Senica – Žilina 0:1 (kon.) | Trnava – Dunajská Streda 3:1 (kon.) | Sereď – Slovan Bratislava 0:1 (kon.)
Podbrezová – Ružomberok 0:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 3:1 (kon.) | Michalovce – Nitra 0:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
3:1 (1:0)
AS Trenčín
Sobota 23.02.2019, 14:00Niké liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Zlaté Moravce – Vráble

    Tomuto týmu z Nitranského kraje se v letošní sezóně zatím moc nedaří. Tento tým si v dosavadním průběhu sezónu připsal pouhých jedenáct bodů v devatenácti utkáních. To znamená, že vyhrál jen tři zápasy za tři body, k čemuž přidal dvě remízy. K tomu se ale přidá čtrnáct proher, což není vůbec dobré číslo. Celkem jeho hráči vstřelili čtrnáct branek, ale inkasovali jich 39. V jarní části odehrál tento tým jeden zápas. V tom však přišla vysoká porážka s Ružomberokem, který vyhrál 4:0.

    Nejlepší střelci:
    Tomáš Ďubek – 2 góly.
    Ewerton Paixao Da Silva – 2 góly.
     
    AS Trenčín

    Trenčín je na tom o něco lépe, i když ani v tomto týmu nemůže panovat velká spokojenost. Tento tým doposud získal jednadvacet bodů v devatenácti odehraných zápasech, což stačí na deváté místo. To znamená celkem šest výher za tři body, třikrát remizoval a zapsal hned deset proher. Celkem fotbalisté Trenčína vstřelili dvacet šest branek, ovšem inkasovali jich 32. V posledním zápase však Trenčín vyhrál, když na svém hřišti porazil Senicu 3:0.

    Nejlepší střelci:
    Antonio Mance – 7 branek.
    Hamza Čatakovič – 7 branek
    Joey Sleegers – 5 branek
     
    Poslední vzájemný zápas – 22.9. 2018

    Trenčín – Zlaté Moravce-Vráble 1:0

    Branky: 28. Čataković

    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Paur, Kleščík, Yem – Zubairu, El Mahdioui (C) – Ubbink (75. Bukari), Čataković – Mance, Sleegers.


    FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: Krnáč – Čögley, Karlík, Banovič, Chren (C) – Orávik (69. Casado), Dimitrijevič (60. Richtárech), Ľupták, Brašeň – Paixao da Silva – Švec (73. Duga).
     
    Úvodní sestavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: Chovan – Čögley, Kwin Kwin, Asanović – Brašeň, Richtárech, Ďubek (C), Ľupták – Švec, Válovčan – Tkáč.
    Náhradníci: Krnáč – Grozdanovski, Khomutov, Beseda, Práznovský, Karlík.

    AS Trenčín: Chudý – Šulek, Pišoja, Mašović, Skovajsa – Lamine – Ubbink (C), Zubairu – Bukari, Paur, Corryn.
    Náhradníci: Hrdlička – Čataković, Sleegers, Roguljić, Slávik, Kleščík, Kvocera.

    Rozhodčí: Sedlák – Benko, Poláček.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Tak utkání nám již začalo! O úvodní výkop se postarali hostující hráči. Ti nastupují v bílých dresech, zatímco hosté dnes nastupují v červené kombinaci.
     
    2
    Domácí přispěchali s prvním útokem v zápase a nevypadalo to vůbec špatně! Nakonec přišla přihrávka do pokutového území, kde to Trenčín zvládl.
     
    3
    Fotbalisté v červených dresech jsou na začátku utkání aktivnější. Došlo k nedohodě mezi Chudým a Mašovićem, jenž poslal míč na rohový kup.
     
    4
    Z toho nevzniklo žádné nebezpečí pro hostující celek, který bez větších potíží poslal míč na polovinu hřiště. Tam ho však znovu získaly Zlaté Moravce.
     
    4
    Peter Čögley sehrál se svým spoluhráčem zajímavě autové vhazování. Jeho spoluhráč ovšem balon nepřevzal dobře a hodně rychle o něj také přišel.
     
