Sparta – Chodov 2:3 (1:2 po s.n.) | Vítkovice – Střešovice 3:2 (kon.) | Znojmo – Ostrava 5:10 (kon.)
Bulldogs – Česká Lípa 7:8 (2:3 po s.n.) | Královské Vinohrady – Bohemians 7:8 (kon.) | Pardubice – Otrokovice 2:3 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 1:5 (kon.)
konec
TJ Znojmo LAUFEN CZ
5:10 (1:3, 0:4, 4:3)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 24.02.2019, 17:00 • SH TJ Znojmo • Livesport Superliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    59:33 Michal SLÁDEK - 5:10
     
    59:33
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Jubilejní desátá branka pro Ostravu! Autorem branky je MICHAL SLÁDEK, který využil pasu Daniše a přesnou střelou do pravé šibenice překonává Hándla. Asistence: Jan Daniš.
    59:05 Jiří JUHAŇÁK - 5:9
     
    59:05
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava si pojišťuje poslední vítězství základní části! Autorem branky je JIŘÍ JUHAŇÁK, který využil pasu Jurzdina a krásným blafákem překonal Hándla. Asistence: Václav Jurdzin.
    55:12 Martin ŠINDELÁŘ - 5:8
     
    55:12
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Domácí florbalisté jsou v laufu! Autorem branky je MARTIN ŠINDELÁŘ, který dnes přidává svůj čtvrtý kanadský bod a snižuje na rozdíl tří branek§ Asistence: Vojtěch Procházka.
    54:56 Pavel PALÁT - 4:8
     
    54:56
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Ostrava bude muset ještě zapnout! Autorem branky je PAVEL PALÁT, který využil chyby hostující obrany. Znojmo prohrává pouze o čtyři branky. Asistence: Alan Juříček.
     
    54:03
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Znojmo rychle využívá soji přesilovou hru! Autorem branky je TOMÁŠ KUCHARIČ, který využil skvělé přihrávky Šindeláře. Oba mají prsty ve všech domácích brankách. Asistence: Martin Šindelář.
    49:57 Michal SLÁDEK - 2:8
     
    49:57
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Takto byla symfonie! Autorem branky je MICHAL SLÁDEK, který dostal kouzelnou přihrávku od Šindlera a následně mladý štírek uklidil balonek do pravé šibenice. Asistence: Matyáš Šindler.
    45:07 Martin ŠINDELÁŘ - 2:7
     
    45:07
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči snižují na 2:7! Autorem branky je MARTIN ŠINDELÁŘ, který se dobře zorientoval a přesnou střelou snižuje na rozdíl pěti branek. Asistence: Tomáš Kucharič.
    38:36 Jiří BAUER - 1:7
     
    38:36
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava si dělá z utkání exhibici! Autorem branky je JIŘÍ BAUER, který koukal na to, jak Juhaňák krásně přešel přes dva hráče a poté mu dal přesnou přihrávku. Reprezentant měl poté snadnou práci. Asistence: Jiří Juhaňák.
    30:40 Matyáš ŠINDLER - 1:6
     
    30:40
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava začíná válcovat Znojmo! Autorem branky je MATYÁŠ ŠINDLER, který využil skvělého brejku Daniše, který mu přihrál balonek do skvělé pozice, které nepohrdl. Asistence: Jan Daniš.
     
    28:56
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava letí do trháku! Autorem branky je JAKUB MENDREK, který opět využil přihrávky Hrabala a krásnou střelou z první zametl balonek za záda Hándla. Asistence: Filip Hrabal.
    27:48 Jan DANIŠ - 1:4
     
    27:48
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava odskakuje do tříbrankového vedení! Autorem branky je JAN DANIŠ, který krásnou střelou na levém křídle umisťuje balonek přesně do pravé šibenice. Asistence: Marek Lipový.
    15:22 Tomáš KUCHARIČ - 1:3
     
    15:22
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči snižují stav na rozdíl dvou branek! Autorem branky je TOMÁŠ KUCHARIČ, který po rychlé akci prostřeluje Laju. Znojmo tak snižuje na 1:3! Asistence: Martin Šindelář.
     
    15:06
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Znojemská obrana se začíná rozpadat! Autorem branky je JAKUB MENDREK, který dostal pas od Hrabala za obranu povedenou kličkou do bekhendu nedal Hándlovi žádnou šanci. Asistence: Filip Hrabal.
    14:32 Matyáš ŠINDLER - 0:2
     
    14:32
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nádherná sólo Šindlera! Autorem branky je MATYÁŠ ŠINDLER, který dostal pas na polovině hřiště od Sládka a přímo si to namířil k bráně Hándla, kterého dokázal bezpečně propálit k pravé tyči. Asistence: Michal Sládek.
    10:05 Aleš ZÁLESNÝ - 0:1
     
    10:05
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava jde do vedení! Autorem branky je ALEŠ ZÁLESNÝ, který krásnou střelou z první překonává bezmocného Hándla, který neviděl téměř nic. Asistence: Jiří Bauer.

    Ondřej Klos


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Znojmo LAUFEN CZ. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Kucharič (Šindelář), 46. Šindelář (Kucharič), 55. Kucharič (Šindelář), 55. Palát (Juříček), 56. Šindelář (Procházka) – 11. Zálesný (J. Bauer), 15. Šindler (Sládek), 16. Mendrek (Hrabal), 28. Daniš (Lipový), 29. Mendrek (Hrabal), 31. Šindler (Daniš), 39. J. Bauer (Juhaňák), 50. Sládek (Šindler), 60. Juhaňák (Jurdzin), 60. Sládek (Daniš)


    TJ Znojmo LAUFEN CZ: Hándl (Chrást) – Kladivo, Krejčíř, Pánek, Žižka, Horák, Procházka, Kriš, Daberger – Šindelář, Palát, Novák – Kucharič, Juříček, Ďuriška – Čihal, Salava, Kučera – Liška.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (28. Klobučník) – J. Bauer, Kubíček, Kuczera, Lipový, Moravčík, Posselt, Jiří Šebesta, Jurdzin – Daniš (C), Eichner, Hrabal – Juhaňák, Křiva, Mendrek – Sládek, Šindler, Zálesný.

    Rozhodčí: Martin Valenta a Michal Žďárský
    thejrc.org