Salzburg – Sparta 6:2 (po nadst. prodl.) | Jihlava – Přerov 0:3 (3:2 po n.s.n.) | Kladno – Mountfield HK 5:9 (po nadst. prodl.)
Plzeň – Třinec 1:2 (1:2 po n.s.n.) | Slavia – Kometa Brno 5:6 (2:3 po n.s.n.) | Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 3:5 (po nadst. prodl.)
HC Litvínov – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Liberec – Vsetín 12:0 (po nadst. prodl.) | K. Vary – Olomouc 5:1 (po nadst. prodl.)
Č. Budějovice – Pardubice 1:0 (po pr.) | Žďár n/S – Zlín 4:1 (po n.s.n.)
po nadst. prodl.
Bílí Tygři Liberec
12:0 (3:0, 4:0, 5:0 - N 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 23.02.2019, 13:15 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Liberce přeji příjemný víkend a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (15:46:21)
     
    Tygři si v posledním kole skupiny o pořadí v play-off proti Vsetínu s chutí zastříleli a rozdrtili ho nevídaným výsledkem 12:0!

    V poslední dvacetiminutovce se svěřenci Milana Plodka prosadili hned pětkrát. Moravané přesto nepojedou domů s prázdnou, šťastně totiž udeřili v nadstavbě! Co se týče individuálních statistik, nejvíce zářil Michal Teplý, jenž si připsal tři góly a dvě asistence. Pouze o bod méně má na kontě Jakub Rychlovský, který vstřelil nejkrásnější branku dnešního utkání, když skóroval po vzoru Tomáše Hertla.
     
    Střely na branku – 67:18.
     
    Konec zápasu.
     
    63:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Velký paradox je na světě, Valaši si i přes dvanáctigólový debakl odvezou bod! Po velké chybě v liberecké rozehrávce si touš vzal kapitán DANIEL KLÍMEK. Ten nic nevymýšlel, napřáhl až ke stropu haly a zblízka vyslal na Čajana obrovskou ránu. Maskovaný muž propustil černou gumu za svá záda a Klímek ji už napodruhé snadno dostal do sítě. Bez asistence.
     
    63:05
    Hosté už jsou v plném počtu! Puk nadále drží Severočeši, kteří ale mají trošku problémy s přechodem kupředu.
     
    62:27
    Jakub Žůrek se snažil procedit touš za gólmana zády k brance. Sachr přerušuje hru, bude se vhazovat.
     
    61:59
    David Sachr se v nadstavbě zatím překonává! Po úchvatné kombinaci na jeden dotek zakončoval z levého kruhu Michal Teplý, proti němuž se maskovaný muž krásně přesunul!
     
    61:35
    Sachr vyrazil dělovku Michala Teplého, Jan Šír už v těžké pozici nezakončil dostatečně kvalitně. Velký tlak tím zdaleka nekončí!
     
    61:19
    Před brankovištěm zůstal zcela volný Jan Šír. Michal Teplý jej také pěkně našel, avšak Šírovo míchání s kotoučem ukončila lapačka Sachra!
     
    60:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vašenka – 2 min., podrážení).
     
    60:28
    Tomáš Krupa si najel do volného prostoru. Kdyby obdržel puk lépe na čepel, mohl by z zakončovat z lukrativní pozice.
     
    60:12
    Tygři si věří a poměrně vysoko napadají, Vsetín navíc při rozehrávce nepůsobí zrovna jistým dojmem.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    59:44
    Valaši vytvořili menší zmatky před Čajanem, poté už ale domácí kontrolují puk a vyčkávají na konec základní hrací doby, který se blíží.
     
    59:17
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Liška – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    58:43
    Jan Šír se snažil tečovat chytré Adamcovo nahození. Puk nezasáhl a David Sachr si připisuje úspěšný zákrok. Jeho tým stále může dosáhnout na bod v nadstavbě!
     