    5
    Po delší době se Trenčín dostal k míči. Nakonec z toho byla kombinace po zemi, jenže hosty zradilo zpracování a míč skončil jen na autovém vhazování.
     
    6
    Antonio Asanović poslal míč jen na aut. Toho se ujal Lukáš Skovajsa. Nakonec se hosté dostali do velkého vápna, jenže o míč přišli.
     
    6
    Měli však k dispozici další autové vhazování. Po tom přišel první centr do pokutového území domácího celku, kde si se vším poradil Adrián Chovan.
     
    7
    Zlaté Moravce mohly jít jako první do vedení! Přišla chytrá přihrávka za obranu. Tam si nabíhal Vladimír Tkáč, jenže těsně před ním stihl míč odehrát Denis Chudý, který velmi dobře přečetl danou situaci.
     
    8
    V posledních desítkách vteřin drží balon na svých kopačkách především hráči v bílých dresech, ovšem jejich další útočné snažení překazil Chovan.
     
    9
    Chyba na domácí straně přinesla šanci na straně Trenčína. Osman Bukari se dostal k míči, jenže jeho centr na spoluhráče v šestnáctce nebyl ani trochu přesný a skončil mimo hřiště.
     
    10
    AS Trenčín je sice aktivnějším týmem, ale zatím mu to k ničemu není. Sice drží balon na svých kopačkách, ale domácí si zatím plní obranné povinnosti velmi dobře.
     
    11
    Dávid Richtárech předskočil svého soupeře, díky čemuž se dostal k míči. Ten sice ještě trefil hostující hráč, ovšem ten ho poslal jen na autové vhazování.
     
    12
    Žlutou kartu dostává Branislav Ľupták (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble).
     
    13
    No, tohle nevypadalo vůbec marně na straně Trenčína! Osman Bukari totiž prodloužil míč na Jakuba Paura. Ten si však míč nezpracoval, a ani nevypálil.
     
    14
    Jinak zatím vidíme hodně nepřesností na obou stranách. Je vidět, že oběma týmům jde o hodně. Oba týmy potřebují vyhrát, i když každý z jiného důvodu.
     
    15
    Domácí se dostali po delší době k míči a byl z toho velký tlak před bránou! Martin Válovčan táhl celou akci po lajně, načež posílal míč do malého vápna. Tam se snažili domácí dorážet, ale hostující obranu nepropálili.
     
    15
    Zlaté Moravce daly gól!
    Druhá dobrá akce během minuta a domácí vedou o jednu branku! Martin Válovčan parádně vedl celou akci, naběhl si až do velkého vápna. Poté poslal míč do druhé vlny, kam si naběhl DÁVID RICHTÁRECH, který střelou po zemi překonal Chudého. Ten neměl nejmenší šanci.
     
    17
    A mohlo to být o dvě branky! Jakub Švec běžel sám na Chudého. Tomu nejdříve podjela noha, takže nemohl vyběhnout proti míči. Domácí hráč to zkusil na zadní tyč, ale hostující brankář zasáhl.
     
    18
    Na druhé straně se hnali do útočné šanci po delší době také hosté. Celá akce začala, ale i skončila na Ubbinkovi, jenže nepřesně centroval.
     
    19
    Bude se střídat! Hostující kapitán totiž se při centru zranil a nebude schopen nejspíše pokračovat ve hře! To je ztráta pro hostující celek. Vypadá to na kotník.
     
    20
    Trenčín zahrával standardní situaci. Balon letěl do pokutového území, jenže ten byl pro jeho hráče vysoký. Navíc se domácí gólman srazil s jedním z hostů a je pískáno. Nakonec nebylo třeba ani ošetření.
     
    21
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Ubbink, přichází Joey Sleegers.
     
    22
    Tentokrát je hostujícím hráčům odpískán ofsajd. Do hry se totiž zapojil hráč, který z něj vybíhal, a tak muselo být odpískáno. Díky tomu domácí rozehrávají.
     
    23
    Mohammed Lamine předvedl dobrou práci ve středu hřiště. Poté poslal míč svému spoluhráči, který měl těžkou pozici a musel se vyhnout dvěma protihráčům. Nakonec se hosté nedostali ani k jedné střele.
     
