Sampdoria – Cagliari 1:0 (kon.) | Bologna – Juventus 0:1 (kon.) | Chievo – Janov 0:0 (kon.)
Sassuolo – Spal 1:1 (kon.) | Parma – Neapol 0:4 (kon.) | Fiorentina – Inter 3:3 (kon.)
konec
Bologna FC
0:1 (0:0)
Juventus FC
Neděle 24.02.2019, 15:00 • Stadio Renato Dall'Ara (Bologna) • Italská Serie A • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Krásné nedělní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší italská soutěž Serie A pokračuje již pětadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Bologni, která před domácím publikem přivítá lídra tabulky Juventus.
     
    Bologna FC

    Bologna se trápila v závěru loňského ročníku Serie A a trápí se i letos. Ze čtyřiadvaceti duelů dokázal tým ze severu Itálie zvítězil pouze třikrát! Z aktuální osmnácté pozice má Bologna náskok na poslední Chievo hned devíti bodů, ale na první nesestupové místo naopak ztrácí.

    V týmu Bologni je také šestadvacetiletý český záložník Ladislav Krejčí. Příliš prostoru na trávníku ale Krejčí nedostává, letos zasáhl pouze do zápasu jen dvanáctkrát a to ještě většinou jako střídající hráč.

    Na začátku února už se zdálo, že je Bologna z krize venku, když dokázala zaskočit Inter na jeho půdě vítězstvím 1:0. Od té doby ale Bologna pouze remizovala s podprůměrným Janovem a před týdnem těsně padla v souboji s AS Řím.
     
    Juventus FC

    Juventus dokázal přidat sedmý titul v nejvyšší italské soutěži v řadě. V Serii A se musel jen třikrát sklonit před soupeřem. Před druhou Neapolí si "stará dáma" udržela náskok pouhých čtyř bodů, ale za odskočeným duem už byla bodová propast. Také Italský pohár mířil na Allianz Stadium! Ve finálovém střetnutí Juventus sestřelil čtyřmi góly milánské AC, když hned o dva góly se postaral produktivní Benatia.

    Před novou sezonou se Juventus činil na přestupovém trhu. Portugalská superstar Cristiano Ronaldo odešel po devíti letech z Realu Madrid a zamířil na Apeninský poloostrov. Mezi další velmi drahé akvizice se řadí Joao Cancelo, který přišel z Valencie a také vracející se z AC Milán Leonardo Bonucci. Po sedmnácti letech opustila Juventus také legenda mezi tyčemi Gianluigi Buffon.

    V přípravných zápasech hrál Juventus ve velmi rozdílných sestavách, ale i tak dokázal porazit v International Champions Cupu Bayern Mnichov i portugalskou Benficu.

    V Serii A Juventus vládne! Ve čtyřiadvaceti duelech turínský tým ještě neprohrál a je s třináctibodovým náskokem jasně na čele. Navíc Juventus pouze třikrát remizoval a má nakročeno již k osmému italskému titulu v řadě. Před týdnem si Juventus pochutnal na Frosinone, když se postupně prosadil Dybala, Bonucci a Ronaldo.

    V týdnu ale zažil Juventus nepovedený vstup do vyřazovací části Ligy mistrů. Na trávníku Atlética Madrid neskóroval, navíc sám musel dvakrát tahat míč ze sítě a do odvety si nepřichystal jednoduchou pozici pro případný postup.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    12.01. 2019 Bologna – Juventus 0:2
    26.09. 2018 Juventus – Bologna 2:0
    05.05. 2018 Juventus – Bologna 3:1
    17.12. 2017 Bologna – Juventus 0:3
    27.05. 2017 Bologna – Juventus 1:2
     
    Úvodní sestavy:

    Bologna FC: Skorupski – M'Baye, Danilo, Helander, Dijks – A. Poli, Pulgar, R. Soriano – Edera, Santander, N. Sansone.
    Náhradníci: A. Da Costa – G. González, Lyanco, Paz, Orsolini, Á. Nagy, Krejčí, Donsah, Džemaili, Svanberg, Calabresi, Falcinelli.