    58:32
    Po zakázaném uvolnění Vsetína se vhazovalo v hostující třetině. Po vyhraném vhazování hned vystřelil Adamec, Sachr si kotouč našel.
     
    57:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další parádní akce! Ondřej Chrtek vjel do ofenzivní zóny. Viděl, že před brankou operuje JAN ŠÍR, kterému nabídl kotouč na teč. Šír nepohrdl a usměrnil černou gumu pod horní konstrukci, 12:0! Asistence: Ondřej Chrtek.
     
    57:12
    Jakub Žůrek z pravého kruhu minul branku. Puk vycestoval po hrazení až mimo útočnou třetinu hokejistů Liberce.
     
    56:54
    Vratislav Kunst přenechal kotouč za sebe na Michala Teplého. Ten si jej srovnal na forhend a vystřelil přímo na hruď zasahujícího Davida Sachra.
     
    55:49
    Najmanovi utekl puk, jenže Vsetínští jej nedokázali rozehrát. Dostal se k němu tedy Jakub Rychlovský, jenž vrátil Najmanovi. Posléze kotouč putoval na pravý kruh k Miloslavu Adamcovi, který ještě hledal křížem Rychlovského, avšak trefil jej za brusle.
     
    55:06
    Filip Jansa si najel za kruhy. Přes obránce vypustil pro gólmana nepříjemnou střelu, Sachr ji ale vyrazil do bezpečí.
     
    54:54
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jiruš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Lukačka – 2 min., hrubost).
     
    54:05
    Liberečtí jsou v plném počtu. Benjamin Vomáčka si proklestil cestu do rohu ofenzivní zóny, kde byl uvězněn u mantinelu.
     
    53:16
    Liberečtí nyní dokonce zahráli téměř přes celé kluziště malou domů na Čajana, jenž si vyjel za branku a drží puk na hokejce.
     
    52:54
    Domácí se znovu brání s velkým klidem, soupeř se nemůže dostat přes střední pásmo.
     
    52:20
    Tygři ve vlastním oslabení unikli ve dvou na jednoho. Adam Najman chtěl najít Adama Charváta, ovšem do přihrávky se dobře vložil Tomáš Ondračka.
     
    51:49
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kunst – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:28
    Jakub Rychlovský si dělal zálusk na další kanadský bod. Svůj průnik po pravé straně zakončil střelou z kruhu, kterou David Sachr dobře ukryl v náručí.
     
    51:10
    Liberec se, již v plném počtu, dopustil zakázaného uvolnění. Vhazovat se bude po pravé ruce domácího gólmana.
     
    50:43
    Od modré lajny to zkoušel Martin Kožený. Čajan jeho střelu vyrazil před sebe, kde se dobře zachovali obránce a dostali touš do bezpečí.
     
    50:34
    Moravané konečně navštívili útočné pásmo. Střelu Marca Lukačky z levého kruhu nasměroval Pavel Čajan vyrážečkou až do ochranné sítě.
     
    49:50
    Liberečtí i při vlastním oslabení kontrolují puk ve své moci. Benjamin Vomáčka se neohroženě vrhl do přesily, ta ho v mezikruží zastavila.
     
    49:31
    Valaši se nemohli prokombinovat přes střední pásmo, což pramenilo v zakázané uvolnění z hokejky Tadeáše Pospíšila.
     
    48:54
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kollert – 2 min., podrážení).
     
    48:44
    Nyní už to v podání Jana Vašenky vypadalo zajímavěji, ovšem Pavel Čajan jeho střelu z mezikruží vyrazil! Stejný hráč se ještě neúspěšně pokoušel o dorážku.
     
    48:18
    Jan Vašenka se objevil před domácí brankou, ovšem nedokázal důrazně zakončit. Pro Vsetín už musí být závěr utkání psychicky velice náročný.
     
    47:30
    Michal Teplý si na levém kruhu objel protihráče. Ke střele už nedostal dostatek prostoru a David Sachr mohl celou situaci pouze kontrolovat pohledem.
     
