Řisuty – Děčín 5:6 (kon.) | Nymburk – Kolín 2:3 (kon.) | Bílina – Klatovy 3:4 (po pr.)
Sokolov – Kobra 3:4 (1:2 po s.n.) | Vrchlabí – Dvůr Králové n. L. 2:3 (kon.) | Letňany – Jablonec n/N 0:5 (kon.)
konec
HC Řisuty
5:6 (3:4, 0:1, 2:1)
HC Děčín
Sobota 23.02.2019, 17:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Buldoci stále s pukem, nyní odvolávají brankáře!
     
    56:31
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí se znovu dostávají do rozdíl jediné branky! Kos u mantinelu dostal puk a posunul ho na hůl TOMÁŠE RODA. Ten vyhodnotil situaci a zakončil přesně do levé strany branky! Asistence: Matěj Kos a Michail Potěchin.
     
    53:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět své dvoubrankové vedení! Stahl sice vyrazil první pokus, na dorážku PAVLA ZAJANA už byl krátký! Asistence: Tomáš Faigl a Michal Oliverius.
     
    49:09
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je sníženo! MICHAL FORTELKA dostal puk v kruhu a ukrytou střelou zakončil přesně na zadní tyč! Asistence: Michal Kučera a Petr Patyk.
     
    45:51
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Michail Potěchin – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    David Stahl vyrazil střelu z levé strany jen před sebe, kde byl připravený DANIEL VOLRÁB. Ten se rychle zorientoval a poslal puk k levé tyči! Asistence: Zdeněk Petráš a Štěpán Kuchynka.
     
    36:16
    Vincent Keszi to nyní udělal parádně, když ujel všem obráncům. Poté našel před brankou Patyka, jehož pokus nezapadl za brankáře!
     
    33:26
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., podrážení).
     
    24:36
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Lukáš Lavinger – 2 min., nesportovní chování). Trest odpyká Erik Mareš.
     
    23:25
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenöck – 2 min., krosček).
     
    21:16
    Domácí jeli dva sami na branku! Vincent Keszi vybojoval kotouč a vpřed s ním pádil také Petr Patyk. Keszi to vzal na sebe, brankáře nepřekonal!
     
    15:51
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Tomáš Rod – 2 min., hákování).
     
    14:33
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Štěpán Kuchynka – 2 min., hákování).
     
    14:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi znovu strhávají vedení na svou stranu! V pásmu domácích znovu zůstal osamocen útočník. Tentokrát to byl DAVID DRAŠAR, jehož dělovka zapadla přesně pod břevno! Asistence: Martin Tůma a Pavel Zajan.
     
    12:52
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Oto Rudovský – 2 min., krosček).
     
    11:06
    Jakub Loukota číhal na zadní tyči, kde také dostal pas. Rychle vystřelil, puk za záda brankáře však neprocedil!
     
    10:56
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Jiří Dostál – 2 min., hákování).
     
    10:31
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Gólové hody pokračují! Pavel Řepka přihrál mezi kruhy na MICHALA FORTELKU. Následovalo zpracování a přesná střela nad gólmanovo rameno – 3:3! Asistence: Pavel Řepka a Michal Kučera.
     
    09:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po necelých deseti minutách zápasu je tu už třetí branka! A puk ze sítě znovu loví David Stahl. DANIEL VOLRÁB s pukem prosprintoval obranou, obehrál gólmana a zasunul do branky. Asistence: David Drašar a Patrik Balcar.
     
    09:35
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí využívají početní výhodu! Po nepřesném nahození Dostála se dostal ke kotouči Vyskočil. Ten přihrál na hůl MATĚJE KOSA a ten z blízkosti překonal brankáře na přední tyči! Asistence: David Vyskočil.
     
    08:52
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Erik Mareš – 2 min., sekání).
     
    07:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tomáš Faigl se vydal do obtížného slalomu mezi čtyři obránce. Z toho vybruslil s pukem, z úhlu ale Stahla nepřekonal. K dorážce se ale dostal ŠTĚPÁN KUCHYNKA, který dostal puk do sítě! Asistence: Tomáš Faigl.
     
    02:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po dvou minutách je vyrovnáno! TOMÁŠ FLAIGL zůstal trestuhodně volný mezi kruhy a dostal přihrávku. Tu si zpracoval, položil si brankáře na led a zkušeně zasunul do odkryté klece! Asistence: Martin Tůma a Michal Oliverius.
     
    01:13
    Domácí skvěle napadali a Michal Fortelka vybojoval kotouč. Poté ho poslal na Pavla Řepku, který ze slibné pozice z blízkosti branky trefuje jen nastavenou lapačku gólmana!
     
    00:18
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí se po necelých dvaceti sekundách ujímají vedení! ONDŘEJ KRPATA si zpracoval puk rukavicí a dostal ho pod kontrolu. Následně si ho hodil na bekhend a přehodil beton Lavingera! Asistence: Jiří Dostál.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 1. Krpata (Dostál), 10. Kos (Vyskočil), 11. Fortelka (Řepka, Kučera M.), 50. Fortelka (Kučera M., Patyk), 57. Rod (Kos, Potěchin) – 3. Faigl (Tůma, Oliverius), 8. Kuchynka (Faigl), 10. Volráb (Drašar, Balcar), 15. Drašar (Tůma, Zajan), 40. Volráb (Petráš, Kuchynka), 54. Zajan (Faigl, Oliverius)


    HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Kučera J., Potěchin, Dostál, Rudovský, Kašák, Libovický – Kos (C), Patyk, Keszi, Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Kučera M., Rod.
    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Klatenböck (A), Lokouta, Černohorský, Procházka, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Tůma, Faigl, Oliverius (C), Petráš, Ineman.

    Rozhodčí: Nepomucký – Gabriel, Zmeškal
    thejrc.org