Kolín nad Rýnem – Sandhausen 3:1 (kon.) | Bochum – Kiel 1:3 (kon.) | Darmstadt – Dynamo Drážďany 2:0 (kon.)
St. Pauli – Ingolstadt 1:0 (kon.)
konec
FC Sankt Pauli
1:0 (0:0)
FC Ingolstadt 04
Sobota 23.02.2019, 13:00 • Millerntor-Stadion • 2. německá Bundesliga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Pěkný den přeji všem fanouškům fotbalu! Druhá nejvyšší německá soutěž má na programu třiadvacáté kolo, FC Sankt Pauli v jednom ze zápasů vyzve FC Ingolstadt 04.
     
    FC Sankt Pauli

    Domácí fotbalisté se nachází na sedmé příčce tabulky, na svém kontě mají 37 bodů. Sankt Pauli nehraje v úplně dobré formě, z posledních dvou utkání nezaznamenalo ani bod, celkově inkasovalo hned šest branek! Co se týče domácích duelů, tak těch letos odehrálo jedenáct – posbíralo z nich dvacet bodů!
     
    FC Ingolstadt 04

    Hostující celek je na tom daleko hůře, patří mu až šestnáctá pozice, má 19 bodů. Zatímco domácí fotbalisté dvakrát v řadě prohráli, tak Ingolstadt dokázal z posledních dvou duelů posbírat nesmírně důležitých šest bodů! Jejich nejlepším střelcem je se šesti přesnými zásahy Sonny Kittel.
     
    V prvním vzájemném utkání se hrálo na půdě Ingolstadtu, který svému soupeři podlehl nejtěsnějším možným rozdílem (0:1). Kdo se bude radovat dnes? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
     
    Úvodní sestavy:

    FC Sankt Pauli: Himmelmann – Zander, Hoogma, Avevor, Buballa – Sobota, Knoll, Zehir, Dæhli – Buchtmann – Meier
    Náhradníci: Mijaiči, Lankford, Neudecker, Kalla, Brodersen, Carstens, Schneider

    FC Ingolstadt 04: Tschauner – Paulsen, Kotzke, Mavraj, Otávio – Kerschbaumer, Krauße, Träsch – Pledl, Lezcano, Kittel
    Náhradníci: Buntič, Neumann, Şahin, Gaus, Röcher, Kutschke, Gimber

    Rozhodčí: Rohde – Unger, Lechner.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Dlouhá přihrávka za obranu. Celou situaci vyřešil brankář Tschauner, který vyběhl pro balón a už hledá, komu by rozehrál.
     
    3
    Ingolstadt do tohoto utkání vstoupil s míčem na svých kopačkách. Na levé straně přišel o balón, vhazovat bude jejich soupeř.
     
    4
    Zajímavý výpad domácích, po pravé straně unikal Sobota, který centroval. Hostující obrana celou situaci nakonec zvládla.
     
    5
    Ve vápně zůstal ležet po souboji s hostujícím brankářem právě Sobota, se kterým to nevypadá nejlépe, hra je přerušena.
     
    7
    Výborný obranný zákrok předvedl Otávio. Domácí příznivci se dožadovali odpískání faulu, nakonec z toho bude rohový kop pro Sankt Pauli.
     
    8
    Těžkou přihrávku dostal Himmelmann, který pro jistotu volil odkop na útočnou polovinu. U balónu jsou už zase hosté.
     
    9
    Otávio pálil z levé strany hranice velkého vápna na bližší tyčku! Himmelmann musel na zem, balón s problémy vyrazil na rohový kop!
     
    10
    Úvodní desetiminutovka hry je za námi. Sledujeme hodně opatrný začátek, nikdo nechce chybovat, vhazovat budou hostující fotbalisté.
     
    11
    Dlouhá kombinace Ingolstadtu na polovině hřiště. Hosté se snaží proti pozorné obraně soupeře něco vymyslet, zatím marně.
     
    12
    Z pravé strany zakončoval Pledl. Střela mu vůbec nesedla, balón skončil vysoko nad brankou, rozehrávat bude Himmelmann.
     
    13
    Závar před domácí brankou vyřešil Himmelman. Ten poté nepřesně rozehrál do zámezí, Ingolstadt bude vhazovat na polovině hřiště.
     
    15
    Hodně tvrdý zákrok ve středu hřiště, Zehir může být rád, že neviděl žlutou kartu. Hosté rychle rozehrávají a zkouší to po levé straně.
     
