Toronto – Buffalo 5:3 (kon.) | New Jersey – Montreal 2:1 (kon.) | Tampa – Los Angeles 4:3 (3:2 po s.n.)
Nashville – Edmonton 3:2 (2:1 po s.n.) | Colorado – Florida 3:4 (po pr.) | Vancouver – Anaheim 4:0 (kon.)
po s.n. (3:2)
Tampa Bay Lightning
4:3 (2:0, 0:0, 1:3 - 0:0)
Los Angeles Kings
Úterý 26.02.2019, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Victor HEDMAN - 4:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Tampa Bay Lightning.
    Autorem vítězné branky je VICTOR HEDMAN.
    52:04 J. T. Miller - 3:3
     
    52:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    S fatálními hrubkami se nám roztrhl pytel. Lightning obdivuhodně reagují na tři inkasované góly a srovnávají na 3:3! Matt Roy ležérně rozehrával na Cartera, přihrávku z koncové čáry vystihl Stamkos a předložil puk do mezikruží J. T. MILLEROVI, jehož střelu z první přesouvající se gólman nezastavil. Asistence: Steven Stamkos.
    51:06 Austin WAGNER - 2:3
     
    51:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Další individuální chyba končí znovu končí pukem v domácí síti a Kigs velmi rychle otáčí z 0:2 na 3:2! Tentokrát zaváhal Strålman, kterého v obranném pásmu odseparoval od kotouče forčekující Clifford. Lewis pak zleva přihrál na osu hřiště, odkud se Walker neprosadil, ale Lewis ihned posunul puk doprava na AUSTINA WAGNERA a ten z dorážky zavěsil do poloprázdné branky. Asistence: Trevor Lewis, Sean Walker.
    50:30 Jonny BRODZINSKI - 2:2
     
    50:30
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V polovině třetí třetiny je vyrovnáno na 2:2! Jestli za to někdo může, tak je to bezesporu Vasilevskij, který tak dlouho váhal s rozehrávkou, až mu puk utekl od hokejky k Leipsicovi. Bývalý útočník Vancouveru okamžitě vyhodnotil situaci a přihrál do mezikruží JONNYMU BRODZINSKÉMU, který střelou do protipohybu zaznamenal svůj první gól v sezóně. Asistence: Brendan Leipsic.
    45:20 Alex IAFALLO - 2:1
     
    45:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové se konečně dočkali zasloužené branky a snižují na rozdíl jediného gólu! ALEX IAFFALO jel podpořit Austina Wagnera v rychlém protiútoku a nakonec v něm sehrál klíčovou roli, když Vasilevským vyražený puk holí dorazil do sítě. Asistence: Austin Wagner.
    08:08 Anthony CIRELLI - 2:0
     
    08:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už o dva góly! Dvojice hráčů v modrých dresech vytáhla puk z levého mantinelu k modré čáře, odkud vystřelil Coburn a zasáhl hokejku ANTHONY CIRELLIHO, na jehož skvělou teč neměl Campbell šanci zareagovat. Asistence: Braydon Coburn, Yanni Gourde.
    01:05 Brayden POINT - 1:0
     
    01:05
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jít do oslabení hned v první minutě určitě není dobrý způsob, jak vstoupit do zápasu proti tak silné ofenzivě. Forbort nevyhodil přes Kučerova, který rychle shodil puk do levého kruhu. Stamkos místo střely nabídl puk k ose hřiště a BRAYDEN POINT ho bekhendem zasunul do sítě. Asistence: Steven Stamkos, Nikita Kučerov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 2. B. Point (Stamkos, Kučerov), 9. Cirelli (Coburn, Gourde), 53. J. T. Miller (Stamkos), rozh. náj. Hedman – 46. Iafallo (Wagner), 51. Brodzinski (Leipsic), 52. Wagner (Lewis, Walker)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Steven Stamkos (TBL)
    1:1   Ilja Kovalčuk (LAK)
    2. série:
    1:1   Brayden Point (TBL)
    1:2   Anže Kopitar (LAK)
    3. série:
    2:2   Nikita Kučerov (TBL)
    2:2   Adrian Kempe (LAK)
    4. série:
    3:2   Victor Hedman (TBL)
    3:2   Dustin Brown (LAK)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Strålman, Hedman (A), Girardi, McDonagh (A), Coburn, Černák – Gourde, Stamkos (C), Palát – Kučerov, B. Point, T. Johnson – J. T. Miller, Cirelli, Killorn – Joseph, Paquette, Erne.
    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Doughty (A), Forbort, Roy, Walker, Phaneuf, LaDue – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Lewis, J. Carter (A), Kovalčuk – Toffoli, Kempe, Leipsic – Wagner, Brodzinski, Clifford.

    Rozhodčí: Luxmore, Lee – Murray, Sericolo

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri