Studénka Sledge – SHK Mustangové 5:4 (kon.) | Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 2:0 (kon.)
konec
HC Sledge Studénka
5:4 (2:1, 3:1, 0:2) Stav série: 2:0
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 23.02.2019, 13:30 • Gascontrol Aréna, Havířov • Česká para hokejová liga • Semifinále
Partner:
     
    44:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A máme zaděláno na drama! BERNHARD HERING se z mezikruží trefil přesně do pravé šibenice a snižuje na 4:5. Asistence: Pavel Doležal a Tomáš Kvoch.
     
    33:09
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají i svou druhou přesilovku v zápase. Kubešova střela od modré sice branku minula, ale pak se puk vrátil od zadního mantinelu do brankoviště a LUKÁŠ KOŘÍNEK jej u pravé tyče dotlačil za čáru. Asistence Bernhard Hering, Pavel Kubeš.
     
    28:33
    Studénka právě vstřelila branku!
    Teď už to ale SANDRO KALEGARISOVI vyšlo. Dostal přesnou křižnou přihrávku k levé tyči a s přehledem poslal puk do sítě – 5:2. Asistence: Roman Severin, Dimitrij Lisov.
     
    24:31
    Studénka právě vstřelila branku!
    Další rychlá spolupráce dvou ruských blesků v dresu Studénky vede k její čtvrté brance. DMITRIJ LISOV dostal přihrávku z levého křídla a z mezikruží zamířil nad přesunujícího se Bočka do sítě – 4:2. Asistence: Roman Severin a Petr Kudrna.
     
    22:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A tak na druhé straně i hosté využívají přesilovku a snužiují na 2:3. BERNHARD HERING ujel po levém křídle a milimetrově přesnou střelou po ledě ke vzdálenější tyči překonal Kudelu. Asistence: Pavel Kubeš a Tomáš Kvoch.
     
    15:15
    Studénka právě vstřelila branku!
    Studénka se hned po úvodním buly třetiny vydala do útoku, dva její útočníci se v rychlé akci zjevili v mezikruží a ROMAN SEVERIN prostřelil po ledě Bočka – 3:1. Asistence: Dimitri Lisov.
     
    11:52
    Studénka právě vstřelila branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a využitou přesilovkou se vracejí do vedení. Flis našel chytřel před brankou ILJU VOLKOVA a ten šikovnou tečí poslal puk za záda bezmocného Bočka. 2:1. Asistence Sylvester Flis.
     
    05:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Ale hosté rychle odpovídají. BERNHARD HERING se dostal sám před Kudelu a prudkou střelou vymetl jeho levou šibenici – 1:1. Asistence Pavel Kubeš a Lukáš Štěpják.
     
    04:22
    Studénka právě vstřelila branku!
    Hosté pod tlakem vyrobili velkou hrubku, díky které se dostali hned dva hráči Studénky před Bočka a PETR KUDRNA už to měl se zakončením do prázdné branky velmi snadné. Asistence: Roman Severin, Erik Fojtík.

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 5. Kudrna (Severin, Fojtík), 12. Volkov (Flis), 16. Severin (Lisov), 25. Lisov (Severin, Kudrna), 29. Kalegaris (Severin, Lisov) – 6. Hering (Kubeš, Štěpják), 23. Hering (Kubeš, Kvoch), 34. Kořínek (Hering, P. Kubeš), 45. Hering (Doležal, Kvoch)


    HC Sledge Studénka: M. Kudela – Klíma, Flis, Kartosz, Kudrna – Fojtík, Mlčák, Staněk, Kalegaris, Schilcher, Eberdorfer, Lisov, Severin, Volkov, Loska
    SHK Mustangové AUTO IN: Boček – Štěpják, J. Kubeš, P. Kubeš, R. Buhr, Pabst, Kvoch – Michalec, Horníček, V. Buhr, Hering, Doležal, Kořínek, Chudomský

    Rozhodčí: Rapák
    Studénka Sledge 2 0 SHK Mustangové
    #1 Sobota 16.02.2019 • 12:15
    SHK Mustangové - Studénka Sledge 2:3
    #2 Sobota 23.02.2019 • 13:30
    Studénka Sledge - SHK Mustangové 5:4
    thejrc.org