    16
    Dæhli dělal kličku u postranní lajny, nakonec o balón málem přišel. Hostující bek Otávio odehrál do zámezí, hra se hodně kouskuje.
     
    17
    I nadále sledujeme hodně opatrný boj, na první výraznější příležitost stále čekáme. Hosté budou rozehrávat po faulu Meiera.
     
    19
    Domácí tým přišel o balón a soupeř mohl postupovat do brejku. Přihrávce Träsche chyběla přesnost, míč skončil znovu v zámezí.
     
    20
    Stále stejný obrázek hry, hosté kombinují na vlastní polovině, Sankt Pauli vyčkává poblíž středového kruhu, zatím nenapadá.
     
    21
    Tvrdý souboj skončil hostujícím faulem, s agresivitou to přehnal útočník Lezcano, žlutit se podle rozhodčího zatím nebude.
     
    22
    Slyšet jsou především domácí příznivci, kteří ženou svůj tým dopředu. Zatím je to marné, aktivnější je i nadále hostující celek.
     
    23
    Hodně aktivní Otávio posílal z levé strany centr, který mířil na zadní tyčku. S celou situací si bez problémů poradil obránce Hoogma.
     
    25
    Do souboje ve středu hřiště se dostali Lezcano se Zehirem. Sudí celou situaci vyřešil jako další faul od hostujícího hráče.
     
    26
    Hra se i nadále hodně kouskuje drobnými fauly. Jedním takovým si v tuto chvíli pomohl ve středu hřiště domácí Averor.
     
    28
    Několik nepřesností na hostující straně, míč se dostal až za lajnu. Brankář Himmelmann s následnou rozehrávkou příliš nepospíchá.
     
    29
    Pledl doběhl přihrávku a ještě stihl odcentrovat. S jeho přízemním centrem si poradila domácí obrana, hosté budou vhazovat.
     
    30
    A zase Otávio. Ten je dnes asi nejaktivnějším hráčem, brazilský fotbalista si v tuto chvíli pomohl taktickým faulem ve středu hřiště.
     
    31
    Třicet minut hry za námi, po delší době o sobě dali vědět také domácí. Pro centr Dæhliho si vyběhl brankář Tschauner.
     
    32
    Další faul, rozhodčí Rohde teď důrazně napomíná Otávia, který fauloval snad potřetí během posledních tří minut, ze země se zvedá Dæhli.
     
    33
    Domácí to výborně vykombinovali na levé straně, jenže následný centr Buchtmanna byl hodně nepřesný, rozehrávat bude Tschauner.
     
    35
    Hra se v posledních minutách přelévá ze strany na stranu, i nadále je to bez výraznějších příležitosti, brankáři jsou v podstatě bez práce.
     
    37
    Do souboje se dostal domácí brankář Himmelmann a hostující útočník Pledl. Oba poté zůstali ležet na hrací ploše a budou muset být ošetřeni.
     
    38
    Už se zase hraje, na druhé straně zakončoval Dæhli. Jeho střelecký pokus byl zblokovaný, následovat bude rohový kop pro domácí!
     
    39
    Jeden z hostujících fotbalistů nedodržel vzdálenost, ve které měl být při rozehrávce. Sankt Pauli si celou situaci zopakuje.
     
    40
    Několik tvrdých zákroků ve středu hřiště, domácí příznivci se dožadovali odpískání faulu a pískají, hra ovšem pokračuje.
     
    41
    Rozběhla se závěrečná pětiminutovka prvního poločasu, u míče jsou v tuto chvíli fotbalisté v bílých dresech, tedy hosté.
     
    43
    Po centru z levé strany se k hlavičce z bezprostřední blízkosti dostal Meier. Jeho nepříliš razantní zakončení mířilo doprostřed branky!
     
    44
    Výborně to udělal na útočné polovině Dæhli, který v obležení několika protihráčů udržel balón, následně jej předl Buchtmannovi.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Marvin Knoll (FC Sankt Pauli).
    45. Žlutá karta
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Úvodní pětačtyřicetiminutovka hry je za námi. Nutno dodat, že příliš fotbalové krásy nám nenabídla. K vidění je obrovský boj, který nám zatím žádnou výraznější příležitost nenabídl. Uvidíme, s čím přijdou oba celky do druhé půle, ta začne zhruba ve 14:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Druhá půle začala několika nepřesnostmi na obou stranách, rozehrávky se ujme brankář Himmelmann, který bude odkopávat.
     