    24
    Denisovi Chudému se tedy rozehrávka nepovedla ani trochu. Jakub Švec ho dobře napadal a trenčínský gólman poslal míč jen na autové vhazování.
     
    25
    Viděli jsme několik ostřejších soubojů na obranné polovině Zlatých Moravcích. Ani jeden z nich však nepřinutil sudího k přerušení hry.
     
    26
    Joey Sleegers, který přišel do zápasu v průběhu hry, se dostal snad poprvé k balónu. Připsal si však jednoduchou přihrávku, poté hosté o míč přišli.
     
    27
    Domácí rozehrávali z poloviny hřiště. Přišla přihrávka za obranu, ale tam se velmi dobře stáhl jeden z hostí, který poslal míč do bezpečí na autové vhazování.
     
    28
    Žlutou kartu dostává Martin Šulek (AS Trenčín).
     
    29
    Vypadalo to, že se oba hráči vzájemně drželi nedaleko branky Trenčína. Nakonec je pískán faul hostujícímu hráči a domácí mají standardní situaci.
     
    30
    No, a nebylo to zahrané vůbec špatně! Tomáš Ďubek to zkoušel rovnou na branku, navíc mohl do míče trknout hlavou jeho spoluhráč. Denis Chudý si poradil a poslal míč na roh.
     
    31
    V úvodu zápasu sice byli aktivnější hosté z Trenčína, ovšem v posledních minutách mají jasně navrch domácí hráči. Trenčín by se potřeboval udržet na balonu.
     
    32
    Dlouhý aut v podání hráče v bílém nebyl vůbec dobře zvolenou variantou. K Míči se totiž dostali okamžitě domácí, kteří vybojovali míč a standardní situaci.
     
    33
    Nakonec přišel centr až do šestnáctky, ale své povinnost si plnil obránce Trenčína na jedničku. Následně domácí ztratili míč po autovém vhazování.
     
    34
    Jenže to samé se dá říci i o hráčích v bílých dresech. Ti to zkoušeli na malém prostoru, ale stačila menší chybička a Zlaté Moravce mohou znovu zaútočit.
     
    35
    Joey Sleegers se jako první dostal k dlouhému míči za obranu. Byl však těsně bráněn, a tak ani nevystřelil. Navíc se domácí dobře vrátili a získali balon.
     
    36
    Naprosto zbytečný zákrok, po kterém může být Dávid Richtárech rád, že neviděl žlutou kartu. Hrál s nohou hodně vysoko, ale nakonec z toho byl "jen" šlapák.
     
    37
    Ne, hostujícímu celku se zatím moc nedaří. Sice se snaží dokombinovat to až ke střele, ale zatím si neví rady s domácí obranou, která je dnes velmi pevná.
     
    38
    Ve třech napadalo hostující hráč nedaleko šestnáctky soupeře. Díky tomu se dostali k míči a ke střele se dostal Martin Šulek. Jeho rána šla vysoko nad.
     
    38
    Žlutou kartu dostává Jakub Paur (AS Trenčín).
     
    39
    A s Tomášem Ďubkem to nevypadá zase tolik dobře. Sice to nevypadalo na tak ostrý zákrok, ale domácí kapitán je nyní v péči lékařů a má problém s došlapem.
     
    40
    Už se však pokračuje ve hře a Tomáš Ďubek je na hřišti. To je určitě dobrá zpráva pro domácí fanoušky. Zlaté Moravce se však dlouho na míči neudržely.
     
    41
    Denis Chudý znovu ukázal, že hru umí číst velmi dobře. Přišel další zajímavý nákop za obranu hostí, ale gólman Trenčína byl u balonu znovu první.
     
    42
    Osman Bukari získal kotouč ve středu hřiště a chtěl poslat dlouho přihrávka na svého spoluhráče. Ta však nebyla přesná a domácí se bez potíží dostali k míči.
     
    43
    I když ne na dlouho. Trenčín si vzal míč velmi rychle zpět a v současné době se snaží dobývat šestnáctku. Zlaté Moravce ho vůbec k ničemu nepouští.
     
    44
    Žlutou kartu dostává Dávid Richtárech (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble).
     