    Juventus FC: Perin – De Sciglio, Bonucci, Rugani, Sandro – Bernardeschi, Bentancur, Matuidi – Cancelo, Mandžukić, Ronaldo.
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Chiellini, Cáceres, Pjanić, Dybala, Barzagli, Kean, Spinazzola.

    Rozhodčí: Calvarese – Schenone, Posado.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas pětadvacátého kola nejvyšší italské soutěže Serie A může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Do prvního poločasu vstoupili rozehrávkou hostující fotbalisté. Cancelo se dral po balonu na levém kraji, ale před dnes vysunutým Portugalcem se dostal k míči Dijks.
     
    3
    Mario Mandžukić dostal ihned v úvodu zápasu pořádně naloženo. Chorvatský reprezentant skončil na trávníku, ale ošetření nakonec potřebovat nebude.
     
    4
    De Sciglio dokázal na pravé straně ubránit Dijkse, ale míč odpálil jen za postranní lajnu. Domácí se ještě udrželi v útoku, ale nebezpečný centr do vápna srazil Bonucci.
     
    5
    Bologna vstupuje do zápasu velmi aktivně. Dijks opět vhodil míč do hry zpoza postranní lajny, ale cestu až do vápna zatarasil Daniele Rugani. Následný pas Soriana skončil jen na brance.
     
    6
    Ke slovu se dostává také Juventus. Bernadeschi chtěl najít rozběhnutého Mandžukiće, ale dnešní kapitán Juventusu měl k balonu o něco dále než Skorupski.
     
    7
    Už už to vypadalo na zisk hostů. Bernadeschi však při souboji se Sorianem použil také ruce a hlavní rozhodčí stojící opodál rychle odpískal faul.
     
    8
    Snad vůbec poprvé se dnes dostal k míči také Cristiano Ronaldo. Pulgar si portugalské hvězdy ihned všiml a sestřelil ji zákrokem za žlutou kartu.
     
    9
    Juventus mohl pokračovat v útočné snaze rozehrávkou z místa přestupku. Bentancurova pobídka do pokutového území mířila k Ronaldovi, ale tentokrát Portugalec míč netrefil ideálně.
     
    10
    V úvodní desetiminutovka šance k vidění nebyla. Lídr italské soutěže sice drží míč více pod kontrolou, ale až k polskému brankáři Bologni se ještě nepropracoval.
     
    11
    Bentancur rozběhl na levé straně Ronalda. Ten si chtěl ještě obhodil bránícího Danila, ale míč se odrazil právě od obránce Bologni za koncovou lajnu.
     
    12
    Domácí se centr od rohového praporku snadno ubránili. Následně Bologna také myslela na protiútok, ale Rugani stačil akci soupeře výrazně zbrzdit.
     
    13
    Bologna se rozhodně nezaměřuje jen na obranu. Pulgarova přihrávka našla na hranici vápna Soriana, který měl ještě dostatek prostoru si upravit balon na pravačku a vypálit. Perin sice nebyl u své tyče včas, ale míč zamířil mimo branku.
     
    14
    Další závar před brankou Juventusu. Bonucci musel před aktivním Sorianem odpálit míč jen vysoko a daleko za postranní čáru.
     
    15
    Bologna navíc zahrávala rohový kop. Simone Edera hledal znovu Soriana, ale míč tentokrát prolétl vápnem bez doteku hráčů. Ani Juventusu se rychlý brejk nevyvedl podle představ.
     
    16
    K Mandžukićovi se stáhli hned dva bránící hráči domácího týmu. Chorvatský útočník sice udržel míč a dokázal ho předat Cancelovi, ale ten nedokázal zpracovat.
     
    17
    Santander zůstává na trávníku po souboji s De Scigliem. Hlavní rozhodčí však faul neodpískal a to se nelíbí domácím fanouškům. Akce Juventusu může začít od Perina.
     
    18
    Soriano si píchl míč před Bentancurem do volného prostoru a tak musel záložník Juventusu sáhnout ke skluzu. Hlavní rozhodčí navíc ukazuje Bentancurovi žlutou kartu.
     
