běhula (Siniakin) – Jarý, Dvořák, Remněv, Vošta, Delmarche, Havlík, Heinzl, Jungvirt – Kolíček, Gnusin, Komínek, Procházka, Petržílek, Brzek, Kobes, Urban, Ilin, Sýkora, Šimeček, Šmejc
    HC Klatovy: Kolář (Plánička) – Staněk, Slavík, Váchal, Štěpánek, Leština, Houfek – Kristl, Eret, Rubner, Reitspies, Hanzlík, Markov, Michel, Tulačka, J. Roubal, Uhlík, D. Roubal, Vavřička

    Rozhodčí: Jaroš – Goltsch, Janíček
    ocianews.com