    46:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na listinu střelců se zapisuje také FILIP JANSA, jemuž přes aktivní výkon doposud nebylo přáno! Liberecký útočník vystřelil z levé strany a David Sachr se musí pod maskou červenat, propustil totiž kotouč za své betony. Asistence: Tomáš Kollert.
     
    45:56
    Tomáš Krupa nenechal Tygry vyjel z obranného pásma. To obstaral až o chvíli později Tomáš Kollert, jenž nepřesně hledal Adama Lišku.
     
    45:16
    Vsetínští ustáli velké zmatky před vlastním brankovištěm. O dorážku se neúspěšně snažil Benjamin Vomáčka, načež hosté při brejku vyrobili ofsajd.
     
    44:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je to tady, šelmy trhají svého soupeře a trefují se již podesáté! Jan Šír povedenou přihrávkou skrz útočné pásmo našel na pravém kruhu napřaženého ONDŘEJE CHRTKA, jehož střela bez přípravy zapadla přesně pod horní tyčku Sachrovy svatyně! Asistence: Jan Šír.
     
    43:46
    Michal Teplý vymyslel další pěknou přihrávku, tentokráte na Adama Najmana, který z prostoru mezi kruhy netrefil kotouč ideálně.
     
    43:27
    Tygři touží po desáté brance. Michal Teplý nabil křížem Jakubu Rychlovskému, jehož dělovku bez přípravy vykopl Sachr parádně betonem!
     
    43:56
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jindra – 2 min., sekání).
     
    42:56
    David Sachr prožil mezi třemi tyčemi hodně drsné přivítání. Nejprve ho zachránila tyčka, a o chvíli později ho Jan Šír trefil do masky!
     
    42:15
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází Málek, přichází Sachr.
     
    42:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři při této situaci naklonili na svoji stranu také štěstěnu. Jakub Žůrek dobře nahodil od modré čáry. Před brankou se kotouč odrážel mezi Vojtěchem Jirušem a JANEM KŘEPELKOU, za čáru jej nakonec dopravil druhý jmenovaný! Asistence: Vojtěch Jiruš, Jakub Žůrek.
     
    41:28
    Pavel Čajan si troufl na rozehrávku před dojíždějícím protihráčem. Tygři se tedy mohou vydat do protiakce.
     
    40:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pověstná "desítka" začíná nabírat reálné kontury. David Aubrecht nejprve dobře zavezl puk do ofenzivní zóny, aby o chvíli později připravil šanci MICHAELU DRÁBKOVI, jenž z prostoru pravého kruhu propálil Jakuba Málka! Asistence: David Aubrecht.
     
    40:17
    Jdeme znovu na to. Jakub Rychlovský prověřil Málkovu pozornost ze skoro nulového úhlu, načež se šelmy usazují v útočném pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:45.
     
    Pokud v úvodní periodě Vsetín ještě chvílemi konkuroval, v té další to již byl hokej čistě na jednu branku. Tygři vedou 7:0, na ledové ploše dominují a předvádějí divákům parádní hokejové kousky. Hned na pěti gólech už měl podíl Michal Teplý, jenž k hattricku přidal ještě dvě asistence.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Mohlo být sníženo! Tygři se nechali malinko unést a zapomněli Jana Vašenku za zády všech. Vsetínský útočník v samostatném úniku zkoušel kličku do bekhendu, Čajan kryje!
     
    39:20
    Filip Jansa z otočky dorážel střelu Lišky. Kotouč byl tečován vysoko do vzduchu a snášel se přesně za Málkova záda, o čemž maskovaný muž nevěděl. Nakonec se ale dokázal včas zorientovat! Hned poté ještě Vratislav Kunst minul z mezikruží.
     
    38:46
    Na puk si sáhl také Pavel Čajan, kterého se z možného spánku pokusil vytrhnout z velké dálky nahazující Vojtěch Pernický.
     
    37:55
    Další tutovka! Jan Křepelka si z levé strany vyjel až do přebrankového prostoru, ovšem Jakub Málek vyrazil betonem jak první střelu, tak následnou dorážku.
     