    19
    Volný přímý kop ale domácí nevyužili. Poli sice centroval do vápna, ale v něm si pro balon přišel jen brankář Juventusu Mattia Perin.
     
    20
    Také Mario Mandžukić sáhl k tvrdšímu zákroku. Nepříjemným skluzem poslal k zemi Ericka Pulgara. Bologna rozehrává jen do kombinace ve středu pole.
     
    21
    Matuidi měl k balonu velmi blízko po přihrávce Ronalda. Nakonec se ale jako první zmocnil hracího předmětu brankář Bologni Skorupski.
     
    22
    Ani více jak dvacet minut hry branku nepřineslo. Juventus se po delší době vydal do útoku, ale Mandžukić si v pokutovém území pomohl faulem a už nemohl zakončovat.
     
    23
    Ani další průniková přihrávka nenašla svého adresáta. Mandžukić si nabíhal za obranu, ale míč sklouzl po nakropeném trávníku až ke Skorupskému.
     
    25
    Více prostoru měl na pravém kraji kapitán domácího celku Andrea Poli. Obrana Juventusu couvala a toho využil nebezpečnou ránou zpoza vápna Simone Edera. Balon prosvištěl kolem pravé tyče.
    25. Nebezpečná střela Edera se do branky nevešla
     
    26
    Juventusu se nedaří držet delší dobu na útočné polovině. Matuidi byl dokonce donucen hrát přes téměř celou obrannou polovinu k Perinovi.
     
    27
    Hra se přesunula do vápna Bologni. Bernadeschi centroval od rohového praporku, ale ani elitní hlavičkáři Juventusu se neprosadili k balonu.
     
    28
    Lukasz Skorupski vykopával od své branky jen k Bentancurovi. Juventus mohl opět postupovat do útoku, ale celou akci zhatila mizerná přihrávk Matuidiho.
     
    29
    Po Helanderově obranné hlavičce rozehrávali hosté další roh. Nyní už dokázal Mandžukić hlavičkovat, ale míč umístil jen přesně do prostoru, kde se nacházel Skorupski.
     
    30
    Ani půlhodina hry úvodní gól nepřinesla. Juventus je sice v posledních minutách natlačen před vápnem soupeře, ale k pořádnému ohrožení branky ještě nedošlo.
     
    31
    Naopak mohla udeřit Bologna. Roberto Soriano se vymotal ze spárů Ruganiho, parádní střelou z otočky poslal míč jen těsně vedle levé tyče.
    31. Sorianova rána z otočky zamířila vedle tyče
     
    32
    Dijks společně se Sansonem kombinovali na levé straně. Do bránění se zapojil také Mandžukić, který nakonec míč získal, ale neměl ho následně komu předat.
     
    34
    Ani další akce Juventusu neskončila střelou. Cancelo společně s Ronaldem postupovali do útoku, ale portugalská spolupráce nepřinesla ohrožení domácí branky.
     
    35
    Gól měl nyní noze Federico Bernadeschi. Z boku se hnal do pokutového území, z velkého úhlu zakončoval na zadní tyč, ale míč pouze prolétl kolem horního rohu branky.
    35. Federico Bernadeschi zakončoval těsně nad
     
    36
    Skorupski byl pod tlakem napadajícího Mandžukiće. Hosté však nedokázali sebrat balon ve středu pole a tak mohl do útoku postupovat Sansone.
     
    37
    U rohového praporku byl přidržen hned dvěma hráči Simone Edera. Domácí tak měli k dispozici zkrácený rohový kop, který rozehrával Andrea Poli. Před Perinem se ale nikdo k hlavičce nedostal.
     
    38
    Bologna se dostává více a více k brance soupeře. Soriano si narazil se Sansonem, následně se sice odrazil míč k Perinovi, ale ten nedokázal přesně rozehrát.
     
    39
    Agresivní presink praktikuje i Juventus. Ani pohyb Ronalda s Mandžukićem a nepřinutilo Skorupského k nepřesné rozehrávce. Hosté se však přece jen dostávají k míči po zaváhání Danila.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Ani jeden z týmů se zatím nevypracoval žádnou stoprocentní gólovou šanci.
     