    44
    Hosté se ještě snaží napnout své síly do útoku a rádi by srovnali stav ještě v tomto poločase. Zatím tomu ale něco chybí a gólovku jsme na straně hostí neviděli.
     
    45
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    45+1
    Obrovská šance Jakuba Švece, který ji naprosto zazdil! Předvedl skvělou zasekávačku, čímž se zbavil protihráče. Následně ještě chtěl přihrávat, jenže to bylo to nejhorší, co mohl udělat a míč ztratil. To byla velká šance.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas utkání mezi domácími Zlatými Moravcemi a hostujícím Trenčínem, po kterém vede domácí celek o jednu branku. Úvod utkání sice více vyšel hostím, přesto v té době inkasovali, když se trefil Dávid Richtárech. Poté měl celkem viditelnou převahu domácí celek, jenže další branku vstřelit nedokázal, přestože šance k tomu rozhodně měl.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Tak už tu máme začátek i druhého poločasu, ve kterém bude muset Trenčín rozhodně přidat, jestli chce dnes nějaké body. Obě sestavy zůstaly beze změn.
     
    47
    Domácí obránce si nyní úplně nerozuměl se svým gólmanem, když čekal, že ten si pro míč dojde. Nakonec to skončilo na jistotu dlouhým odkopem.
     
    48
    Na druhé straně se dostali ke střele také hostující hráči. Celou akci zakončoval Osman Bukari, jenže Adrián Chovan si připsal úspěšný zákrok.
     
    49
    Hosté se poté ještě dostali k balonu, ale znovu jejich snaha k ničemu nevedla. Znovu se netrefili mezi tři tyče a Adrián Chovan měl k dispozici odkop.
     
    51
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Jakub Paur, přichází Hamza Čataković.
     
    52
    Vypadá to, že Trenčín se trošku sebral po nepodařeném prvním poločasu. Snaží se útočit a drží míč častěji na svých kopačkách, přesto to k ničemu nevede.
     
    53
    Domácí fotbalisté se dostali do rychlého protiútoku. Nakonec přišel centr, který byl odvrácen na rohový kop. K tomu tedy Tomáš Ďubek nespěchal. po jeho centru se dostal k zakončení Antonio Asanović, jenže jeho pokus šel nad branku.
     
    54
    Zlaté Moravce daly gól!
    Domácí vedou již o dvě branky a tohle tedy byla paráda! JAKUB ŠVEC dostal parádní přihrávku na střed hřiště. Poté si naběhl na hranici šestnáctky, obhodil si soupeře a parádní střelou rozvlnil síť.
     
    55
    Naprosto zbytečný šlapák v podání hráče Trenčína, to již vypadá na menší frustraci. Bylo to zbytečné dohrání u lajny a hráč hostí může být rád, že to je bez žluté.
     
    56
    Domácí měli po dalším faulu možnost rozehrávky standardní situace z dobré pozice. Centr však nebyl nejpřesnější a Chudý si míč sebral ze vzduchu.
     
    57
    Střídání v týmu AS Trenčín: ze hřiště odchází Marián Pišoja, přichází Ante Roguljić.
     
    58
    Je tedy vidět, že hostující trenér se snaží udělat vše pro výhru. Má již vyčerpaná všechna střídání a dá se očekávat ještě tuhý boj.
     
    58
    Martin Válovčan a sudí píská penaltu! No, nutno dodat, že domácí hráč tedy spadl hodně teatrálně, jenže pokutový kop se kopat bude!
     
    59
    Zlaté Moravce daly gól!
    A už je to o tři branky! K pokutovému kopu se postavil domácí kapitán TOMÁŠ ĎUBEK. Ten zvolil nepříliš důraznou střelu k tyči, na kterou si sice Chudý sáhl, ovšem míči v cestě do branky nezabránil. ViOn je blízko třem bodům.
     
    60
    Na hřišti se navíc hodně přiostřuje. Jakub Švec si doslova naběhl na loket hostujícího hráče, což nebylo posouzeno jako faul. To byl až zákrok domácího borce.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Mohammed Lamine (AS Trenčín).
     
    61
    Osman Bukari se již chtěl do míče opřít a napálit ho z první plnou silou na branku. O kousek dřív se však u míče ocitl domácí hráč, jenž ho odpálil pryč.
     