    48
    Sobota přihrával středem hřiště, míč trefil pouze ruku hostujícího fotbalisty. Následovat bude standardní situace pro Sankt Pauli!
     
    49
    Centrovaný balón ale trefil pouze prvního bránícího fotbalistu, z celé akce nakonec vůbec nic nebylo, vhazovat budou domácí.
     
    51
    Domácí příznivci se dožadovali ruky, tou podle nich zahrál v pokutovém území jeden z hostujících beků, rozhodčí byl jiného názoru!
     
    52
    Sankt Pauli začalo aktivněji, domácí celek doslova zmáčkl svého soupeře, Knoll bude rozehrávat rohový kop z pravé strany hřiště.
     
    53
    Přetažený centr, Meier poté ještě vracel míč před branku, kde vznikla nepřehledná situace. Hoogma trefil balón kolenem, snadný zákrok pro Tschaunera!
     
    54
    St. Pauli právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté jdou do vedení! Hostující Paulsen si pomohl faulem ve středu hřiště a místo toho, aby se rychle vracel, tak ještě diskutoval s hlavním rozhodčím. Knoll bleskově rozehrál na levou stranu, odkud přišel přízemní centr Bubally. Úplně volný ALEXANDER MEIER se pro míč sice musel vracet, následně zakončoval do protipohybu brankáře Tschaunera!
    54. Alexander MEIER - 1:0
     
    56
    Uvidíme, jak zareagují hosté. Ti to zkusili po pravé straně, následné dva centrovaný míče byly hodně nepřesné, zahraje si Himmelmann.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Christopher Buchtmann (FC Sankt Pauli).
    58. Žlutá karta
     
    59
    Následnou standardku rozehrál Krauße, který hledal Paulsena na zadní tyči. Ten se k hlavičce nedostal, opět si zahraje Himmelmann.
     
    60
    O balón přišel před velkým vápnem Buchtmann, který celou situaci řešil faulem. Může být rád, že nevidí žlutou kartu.
     
    61
    Rozběhla se závěrečná půlhodina tohoto duelu. Ingolstadt to v posledních minutách zkouší především nakopávanými míči.
     
    62
    Hlavní sudí Rohde píská faul, Sankt Pauli bude rozehrávat standardní situaci! K balónu se staví tradiční exekutor Knoll.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Daniel Buballa (FC Sankt Pauli).
    63. Žlutá karta
     
    65
    Výborným a hlavně čistým skluzem se prezentoval Kotzke. Hostující fotbalista teď nepustil domácí hráče do brejku!
     
    66
    Hra je teď hodně neurovnaná na obou stranách, domácí už nikam nepospíchá, naopak hosté se v postupné kombinaci trápí.
     
    67
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Thomas Pledl, přichází Enver Cenk Şahin.
     
    68
    Loktem byl při vzdušném souboji zasažen hostující Krauße, což neuniklo hlavnímu rozhodčímu, který bleskově přerušil hru.
     
    69
    K odraženému míči se kousek za velkým vápnem dostal domácí fotbalista Buchtmann. Jeho dvě následné střely byly zblokované!
     
    70
    Sankt Pauli teď velmi chytře drží balón na útočné polovině a kombinuje u postranní lajny, domácí hráči budou znovu vhazovat.
     
    71
    Zpoza velkého vápna zakončoval Krauße. Hostující fotbalista zkoušel technicky na zadní tyč, jeho střela ale mířila nad branku!
     
    72
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Sonny Kittel, přichází Thorsten Röcher.
     
    73
    Thorsten Röcher je na hřišti teprve minutu, přesto už viděl žlutou kartu. Střídající hráč se probíjel obranou soupeře, následně upadl a dožadoval se odpískání pokutového kopu. Hlavní rozhodčí mu tohle neuvěřil a celou situaci posoudil jako simulaci!
    73. Žlutá karta
     
    74
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Christopher Buchtmann, přichází Jan-Marc Schneider.
     
    75
    Faulů je dnes opravdu hodně, jedním takovým si ve středu hřiště pomohl střídající Schneider, ze hřiště se těžce zvedá Kerschbaumer.
     
    76
    Střídání v týmu FC Ingolstadt 04: ze hřiště odchází Konstantin Kerschbaumer, přichází Stefan Kutschke.
     
    77
    Další nedovolený zákrok domácích fotbalistů u postranní lajny, Ingolstadt bude rozehrávat zajímavou standardní situaci!
     
