Salzburg – Sparta 6:2 (po nadst. prodl.) | Jihlava – Přerov 0:3 (3:2 po n.s.n.) | Kladno – Mountfield HK 5:9 (po nadst. prodl.)
Plzeň – Třinec 1:2 (1:2 po n.s.n.) | Slavia – Kometa Brno 5:6 (2:3 po n.s.n.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 3:5 (po nadst. prodl.)
HC Litvínov – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Liberec – Vsetín 12:0 (po nadst. prodl.) | K. Vary – Olomouc 5:1 (po nadst. prodl.)
Č. Budějovice – Pardubice 1:0 (po pr.) | Žďár n/S – Zlín 4:1 (po n.s.n.)
po prodl.
HC Motor České Budějovice
1:0 (0:0, 0:0, 0:0 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 23.02.2019, 16:00 • Budvar aréna • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    64:52
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A je rozhodnuto! Jakub Káník vyslal do útoku PAVLA NOVÁKA, a ten se u levé Nečasovy tyčky prosadil přesně! Vítězství tak dnes zůstane na jihu Čech! Asistence: Jakub Káník, Vojtěch Krcho.
     
    63:20
    Největší šance prodloužení! Jeden z pardubických hráčů se ocitl u pravé Svobodovy tyče zcela sám, nicméně nedokázal přehodit beton domácího brankáře!
     
    57:12
    Po Tlačilově střele se kotouč odrazil od mantinelu, a to přímo před branku. Zde ho pak ještě ve vzduchu jeden z domácích poslal za brankovou čáru, jenže branka uznána být nemůže, neboť byla vstřelena za pomocí vysoké hole.
     
    56:20
    Máme tu další vyloučení, tentokrát jen z pardubických řad. Za katr na dvě minuty míří Václav Leder, jenž se provinil podrážením.
     
    55:42
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Bucek – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Doktor – 2 min., držení).
     
    55:35
    Jiří Bucek domácím ujel a ocitl se v samostatném nájezdu! Budějovického brankáře sice rozpohyboval, ale Daniel Svoboda se u své pravé tyče fantasticky natáhl betonem a kotouč za svá záda nepropustil!
     
    51:15
    A na branku stále čekáme. Dominik Chára unikl českobudějovické obraně do samostatného nájezdu. Na domácího brankáře Daniela Svobodu ale nevyzrál, ten totiž jeho pokus uschoval zřejmě někde mezi betony, čímž si vysloužil aplaus domácích příznivců.
     
    40:27
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Oliva – 2 min., držení).
     
    28:49
    Michal Pochobradský vybojoval kotouč ve středním pásmu, načež se dostal do přečíslení dva na jednoho. V konečné fázi této akce pak posílal přihrávku na vzdálenější tyč, na níž však jeho spoluhráč nedosáhl.
     
    26:29
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Pochobradský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:33
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Doktor – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:42
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Káník – 2 min., napadení).
     
    19:16
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Oliva – 2 min., držení).
     
    15:11
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Prospal – 2 min., podrážení).
     
    06:13
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Tlačil – 2 min., podrážení).
     
    05:42
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Šír – 2 min., hákování).
     
    05:34
    Vojtěch Krcho ujel s Pavlem Novákem do přečíslení dva na jednoho! První jmenovaný posílal přihrávku na Nováka. Nemohl však po ledě, a tak volil žabičku. Tu jeho spoluhráč před brankou promáchl.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 65. P. Novák (Káník, Krcho)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Hubata, Fousek, Remta, Pavlát, Doktor, Prospal – Káník, Tlačil, Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, M. Masopust, Pouzar, Janoch, P. Novák, Silný, Krcho
    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Vlk) – Dubovčí, Hrádek, Oliva, Leder, Nedelka, Bučko – Pochobradský, Rouha, Rozlílek, Rouha, Rozlílek, Antoníček, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Matýs, Trejbal, Tobiáš

    Rozhodčí: Horáček – Jindra, Zíka
    bahis siteleri