    37:43
    Adam Liška nadělal hostující obraně velké potíže. Ještě se snažil dostrkat kotouč za Málkovy betony, brankář Vsetína ale ochránil své barvy od další pohromy.
     
    36:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme tu hattrick a na led dokonce z tribuny přiletěla jedna čepice! Početní výhodu šelem využívá po pěkné přihrávce Jakuba Žůrka dobře postavený MICHAL TEPLÝ. 7:0! Asistence: Jakub Žůrek.
     
    36:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Pospíšil – 2 min., podrážení).
     
    36:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla hokejová nádhera! Filip Jansa si všiml volného okénka ve vsetínské defenzivě a adresoval tam kotouč. Chopil se jej JAKUB RYCHLOVSKÝ, který v samostatném úniku dokonale provedl těžké zakončení s hokejkou mezi nohama po vzoru například Tomáše Hertla! Asistence: Filip Jansa.
     
    35:37
    Moravané tráví druhou polovinu své početní výhody téměř kompletně mimo útočné pásmo, je to z jejich strany velká křeč. Šelmy se brání v naprostém klidu.
     
    34:54
    Hosté si dnes v přesilovkách zatím nedokáží pomoci. Vojtěch Jiruš odvedl dobrou práci a pošetřil čas v ofenzivní zóně Liberce.
     
    34:19
    Vsetín zdlouhavě kombinoval, domácí dobře vykrývali úhly. Střela z otočky v podání Vašenky se stala snadnou kořistí Čajanova betonu.
     
    33:57
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šír – 2 min., hrubost).
     
    33:50
    Adam Charvát udržel útočné pásmo. Ondřej Chrtek posléze chytrou přihrávkou našel čepel hole Davida Aubrechta, který svojí tečí poslal kotouč jen pod betony Málka! Ten odolal i všem snahám o dorážku.
     
    33:20
    Adam Charvát nevymýšlel nic převratného a zkusil štěstí z pravé strany. Jakub Málek udržel puk ve výstroji, vhazovat se bude před jeho pokladnicí.
     
    32:53
    Hostům se podařilo vyhodit, Tygři tak musejí další akci začít až od vlastní brány.
     
    32:23
    Tvrdou ránu Adama Najmana od modré lajny vyrazil Málek. Touš nicméně získali domácí a pokračují tak v náporu.
     
    31:57
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vašenka – 2 min., podrážení).
     
    31:57
    Rychlovský byl podražen. Ve výhodě nabil Michal Teplý Davidu Aubrechtovi, jenž si najel do ideální pozice a donutil Málka k výbornému zákroku!
     
    31:20
    Stanislav Kunst se s Filipem Jansou dostal do křížku za hostující klecí, oba hráči se ale zapojili do souboje o kotouč, ve kterém uspěli Tygři.
     
    30:45
    Filip Jansa se probíjel skrz přesilu. Puk si v brankovišti našel Jakub Málek, hra je znovu přerušena.
     
    30:08
    Vojtěch Jiruš nabral rychlost a prudkou přihrávkou před brankoviště trefil brusle Jakuba Rychlovského, na což musel Málek rychle zareagovat.
     
    29:46
    Liberečtí sehráli poměrně dobrý protiútok. K jejich smůle rozhodčím neuniklo těsné postavení mimo hru, vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    29:17
    Benjamin Vomáčka sice nezpracoval průnikovou přihrávku, domácí ale získali aspoň buly v útočném pásmu. Málek krotil kotouč nadvakrát, nyní působí trošku nejistým dojmem.
     
    28:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pro Valachy to už začíná smrdět debaklem, pod Ještědem totiž prohrávají již 0:5! Adam Charvát vyslal do sóla MICHALA TEPLÉHO, jenž se po levém křídle nahnal až do střelecké pozice. Málek jeho na první pohled nepříliš nebezpečnou střelu propustil do klece a pouze krčí rameny. Asistence: Adam Charvát.
     
