Židenice – Střešovice 4:5 (kon.) | Bohemians – Liberec 5:4 (kon.) | Vítkovice – Slavia Plzeň 13:4 (kon.)
Chodov – Jičín 8:3 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
8:3 (3:1, 3:1, 2:1)
Finance Novák FBK Jičín
Neděle 24.02.2019, 17:00ČEZ Extraliga žen • 22. kolo
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeju krásný zbytek večera a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (18:52:09)
     
    V poslední řadě bych vás, fanoušky, chtěl pozvat na Výběr soupeřů pro play-off, které od 19:30 můžete sledovat u nás na onlajnech.
     
    Chodov v dnešním utkání potvrdil roli favorita, když soupeře z Jičína porazil vysoko 8:3. Nejvíce se činila Karolína Suchá, která si na své konto připsala hattrick. Chodov ukončil základní část na druhém místě, pouhý bod za Vítkovicemi, hráčky Jičína ukončily základní fázi na místě šestém.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    53:00
    Jak již jsem zmiňoval, dnešní utkání na umístění obou týmů nic nezmění. Chodov zakončí základní část na druhém místě, hráčky Jičína na šestém.
     
    52:42
    Pekárková svou dobře ukrytou střelou trefuje Samkovou do masky.
     
    51:11
    Nikola Mrázková utíkala úplně sama na Provázkovou, v klíčové chvíli jí však sjel balónek z čepele, brankářka neváhala a okamžitě ho sebrala.
     
    50:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí nadále navyšují skóre, po asistenci Jirákové svůj druhý gól zaznamenává PETRA BERÁNKOVÁ. Asistence: Nela Jiráková.
     
    49:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Máme tu hattrick! Autorkou je KAROLÍNA SUCHÁ, jež se po přihrávce Pláškové na střed hřiště prosadila přesnou střelou na zadní tyč. Asistence: Magdalena Plášková.
     
    47:54
    Žůrková je ve hře, favorit utkání zkrácenou přesilovku nevyužil.
     
    47:44
    Plášková se také mohla zapsat na listinu střelců, svým pokusem však pouze orazítkovala břevno!
     
    46:25
    Chodov je v plném počtu, začíná mu tak více jak minutová přesilovka.
     
    45:54
    Vyloučení v týmu KM automatik FBK Jičín (Gabriela Žůrková – 2 min., Bránění ve hře).
     
    44:25
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Nikol Pekárková – 2 min., Nedovolené vrážení).
     
    43:15
    Preisslerová ujela s Hanzlíkovou do přečíslení 2 na 1, první jmenovaná ale situaci zazdila, v ideální palebné pozici totiž hledala spoluhráčku.
     
    41:22
    Jičín právě vstřelil branku!
    Rovněž Jičín využívá svou první přesilovou hru! Paulovičová nabila KRISTÝNĚ BACHMAIEROVÉ, jejíž střelu Provázková zastavit nedokázala.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 10. J. Vávrová (Preisslerová), 11. Řepková (Svačinová), 16. J. Vávrová (Frantíková), 25. Frantíková (Jiráková), 26. Suchá (Svačinová), 37. P. Beránková (Peštová), 50. Suchá (Plášková), 51. P. Beránková (Jiráková) – 18. Žůrková (Jarolímová), 39. Bachmaierová (Žůrková), 42. Bachmaierová (Paulovičová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Christiánová) – Jiráková, Vrbová, Svačinová – Suchá, Frantíková, Plášková – Pekárková, Preisslerová, Řepková – J. Vávrová, Jůzová, Peštová – P. Beránková, Belicová, Ka. Kellovská – Hanzlíková.
    Finance Novák FBK Jičín: Samková – Růžičková, Paulovičová, N. Mrázková, Strejcovská, Kosová – Žůrková, Smetáková, Jarolímová – Chlumská, T. Mrázková, Kuchařová – Svobodová, Gabrielová, Bachmaierová.

    Rozhodčí: Kostinek, Reichelt
    thejrc.org