    61
    Peter Čögley našel parádním pasem Osmana Bukariho. Ten byl sice v úhlu, ale měl před sebou naprosto prázdno. Jeho střela letěla vysoko nad bránu.
     
    62
    Nutno dodat, že fotbalisty Trenčína dnes hodně sráží nepřesnosti v jeho rozehrávkách, které dnes potkávají každou druhou přihrávku.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Martin Válovčan (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble).
     
    63
    Tomáš Ďubek se dostal k odraženému míči na polovině hřiště. Všiml si, že Denis Chudý je pryč z branky, ale k míči to přece jen bez potíží stihl.
     
    63
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Vladimír Tkáč, přichází Tomáš Dočekal.
     
    64
    Tomáš Ďubek parádně zapracoval na polovině hřiště a Jakub Švec se díky tomu ocitl v brankové šanci! Měl před sebou znovu jen Chudého, jenže ten mu odolal v dnešním zápase i podruhé!
     
    65
    Hamza Čataković poslal míč na Milana Corryna, který byl však u balonu o chvilku později než Chovan. Ten tedy zamezil velké šanci v podání Trenčína.
     
    66
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Jakub Švec, přichází Tomče Grozdanovski.
     
    67
    Tomáš Dočekal, který vystřídal v druhém poločase, se hnal do zajímavé pozice. Nakonec i vystřelil, jenže neseřídil mířila a jeho pokus šel hodně vedle.
     
    68
    Zlaté Moravce nyní dlouho otálely s vhazováním. Nakonec však přišel dlouhý aut do pokutového území, ale tam ho hráči Trenčína odvrátili.
     
    69
    Dnešní utkání sleduje 924 diváků.
     
    70
    Osman Bukari předvedl skvělou defenzivní právi! Domácí sice nevyslali úplně přesný centr, jenže na zadní tyč byl zapomenutý Tomáš Ďubek. Právě před ním na poslední chvíli odehrál balon hráč s číslem patnáct.
     
    71
    Neskutečné, co nyní domácí neproměnili! Ti měli k dispozici rohový kop. Ten se nakonec odrážel v šestnáctce, kde Noe Achille Amban Kwin mohl dávat skoro do prázdné. Gólmana sice překonal, ale hosty zachránil obránce na brankové čáře.
     
    72
    To rohový kop na druhé straně rozhodně tolik nebezpečný nebyl. Byl kopnut na přední tyč, avšak tam byli jen domácí, kteří míč poslali na další rohový kop.
     
    73
    Ten byl sice kopnutý o něco lépe, ale stejně se do rychlého protiútoku dostaly Zlaté Moravce. Ty však zastavila pomalá a nepřesná zpětná přihrávka.
     
    74
    Martin Válovčan se dostal k zakončení. To však přišlo z těžké pozice ze strany velkého vápna, ovšem Denis Chudý se stihl včas položit na zem.
     
    75
    A tohle nevypadá dobře pro hosty! Erhan Mašović vůbec nedopadl dobře na trávník po vzdušném souboji. Spadl nepěkně na rameno a je v péči lékařů. Tento hráč navíc nejspíše bude muset pokračovat, jelikož Trenčín vyčerpal všechny možnosti střídání.
     
    77
    Po dalším souboji zahrál hostující hráč rukou na polovině hřiště a vlastně tak daroval balon svému soupeři. Ten si dnes jde za tříbodovou výhrou.
     
    78
    Tomáš Ďubek nezpracoval míč, přestože to nebyla nějak těžká pozice. Díky tomu se dostal do rychlého protiútoku Trenčín, jenže bez střeleckého efektu.
     
    78
    Trenčín právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jen nakonec prosazují a dnešek ještě může být zajímavý! Hamza Čataković poslal míč na OSMANA BUKARIHO v pokutovém území. Ten se do míče opřel a poslal ho parádně pod břevno! Dnes vidíme pěkné branky.
     
    80
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Branislav Ľupták, přichází Vladyslav Khomutov.
     
    81
    Adrián Chovan dlouho váhal se svou rozehrávkou, navíc ta se mu ani trochu nepovedla, jelikož k míči se dostali hosté, kteří ještě mohou zaútočit.
     