    41
    Juventus sice ztratil míč, velmi aktivním přístupem k Polimu ho ale získal zpět. Hosté do útoku příliš nepospíchají, spíše čekají na vhodný moment v kombinaci.
     
    42
    Ani domácím se v závěru první půle nedaří na balonu. Sorianova přihrávka byla mizerná a místo k Sansonemu skončila jen u hostujícího brankáře Perina.
     
    44
    Minutu před pauzou dokázal získat míč pro domácí Erick Puglar. Bologna zatlačila soupeře kombinační hrou, ale než přiletěl první balon do vápna, tak už byl Juventus v obranném postavení.
     
    45
    Do rychlého kontru mířil s Ronaldem také Mandžukić. Právě k Mandžukićovi sice míč doputoval, ale následně si pomohl v pokutovém území loktem Matuidi.
     
    45
    Po souboji s Bonuccim má zdravotní potíže Federico Santander. Útočník domácího celku se drží za koleno a musí být ošetřován na hrací ploše.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Šedesát nastavených sekund je minulostí a první poločas končí. Hráči obou týmů odcházejí do šaten za bezbrankového stavu.

    Ani jeden z týmů se nemohl v úvodních minutách prosadit do pokutového území. Ze střední vzdálenosti tak zkoušeli štěstí domácí Edera a Soriano, ale ani jeden z nich branku netrefil. Po půlhodině hry se dostal do šance také Juventus. Bernadeschi prošel kolem svého strážce, ale střelu z úhlu poslal jen těsně nad.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou domácí fotbalisté. Santander přihrával na pravou stranu Ederovi, který následně přinutil Cancela hrát jen za postranní čáru.
     
    48
    Mandžukić dokázal v souboji jeden na jednoho přetlačit Helandera, následně ale švédský stoper Bologni odpálil míč daleko na tribunu.
     
    49
    Juventus vstoupil do zápasu v o něco svižnějším tempu. Bernadeschi si narazil na pravé straně s De Scigliem, ale poté už nemohl centrovat přes Dijkse do vápna.
     
    50
    Proti Mandžukićovi vystartoval bránící Danilo. Chorvatskému útočníkovi následně utekl balon až za koncovou lajnu a rozehrávat tak může od své branky Skorupski.
     
    51
    Mandžukićovi je navíc pískán faul. Po střetu s Helanderem se oba hráči skáceli k zemi, ale hlavní rozhodčí píská faul útočícího hráče.
     
    52
    Další tvrdý zákrok u postranní lajny odnesl Ronaldo. MBaye podkopl portugalskou hvězdu a ta skončila na zemi před trenérem Bologni.
     
    53
    Hned ve čtyřech se hosté vydali napadat. Domácí obránci si však bez větších komplikací vykombinovali cestu alespoň do středu trávníku, kde ale zaváhal při zpracování Pulgar.
     
    54
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Simone Edera, přichází Riccardo Orsolini.
     
    55
    Ronaldo si netroufl na dva bránícího hráče, raději přihrával pod sebe na Cancela, který ale centrem z prvního doteku poslal míč pouze do náruče domácího brankáře.
     
    56
    Bologna dokázala projít až do střelecké pozice. Sansone našel střídajícího Orsoliniho, který ale pálil jen do obránce před sebou. Domácí budou pokračovat rohovým kopem.
     
    57
    Bologna nebyla daleko od úvodního gólu. Po zmatcích před Perinem mohl zakončovat z malého vápna Santander, ale míč uchránil před brankovou lajnou Rugani.
    57. Zmatky v pokutovém území Juventusu zůstaly nepotrestány
     
    58
    Domácí jsou v posledních minutách jednoznačně živějším týmem. Soriano vydřel míč na levé straně, poté ještě přihrával pod sebe, kde byl osamocený Sansone, ale ten raději našel jen obránce.
     
    60
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Aléx Sandro, přichází Paulo Dybala.
     
    61
    Juventusu se nedaří proniknout až do pokutového území. Nyní měl otevřenou levou stranu Cancelo, ale míč mu v kritickou chvíli odskočil za postranní lajnu.
     
