Pardubice – Zlín 6:4 (po nadst. prodl.) | Kometa Brno – Havířov 3:5 (po nadst. prodl.) | Kobra – Sparta 2:6 (po nadst. prodl.)
Technika Brno – Warriors Brno 1:2 (po pr.) | Vsetín – Olomouc 6:2 (po nadst. prodl.) | Třinec – Vítkovice 2:4 (po nadst. prodl.)
HK MD Šumperk – Přerov 2:4 (1:2 po n.s.n.) | Tábor – Havlíčkův Brod 4:2 (po nadst. prodl.) | Kladno – Slavia 5:3 (po nadst. prodl.)
Jihlava – Žďár n/S 5:3 (1:0 po n.s.n.) | Liberec – Plzeň 2:6 (po nadst. prodl.) | HC Litvínov – Mountfield HK 1:5 (po nadst. prodl.)
K. Vary – Chomutov 4:8 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
HC Oceláři Třinec
2:4 (0:1, 2:2, 0:1 - N 0:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 23.02.2019, 13:00 • WERK ARENA • Extraliga dorostu • Nadstavba B
Partner:
     
    62:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!


    A máme rozhodnuto! Bartošák nahodil puk na MARKA BRADU, který se tváří v tvář Halouzkovi nemýlil a rozhoduje o tom, že si Vítkovice vezou domů všechny 4 body. Asistence: Darek Bartošák.
     
    45:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!


    Ridera zvyšuje náskok! Nejproduktivnější hráč Vítkovic, DOMINIK PETR překonává Halouzku a posílá Rideru do dvoubrankového náskoku. Asistence Alex Kotásek.
     
    35:08
    Třinec právě vstřelil branku!


    Rychlé schlazení přichází z hole DAWIDA WAWRZKIEWICZE. Jak má tento třinecký forward složité jméno, tak jednoduše prostřelil Bartošáka a opět dotahuje náskok Ridery na 1 gól.
     
    33:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!


    Pánkova nepovedená akce je potrestána! Ridera opět kombinovala před Halouzkou, FILIP HOLANIK se odhodlal ke střele a opět zvyšuje náskok Ridery na dvoubrankový. Asistence: Jan Schauer.
     
    28:07
    Třinec právě vstřelil branku!


    Přichází redukce skóre. V početní přesilovce se prosazuje domácí kapitán ALEXANDR KAŠPÁREK a Třinec tedy snižuje náskok Ridery na 1 branku. Asistence: Servác Petrovský a Jan Gazur.
     
    23:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!


    Máme tu změnu skóre! Oceláři se vyhozením osvobodili, ale v následném úniku 2 na nikoho se prosazují hráči hostující Ridery! Petr svou přihrávkou na osu hřiště vybídl JOSEFA KREJSU, který svou šanci nepromarnil a zvyšuje náskok svého družstva. Asistence: Dominik Petr.
     
    09:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!


    Ridera se dostává do vedení. Po úniku Brady se Ridera dokázala udržet v pásmu Třince a po souhře se spoluhráči se prosazuje SAMUEL RAJČAN. Asistence: Matěj Přibyl a Marek Vřeský.
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 29. Kašpárek (Petrovský, Gazur), 36. Wawrzkiewicz – 10. Rajčan (Přibyl, Vřeský), 24. Krejsa (Petr), 34. Holanik (Schauer), 46. Petr (Kotásek), 63. Brada (Bartošák)


    HC Oceláři Třinec: Halouzka (Klimek) – Cienciala, Mošnička, Buják, Andrle, Molin, Bujak, Hrůzek (A) – Šutý, Pánek, Raszka, Przybyla, Kašpárek (C), Petrovský (A), Wawrzkiewicz, Gazur, Tomiczek, Procházka, Hykl
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Münch) – Bystroň, Cubo, Machů (A), Pavič, Vřeský – Holanik, Kotásek, Přibyl, Krejsa (C), Petr, Rajčan, Brada, Schauer, Juříček, Kubík

    Rozhodčí: Čahoj – Gančarčík, Konvička
    ocianews.com