    27:58
    Chrtek nyní z podobné pozice ještě nabízel puk na teč Filipu Jansovi, jehož zakončení dokázal Málek zlikvidovat. Jansa posléze ještě schytal pár ran od obránce.
     
    27:26
    Ondřej Chrtek vystřelil z pravé strany po ledě. Jakub Málek jeho pokus dobře viděl a betonem jej odrazil do rohu ledové plochy.
     
    26:47
    Vsetín se při přechodu do útočného pásma provinil postavením mimo hru, vše se tedy chystá na buly v prostřední třetině.
     
    25:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    V samotném závěru je přesilovka využita! Michal Teplý dlouho míchal s kotoučem za brankou. Zkušeně si počkal, až se mezi vsetínskými hokejkami otevře skulinka, do které také vyslal kotouč. ADAM NAJMAN už stál sám před Málkem a stačilo pouze trefit branku. Asistence: Michal Teplý, Jakub Rychlovský.
     
    25:28
    Michal Teplý se vydal mezi tři protihráče. Následně hledal Najmana, ke kterému ovšem kotouč neprošel.
     
    24:48
    Hosté dobře šetří čas hluboko v útočném pásmu, početní výhoda se zatím nedaří podle představ ani Liberci.
     
    24:35
    Ondřej Chrtek pronikl do útočného pásma a rychle vypálil. Málek jeho pokusu úspěšně nastavil vyrážečku.
     
    23:56
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., držení).
     
    23:28
    Michal Teplý prodal své zkušenosti nejen z Chance Ligy. Po trošku riskantním manévru na modré čáře předal kotouč Aubrechtovi, jenž objel branku a neúspěšně hledal Rychlovského.
     
    22:53
    Šimon Jenáček měl poměrně hodně prostoru k nájezdu za kruhy. Se svižnou střelu si Pavel Čajan s klidem poradil.
     
    22:16
    Ve druhé části to je zatím spíše taková oťukávaná. Tadeáš Pospíšil byl úplně sám v ofenzivní zóně, avšak střelu chytře otřel o obránce a vybojoval vhazování.
     
    21:35
    Moravané to malinko překombinovali ve středním pásmu. V důsledku toho přejel Krupa modrou čáru příliš brzy a Pospíšil byl zastaven z důvodu ofsajdu.
     
    20:38
    Michal Teplý vyslal na Rychlovského dlouhou přihrávku. O puku byl tedy jako první Stanislav Kunst, který zakládá protiútok.
     
    20:18
    Jsme zpátky. Kotouč krátce po vhazování opustil ledovou plochu a po teči jednoho ze Vsetínských vylétl až na hostující střídačku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:57.
     
    V úvodní části byl Liberec jasně lepší a na ledě kraloval. Vypovídá o tom také aktuální skóre, které je pro Severočechy velice příznivé. Pokud se chtějí Moravané ještě zapojit do hry o body, budou muset přidat po všech stránkách.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:44
    Jan Vašenka aktivně napadá trošku váhavou rozehrávku Liberce, už to ale vypadá, že si domácí závěr třetiny pohlídají.
     
    19:16
    Jan Vašenka se neohroženě vydal na individuální akci. Dobře ho dostoupil Tomáš Kollert, který hostujícímu forvardovi znemožnil zakončení.
     
    18:44
    Jakmile se Valaši dostali k puku, vyhodili jej na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po pravé ruce Jakuba Málka.
     
    18:20
    Tygři okupují útočné pásmo, zatím nicméně nezaznamenali žádnou nebezpečnou střelu. Hosté začínají působit utahaným dojmem.
     
    17:45
    Brejk Vsetína vyřešil Tomáš Frimel prostrčením puku na Tadeáše Pospíšila. Tomu se černá guma zapletla pod brusle a k zakončení nedošlo.
     
    16:53
    Lukáš Jindra dostal prostor na levém křídle. Využil jej k rychlému průniku až na kruh, jenže s následnou střelou na bližší tyčku si Pavel Čajan věděl rady.
     