    82
    Jenže ti se nedokázali dostat s míčem ani na útočnou polovinu! Naopak Zlaté Moravce vybojovaly autové vhazování a mohou pošetřit nějaký čas.
     
    83
    Hosté zahrávali rohový kop. Sice přišel celkem solidní centr, jenže nejvýše si vyskočil Adrián Chovan, který sebral míč těsně před hráčem Trenčína.
     
    84
    Hráč ViOnu nakonec stihl zabránit přihrávce na hráče hostí, jenže jen za cenu autového vhazování. Díky tomu může Trenčín vymýšlet nějaký útok.
     
    85
    Abdul Zubairu to vzal celkem zbytečně celé na sebe. Předkopl si míč a Peter Čögley věděl, co má dělat, a bez větších problémů ubránil svého soupeře.
     
    86
    Ne, vypadá to, že o dnešních třech bodech je rozhodnuto. Fotbalisté v bílém se nemohou dostat do souvislého tlaku na útočné polovině.
     
    87
    Tak to je smůla pro hostující hráče! Hamza Čataković posunul míč na Milana Corryna. Ten v těžké pozici trefil jen tyčku, od které se balon odrazil přesně do rukavic Adriána Chovana. Hráč hostí tam již nestačil doběhnout.
     
    88
    Antonio Asanović zůstal navíc po souboji s Corynem ležet uprostřed šestnáctky a je k němu voláno lékařské ošetření. Každopádně pár vteřinek uteklo.
     
    89
    To bylo parádní sportovní gesto v podání Trenčína! Ten sice potřebuje útočit jako sůl, přesto, když měl po přerušení hry autové vhazování, předal míč Chovanovi.
     
    90
    Martin Válovčan je v dnešním utkání hodně aktivní a pošetřil nějakou minutku na útočné polovině. Poté se však provinil faulem. Hosté jsou u balonu.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90+1
    Jakub Brašeň byl sražen po pokusu o přihrávku dopředu. Rozhodčí sice dlouho váhal, ovšem nakonec faul odpískal. Dnes je rozhodnuto.
     
    90+2
    Hamza Čataković se snažil za každou cenu dostat k míči přes Petera Čögleyho, jenže jen se provinil faulem. Domácí mohou utkání v pohodě dohrát.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Druhý poločas rozhodně přinesl zajímavý fotbal. Domácí hráči se dostali do tři brankového vedení. Nejprve se parádní střelou prosadil Jakub Švec, načež o pět minut později proměnil pokutový kop kapitán domácích Tomáš Ďubek. Nutno dodat, že penalta byla hodně přísně odpískána, jelikož ke kontaktu ve vápně nedošlo. O jediný zásah Trenčína se postaral Osman Bukari, jenž parádní ranou poslal míč pod břevno.
     
    Statistiky celého utkání:

    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:4.
    Střely mimo: 2:3.
    Rohy: 4:4.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 17:24.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:58:08)

    Denisa Józsová

    Branky: 15. Richtárech, 54. Švec, 59. Ďubek (pen.) – 78. Bukari

    Karty:   12. Ľupták (ZMO), 44. Richtárech (ZMO), 62. Válovčan (ZMO) – 28. Šulek (TRE), 38. Paur (TRE), 60. Lamine (TRE)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:24.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Kwin Kwin, Asanović – Brašeň, Richtárech, Ďubek (C), Ľupták (80. Khomutov) – Švec (66. Grozdanovski), Válovčan – Tkáč (63. Dočekal).
    Náhradníci: Krnáč – Grozdanovski, Khomutov, Beseda, Dočekal, Práznovský, Karlík.

    AS Trenčín: Chudý – Šulek, Pišoja (57. Roguljić), Mašović, Skovajsa – Lamine – Ubbink (C) (21. Sleegers), Zubairu – Bukari, Paur (51. Čataković), Corryn.
    Náhradníci: Hrdlička – Čataković, Sleegers, Roguljić, Slávik, Kleščík, Kvocera.

    Rozhodčí: Sedlák – Benko, Poláček

    Diváci: 924
    thejrc.org