    62
    Dijks vhodil míč do hry z pravé strany, následně se ale domácí museli stáhnout před tlakem Cancela s Bernadeschim. Santander končí na trávníku a píská se faul Bentancura.
     
    63
    Ani jeden z týmů se nemůže usadit na útočné polovině. Bologna sice obehrává vápno soupeře, ale až před Perina se nemůže prosadit.
     
    64
    Zdlouhavá rozehrávka Juventusu skončila u Matuidiho, který neměl na levé straně prostor k dalšímu postupu do útoku a tak musel pod tlakem přihrávat jen k Bonuccimu.
     
    65
    Ronaldo posunul míč do tandemu De Scigliovi, následně se krajní obránce odvážil k centru, ale ten byl sražený ještě před první tyčí na rohový kop.
     
    66
    Ani od rohového praporku se Juventusu nezadařilo. Paulo Dybala sice hledal ve vápně Mandžukiće, od kterého se ale balon pouze odrazil daleko od branky.
     
    68
    Bologna dokázala získat míč na pravé straně, poté se ale při přihrávce Dijkse ocitl Sansone jen v ofsajdu a domácí musí balon opět odevzdat.
     
    69
    Juventus právě vstřelil branku!
    Fantastické střídající trenéra Juventusu! Bologna ztratila míč na levém kraji, poté posílal míč do vápna nepříliš přesně Matuidi. V prostoru penalty ale zaváhal při odkopu Helander, který jen přistrčil míč PAULU DYBALOVI, který si s jasnou šancí bez potíží poradil ránou k pravé tyči.
    69. Paulo DYBALA - 0:1
     
    70
    Juventus úvodní branka nakopla. Mandžukić byl faulován na středové čáře a hosté mohou pokračoval v nátlaku. Před vápnem ale ještě zastavil akci hostů Danilo.
     
    71
    Joao Cancelo to nyní zkusil individuálně. Sám chtěl proskočit mezi obránci do vápna, ale po pádu na zem se penalta nepíská. O několik sekund později je ale signalizován ofsajd.
     
    72
    Také Bologna se ale nebojí zaútočit. Po rozehrávce rohového kopu se ale u balonu jako první ocitl obránce Juventusu Daniele Rugani.
     
    73
    Domácí mohli jít v rychlém tempu do útoku, ale ve středu pole zbytečně zbrzdili svou akci a obrana Juventusu se stačila stáhnout do vápna.
     
    74
    Nepříliš povedený centr Ronalda sice našel Mandžukiće, ale chorvatský útočník byl v obležení hned dvou obránců soupeře a jeho hlavička tak nebyla důrazná.
     
    75
    Juventus se zatahuje do obrany. Naopak domácí se snaží o vyrovnávací branku. Pulgarova přihrávka podél postranní lajny našla Poliho, který ale neměl klid na další postup.
     
    76
    Nicola Sansone přistrčil u rohového praporku bránícího De Sciglia a byl pískán faul. Sansone se nechtěl smířit s odpískáním a vyjel na rozhodčího, který mu vzápětí ukazuje žlutou kartu.
     
    78
    Juventusu se nedaří přechodová fáze. Nyní měl solidně našlápnuto Bernadeschi, ale v důležitý okamžik nedokázal míč předat na levou stranu Ronaldovi.
     
    79
    Dybala vytancoval s míčem u kopačky z klubka hráčů. Nakonec vyzval ke spolupráci na levém kraji Cancela, který ale akci Juventusu zastavil ještě před vápnem.
     
    80
    De Sciglio vhodil míč do hry ještě na útočné polovině. S Mandžukićem si ale velmi lehce poradil Helander a poté byl faulován na útočné polovině Sansone.
     
    80
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Blaise Matuidi, přichází Miralem Pjanić.
     
    81
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Andrea Poli, přichází Godfred Donsah.
     
    82
    Pjanić ihned po svém příchodu na trávník rozdělil parádní centr na Mandžukiće. Souhra hráčů z Balkánu ale skončila jen chybou kapitána Juventusu.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Bonucci musel vystoupit proti Santanderovi, který ale nakonec nedokázal před vápnem zakončit.
     
