Senica – Žilina 0:1 (kon.) | Trnava – Dunajská Streda 3:1 (kon.) | Sereď – Slovan Bratislava 0:1 (kon.)
Podbrezová – Ružomberok 0:1 (kon.) | Zlaté Moravce – Trenčín 3:1 (kon.) | Michalovce – Nitra 0:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
3:1 (1:0)
AS Trenčín
Sobota 23.02.2019, 14:00Niké liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (15:58:08)
     
    Statistiky celého utkání:

    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:4.
    Střely mimo: 2:3.
    Rohy: 4:4.
    Ofsajdy: 2:1.
    Fauly: 17:24.
     
    Je konec! Druhý poločas rozhodně přinesl zajímavý fotbal. Domácí hráči se dostali do tři brankového vedení. Nejprve se parádní střelou prosadil Jakub Švec, načež o pět minut později proměnil pokutový kop kapitán domácích Tomáš Ďubek. Nutno dodat, že penalta byla hodně přísně odpískána, jelikož ke kontaktu ve vápně nedošlo. O jediný zásah Trenčína se postaral Osman Bukari, jenž parádní ranou poslal míč pod břevno.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hamza Čataković se snažil za každou cenu dostat k míči přes Petera Čögleyho, jenže jen se provinil faulem. Domácí mohou utkání v pohodě dohrát.
     
    90+1
    Jakub Brašeň byl sražen po pokusu o přihrávku dopředu. Rozhodčí sice dlouho váhal, ovšem nakonec faul odpískal. Dnes je rozhodnuto.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    90
    Martin Válovčan je v dnešním utkání hodně aktivní a pošetřil nějakou minutku na útočné polovině. Poté se však provinil faulem. Hosté jsou u balonu.
     
    89
    To bylo parádní sportovní gesto v podání Trenčína! Ten sice potřebuje útočit jako sůl, přesto, když měl po přerušení hry autové vhazování, předal míč Chovanovi.
     
    88
    Antonio Asanović zůstal navíc po souboji s Corynem ležet uprostřed šestnáctky a je k němu voláno lékařské ošetření. Každopádně pár vteřinek uteklo.
     
    87
    Tak to je smůla pro hostující hráče! Hamza Čataković posunul míč na Milana Corryna. Ten v těžké pozici trefil jen tyčku, od které se balon odrazil přesně do rukavic Adriána Chovana. Hráč hostí tam již nestačil doběhnout.
     
    86
    Ne, vypadá to, že o dnešních třech bodech je rozhodnuto. Fotbalisté v bílém se nemohou dostat do souvislého tlaku na útočné polovině.
     
    85
    Abdul Zubairu to vzal celkem zbytečně celé na sebe. Předkopl si míč a Peter Čögley věděl, co má dělat, a bez větších problémů ubránil svého soupeře.
     
    84
    Hráč ViOnu nakonec stihl zabránit přihrávce na hráče hostí, jenže jen za cenu autového vhazování. Díky tomu může Trenčín vymýšlet nějaký útok.
     
    83
    Hosté zahrávali rohový kop. Sice přišel celkem solidní centr, jenže nejvýše si vyskočil Adrián Chovan, který sebral míč těsně před hráčem Trenčína.
     
    82
    Jenže ti se nedokázali dostat s míčem ani na útočnou polovinu! Naopak Zlaté Moravce vybojovaly autové vhazování a mohou pošetřit nějaký čas.
     
    81
    Adrián Chovan dlouho váhal se svou rozehrávkou, navíc ta se mu ani trochu nepovedla, jelikož k míči se dostali hosté, kteří ještě mohou zaútočit.
     
    80
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Branislav Ľupták, přichází Vladyslav Khomutov.
     
    78
    Trenčín právě vstřelil branku!
    Hosté se přece jen nakonec prosazují a dnešek ještě může být zajímavý! Hamza Čataković poslal míč na OSMANA BUKARIHO v pokutovém území. Ten se do míče opřel a poslal ho parádně pod břevno! Dnes vidíme pěkné branky.

    Denisa Józsová

    Branky: 15. Richtárech, 54. Švec, 59. Ďubek (pen.) – 78. Bukari

    Karty:   12. Ľupták (ZMO), 44. Richtárech (ZMO), 62. Válovčan (ZMO) – 28. Šulek (TRE), 38. Paur (TRE), 60. Lamine (TRE)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:24.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Kwin Kwin, Asanović – Brašeň, Richtárech, Ďubek (C), Ľupták (80. Khomutov) – Švec (66. Grozdanovski), Válovčan – Tkáč (63. Dočekal).
    Náhradníci: Krnáč – Grozdanovski, Khomutov, Beseda, Dočekal, Práznovský, Karlík.

    AS Trenčín: Chudý – Šulek, Pišoja (57. Roguljić), Mašović, Skovajsa – Lamine – Ubbink (C) (21. Sleegers), Zubairu – Bukari, Paur (51. Čataković), Corryn.
    Náhradníci: Hrdlička – Čataković, Sleegers, Roguljić, Slávik, Kleščík, Kvocera.

    Rozhodčí: Sedlák – Benko, Poláček

    Diváci: 924
    thejrc.org