    16:27
    Nebezpečné nahození Adama Starého vyrazil Málek do rohu kluziště, kde se o puk bojuje ve vřavě u mantinelu.
     
    15:49
    Michael Drábek dobře zavezl kotouč do ofenzivní zóny. Tam si Severočeši vytvořili solidní nápor a Adam Liška vypálil z mezikruží po rychlé otočce do horní tyče!
     
    14:55
    Michal Teplý si dělal zálusk na další libereckou trefu v početní nevýhodě. Svůj průnik zakončil z pravého kruhu mimo tři tyčky.
     
    14:35
    Vsetínští chvíli kombinovali v okolí Čajanovy klece, leč domácí čtyřlístek akci přerušil a puk míří znovu na druhý konec hřiště.
     
    13:49
    Tygři chvilku hráli ve třech, s čímž se vypořádali na výbornou. Moravané se vrátili do pásma a Lukáši Adámkovi chyběl u tyčky k doklepnutí kousek.
     
    13:31
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Křepelka – 2 min., sekání).
     
    12:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hned poté však šelmy skutečně skórují při vlastním oslabení! Michael Drábek příkladně vybojoval kotouč za hostující klecí a předložil jej mezi kruhy ONDŘEJI CHRTKOVI, který s přispěním břevna zvyšuje již na 3:0. Asistence: Michael Drábek.
     
    12:42
    Nyní měl dokonce na holi tutovku Adam Liška! Škoda pro Tygry, že rychlý brejk zakončil bez přípravy pouze do přesouvajícího se Málka.
     
    12:15
    Vratislav Kunst se dostal k puku a nekompromisně jej napálil až k Málkově svatyni. Liberečtí pokračují ve skvělé práci na oslabení.
     
    11:42
    Jan Starý (LIB) míří na trestnou lavici za držení protihráče, další přesilovka pro hosty!
     
    10:58
    Frimel byl o puk čistě obrán. Domácí se hned vydali do brejku, Rychlovský přenechal kotouč do tandemu Teplému, jemuž se postavil do cesty obránce.
     
    10:20
    Hostům se tato početní výhoda vůbec nedaří. Akce Jana Vašenky sice byla zajímavá, leč spoluhráči jej dostatečně nepodpořili.
     
    09:48
    Po vsetínském ofsajdu se vhazovalo v neutrální zóně. Uspěli Tygři, kteří znovu nasměrovali touš do bezpečných vod.
     
    09:29
    Kombinace Moravanů postrádala správné myšlenky, kotouč se po dobré práci Jakuba Žůrka opět stěhuje na opačný konec kluziště.
     
    08:57
    Vsetín hned po startu přesilovky ztratil pásmo. Kupředu se vydal Michael Drábek, jenž se s pukem dostal až za branku.
     
    08:48
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kollert – 2 min., podrážení).
     
    07:50
    Michal Teplý se probil hned přes tři protihráče. Vzápětí se hnal proti Málkovi, a ještě kolegiálně nabídl střelu do prázdné svatyně Vojtěchu Jirušovi. Jakub Málek ovšem předvedl senzační zákrok betonem a nepříliš povedené Jirušovo zakončení tečoval nad horní tyčku!
     
    07:13
    Severočeši pokračují v aktivitě. Hosté se na chvilku osvobodili, hned poté se vydal zpět do pásma Vojtěch Jiruš. Předávka se nicméně nevydařila a kotouč drží Lukáš Adámek.
     
    05:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    A hned vzápětí přichází další trefa! Šelmy se okamžitě po buly ve středovém kruhu nastěhovaly zpět před vsetínskou klec. Michal Teplý pěknou přihrávkou oslovil mezi kruhy neobsazeného ADAMA NAJMANA, jenž svojí šancí nepohrdl a s přehledem propálil bezmocného Jakuba Málka. Asistence: Michal Teplý, Jakub Rychlovský.
     