    78
    Z celé situace nakonec vůbec nic nebylo! Střelecký pokus skončil vysoko nad brankou Himmelmanna, který bude odkopávat.
     
    80
    Do skluzu se dostal hostující Lezcano. Ten na míč nedosáhl, v opačném případě by měl domácí brankář obrovské problémy!
     
    81
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Ersin Zehir, přichází Florian-Horst Carstens.
     
    82
    Zatím největší příležitost hostujícího celku na srovnání! Po centru z pravé strany se k hlavičce dostal Krauße, po jehož následném zakončení míč proletěl těsně vedle tyč!
    82. Šance Kraußeho
     
    83
    Sankt Pauli hraje velmi chytře. Domácí fotbalisté nejprve vybojovali rohový kop, o malou chvíli později také standardní situaci.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Enver Cenk Şahin (FC Ingolstadt 04).
     
    85
    Střídání v týmu FC Sankt Pauli: ze hřiště odchází Mats Dæhli, přichází Ryo Mijaiči.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Ryo Mijaiči (FC Sankt Pauli).
     
    87
    Japonský fotbalista Mijaiči byl u balónu pozdě, poté si pomohl faulem. Hosté budou rozehrávat z vlastní poloviny, moc času jim už nezbývá.
     
    88
    Další centr z pravé strany hřiště, poté hodně nepřesná hlavička Kutschkeho. Ten se drží za hlavu, odkopávat bude Himmelmann.
     
    89
    V tuto chvíli pálil střídající Röcher. Jeho razantní pokus skončil mezi diváky za domácí brankou, čas hraje pro Sankt Pauli.
     
    90
    Ještě ani nebyla naplněna základní hrací doba a čtvrtý rozhodčí ukazuje, že se budou přidávat čtyři minuty nad rámec druhého poločasu!
     
    90+1
    Thorsten Röcher se na hřiště dostal dvacet minut před koncem. Nejprve viděl žlutou kartu za simulování, v tuto chvíli zastavil rodící brejk soupeře rukou a hlavní rozhodčí mu ukazuje druhou žlutou kartu, Röcher musí předčasně do sprch!
     
    90+2
    Druhá nastavená minuta spěje ke svému konci. Domácí zatím výborně brání, Ingolstadt se vůbec k ničemu nedostává.
     
    90+3
    Obrovská chyba v hostující rozehrávce! Tu mohl potrestat Schneider, ovšem jeho zakončení zpoza velkého vápna jen těsně minulo prázdnou branku!
     
    90+4
    Další naprosto zbytečná žlutá karta za simulování. Domácí fotbalisté šli do přečíslení, Waldemar Sobota poté nepochopitelně upadl na hranici šestnáctky!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Po prvním poločase to tak nevypadalo, ale druhá půle nám nabídla pořádné drama! Domácí celek po brance Meiera bere všechny tři body. Největší šanci na srovnání měl deset minut před koncem Krauße, ovšem jeho hlavička minula branku! Úplný závěr přinesl několik žlutých, ale i červenou kartu!
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 2:10. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 19:13.
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:04:51)

    Štěpán Slovák

    Branky: 54. Meier

    Karty:   45. Knoll (SNP), 58. Buchtmann (SNP), 63. Buballa (SNP), 86. Mijaiči (SNP), 90+4. Sobota (SNP) – 73. Röcher (ING), 84. Şahin (ING)   90+1. Röcher (ING)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 3:0. Střely mimo: 2:10. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 19:13.
    FC Sankt Pauli: Himmelmann – Zander, Hoogma, Avevor, Buballa – Sobota, Knoll, Zehir (81. Carstens), Dæhli (85. Mijaiči) – Buchtmann (74. Schneider) – Meier
    Náhradníci: Mijaiči, Lankford, Neudecker, Kalla, Brodersen, Carstens, Schneider

    FC Ingolstadt 04: Tschauner – Paulsen, Kotzke, Mavraj, Otávio – Kerschbaumer (76. Kutschke), Krauße, Träsch – Pledl (67. Şahin), Lezcano, Kittel (72. Röcher)
    Náhradníci: Buntič, Neumann, Şahin, Gaus, Röcher, Kutschke, Gimber

    Rozhodčí: Rohde – Unger, Lechner
    thejrc.org