    84
    Po přenesení hry přes celou šířku trávníku měl na pravé straně prostor Bernadeschi. Než se ale ofenzivní fotbalista Juventusu rozhodl pro postup do útoku, tak proti němu vystartoval Dijks.
     
    85
    Střet Santandera s Bonucci odnesl o něco více právě stoper Juventusu. Hlavní rozhodčí také píská faul Santandera a rozehrávat tak mohou z místa přestupku hosté.
     
    86
    Mandžukićovi se sice podařilo prodloužit míč hlavou na Bentancura. Jednadvacetiletý Uruguayec však následně v souboji s Danilem fauloval.
     
    87
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Erick Pulgar, přichází Diego Falcinelli.
     
    88
    Na hranici vápna neměl vůbec špatnou pozici ke střele Roberto Soriano. Míč se mu přesně odrazil proti noze, ale záložník Bologni zamířil jen vedle branky Juventusu.
     
    89
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Federico Bernardeschi, přichází Giorgio Chiellini.
     
    90
    Juventusu se daří držet míč daleko do vlastní branky. Ronaldo pospíchal do vápna za balonem, ale cestu mu zastoupil Helander a Portugalec skončil po lehkém kontaktu na trávníku.
     
    90+1
    Dijksova střela ze střední vzdálenosti Perina nemohla zaskočit. Hostující obránci následně rozehrávali k levé straně, kde ale přišel velmi rychle o míč Pjanić.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+3
    Perin zboural při snaze sebrat balon ze vzduchu Chielliniho. Právě střídajícího stopera Juventusu lehce postrčil pod Perina Santander a je pískán útočný faul.
     
    90+3
    Bologna mohla v samém závěru vyrovnat! Po několika odraženým balonem pálil z vynikající pozice za vápnem Sansone. Perin ale vytáhl parádní zákrok a míč odrazil alespoň na tyč. Po dohrávce akce dostává žlutou kartu Cancelo.
    90+3. Perin předvedl v samém závěru velmi těžký zákrok
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Čtyři nastavené minuty jsou minulostí a zápas pětadvacátého kola končí. Juventus ani dnes nepoznal hořkost porážky a po zisku dalších třech bodů má na čele tabulky již šestnáctibodové vedení.

    Ani jeden z týmů se nemohl v úvodních minutách prosadit do pokutového území. Ze střední vzdálenosti tak zkoušeli štěstí domácí Edera a Soriano, ale ani jeden z nich branku netrefil. Po půlhodině hry se dostal do šance také Juventus. Bernadeschi prošel kolem svého strážce, ale střelu z úhlu poslal jen těsně nad.

    Po změně stran útočila více Bologna, domácí dokázali držet dlouhé minuty míč na polovině soupeře, ale k ohrožení Perina nedocházelo. Po hodině hry přišel na trávník z lavičky Paulo Dybala a po několika minutách rozhodl dnešní utkání klidným zakončením po chybě Helandera.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 9:1. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:17. (16:59:06)

    Vít Schück

    Branky: 69. Dybala

    Karty:   8. Pulgar (BLG), 76. N. Sansone (BLG) – 18. Bentancur (JUV), 90+3. Cancelo (JUV)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 9:1. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:17.
    Bologna FC: Skorupski – M'Baye, Danilo, Helander, Dijks – A. Poli (81. Donsah), Pulgar (87. Falcinelli), R. Soriano – Edera (54. Orsolini), Santander, N. Sansone.
    Náhradníci: A. Da Costa – G. González, Lyanco, Paz, Orsolini, Á. Nagy, Krejčí, Donsah, Džemaili, Svanberg, Calabresi, Falcinelli.

    Juventus FC: Perin – De Sciglio, Bonucci, Rugani, Sandro (60. Dybala) – Bernardeschi (89. Chiellini), Bentancur, Matuidi (80. Pjanić) – Cancelo, Mandžukić, Ronaldo.
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio – Chiellini, Cáceres, Pjanić, Dybala, Barzagli, Kean, Spinazzola.

    Rozhodčí: Calvarese – Schenone, Posado
    thejrc.org