    05:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se zaslouženě ujímají vedení! Rychlý protiútok vedl Jakub Rychlovský, jenž přihrál na levý kruh MICHALU TEPLÉMU. Ten vystřelil zápěstím a puk Málkovi propadl až za čáru. 1:0! Asistence: Jakub Rychlovský.
     
    04:40
    Moravané spíše sporadicky navštívili útočné pásmo. Jenáček na modré čáře nezkrotil kotouč ideálně a musel s ním znovu vycouvat vzad.
     
    03:54
    To bylo těsné! Křepelka se mohl hnát sám na bránu, avšak zradilo jej zpracování. Z interesantně vyhlížející situace tedy nebylo vůbec nic.
     
    03:16
    Jan Šír přihrál na Ondřeje Chrtka, jehož nahození od pravého mantinelu zastavil Málek pomocí svých betonů. Nápor domácích pokračuje.
     
    02:51
    Michal Teplý vyslal z nepříliš atraktivní pozice rychlou střelu švihem, proti které nastavil Málek svoji rukavici. Bude se vhazovat.
     
    02:09
    Benjamin Vomáčka dotíral na zasahujícího Málka, který puk udržel. Liberecký útočník poté inkasoval menší masáž od soupeřových beků.
     
    01:49
    Jakub Málek vyrazil Vomáčkův pokus z ostrého úhlu. Vomáčka posléze ještě posílal kotouč před branku, kde se marně snažil o zakončení Vojtěch Jiruš.
     
    01:06
    Teď už to ovšem byla po Chrtkově akci velká příležitost! Puku se totiž chopil mezi kruhy Michael Drábek, jenž zblízka ztroskotal na Málkově vyrážečce.
     
    00:43
    Ondřej Chrtek podnikl útok po pravé straně. Byl zdvojen a nic zajímavého se mu vymyslet nepodařilo.
     
    00:15
    Jdeme na to! Po úvodním vhazování patří kotouč hokejistům Vsetína, o což se zasloužil Frydrych. Hosté se na hraně icingu dostávají za soupeřovu branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů již vstupují na ledovou plochu, aby poměřili síly v posledním utkání nadstavbové části. Tygři oblékli tradiční bílé dresy, Vsetín se představí ve žlutozelených. Souboj započne za několik málo minut!
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Novák) – Aubrecht, Starý, Kunst Vratislav, Adamec, Charvát (C), Žůrek, Kollert – Najman, Křepelka, Rychlovský, Šír (A), Teplý, Jansa, Jiruš, Chrtek, Liška, Drábek, Vomáčka.

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Sachr) – Kunst Stanislav, Ondračka (A), Zeman, Jenáček (A), Pernický, Kožený, Houser – Jindra, Klímek (C), Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Frimel, Frydrych, Zemánek.

    Rozhodčí: Beránek – Kajínek, Zavřel.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:15.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Teplý (Rychlovský), 6. Najman (Teplý, Rychlovský), 13. Chrtek (Drábek), 26. Najman (Teplý, Rychlovský), 29. Teplý (Charvát), 37. Rychlovský (Jansa), 37. Teplý (Žůrek), 41. Drábek (Aubrecht), 43. Křepelka (Jiruš, Žůrek), 45. Chrtek (Šír), 47. Jansa (Kollert), 58. Šír (Chrtek) – 64. Klímek


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Novák) – Aubrecht, Starý, Kunst Vratislav, Adamec, Charvát (C), Žůrek, Kollert – Najman, Křepelka, Rychlovský, Šír (A), Teplý, Jansa, Jiruš, Chrtek, Liška, Drábek, Vomáčka.
    VHK ROBE Vsetín: Málek (Sachr) – Kunst Stanislav, Ondračka (A), Zeman, Jenáček (A), Pernický, Kožený, Houser – Jindra, Klímek (C), Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Frimel, Frydrych, Zemánek.

    Rozhodčí: Beránek – Kajínek, Zavřel.
    ocianews.com