Motor ČB – Vsetín 3:4 (kon.) | Havířov – Třebíč 3:0 (kon.) | Kladno – Litoměřice 4:5 (0:3 po s.n.)
Kadaň – Frýdek-M. 3:6 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 2:3 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 7:1 (kon.)
Slavia – Jihlava 3:4 (1:3 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:4 (2:2, 1:1, 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Úterý 26.02.2019, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga • 60. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Petr Kváča je venku z branky!
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
    52:26 Radim KUCHARCZYK - 3:4
     
    52:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši dnes využívají svou druhou přesilovou hru a jdou do vedení! Po střele od modré se kotouč odrazil od mantinelu přímo před branku. Tam se snažil dorážet dvakrát David Březina. Jeho pokusy ještě Kváča lapil, ovšem puk se dostal k volnému RADIMU KUCHARCZYKOVI, jenž měl před sebou prázdnou bránu. Asistence: David Březina a Peter Mikuš.
     
    51:57
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Lukáš Endál – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:39
    Jiří Karafiát se již hnal do samostatného úniku. Poslední nadějí domácího celku byl Zdeněk Kutlák, který svého soupeře skvěle vystínoval, navíc mu vzal puk!
     
    47:01
    Jakub Teper je na ledě!
     
    45:56
    Což neplatilo o chvilku později! Václav Karabáček se dostal k dorážce na hranici brankoviště, jenže jeho pošťouchnutí puku šlo těsně vedle!
     
    45:01
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jakub Teper – 2 min., napadení).
     
    44:43
    Ondřej Kopta je na ledě!
     
    42:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Kopta – 2 min., hákování).
     
    41:05
    Oba týmy hrají v plném počtu!
     
    39:05
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (David Gilbert – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Ondřej Kopta – 2 min., sekání).
     
    38:44
    Lukáš Endál je na ledě!
     
    36:44
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Zdeněk Kutlák – 2 min., držení hole + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Lukáš Endál.
     
    33:33
    Dnešní utkání sleduje 6421 diváků. Jak bylo dnes očekáváno, Budvar aréna je vyprodaná!
     
    32:18
    První útočná lajna se drží v útočném pásmu. Zatím se však nemohou dostat do šance. Na druhé straně vzniklo přečíslení,jenže skvěle zasáhl René Vydarený!
     
    31:47
    Vojtěch Šilhavý je na ledě!
     
    29:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vojtěch Šilhavý – 2 min., nedovolené bránění).
    27:23 David BŘEZINA - 3:3
     
    27:23
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru a srovnávají stav dnešního utkání. Rác šikovně vypálil a těsně před brankou tečoval kotouč DAVID BŘEZINA, který ho poslal do protipohybu domácí brankáře. Asistence: Roman Rác a Radim Kucharczyk.
     
    26:46
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Jandus – 2 min., hákování).
     
    25:07
    Dvakrát skvěle zasáhl René Vydarený, jenž nejspíše zachránil svůj tým" Nejprve se postavil do střely z dobré pozice, načež zablokoval i křižnou přihrávku, po které by hráč hostí pálil do prázdné.
     
    22:25
    Velká šance Vsetína! Dominik Rudl dostal křižnou přihrávku, jenže proti jeho střele se skvěle přesunul budějovický brankář!
     
    21:29
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází David Gába, přichází Jan Šelepněv.
    21:29 Jakub DOKTOR - 3:2
     
    21:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jakub Babka vybojoval kotouč, nahrál ho Jandusovi. Ten si znovu počkal na hráče s číslem čtrnáct. Ten našel ještě lépe postaveného JAKUBA DOKTORA, který trefil místo u vzdálenější tyčky! Asistence: Jakub Babka a Martin Jandus.
     
    16:29
    Čtvrtá lajna Budějovic je hodně aktivní v útočném pásmu, což se znovu ukázalo! Díky jejímu aktivnímu přístupu totiž vznikla špatná přihrávka, kterou vystihl Martin Jandus. Proti jeho střele zasáhl Gába dobře lapačkou.
     
    15:07
    Dvě obrovské šance v podání Budějovic! Nejprve dostal skvělý pas Gilbert, jehož střelu vyrazil Gába jen před sebe. Českobudějovický hráč s číslem šedesát sedm ještě poslal puk na Endála, avšak těsně před ním vložil hokejku do náhry soupeř.
     
    14:13
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Roman Rác – 2 min., podrážení).
    12:41 Vít JONÁK - 2:2
     
    12:41
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A už máme zase vyrovnáno! Dnes to tu tedy vypadá na brankové hody. Luboš Rob si převzal kotouč ve středním pásmu. Najel si na spodní čáru kruhu, načež poslal skvělý křižný pas VÍTA JONÁKA, jenž měl před sebou prázdnou branku. Asistence: Luboš Rob a Antonín Pechanec.
    10:20 Martin JANDUS - 2:1
     
    10:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice během krátké chvilky otáčejí stav dnešního utkání! Přikryl šikovně poslal do přečíslení své dva spoluhráče. Celé na sebe to nakonec vzal MARTIN JANDUS, po jehož střele zápěstím se Gába ani neohlédl a puk skončil v síti. Asistence: Roman Přikryl a Martin Heřman.
    08:11 David GILBERT - 1:1
     
    08:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jenže Jihočeši ve svém útočném snažení pokračovali! Endálovi se totiž puk odrazil od boční síťky. Stejný hráč si pro něj dojel do rohu kluziště, načež našel volného DAVIDA GILBERTA na středu hřiště. Ten se do puku opřel a parádní ranou srovnává stav utkání! Asistence: Lukáš Endál a Martin Novák.
     
    07:58
    Po tuhém souboji se ke kotouči za vlastní brankou nakonec dostali Jihočeši. Ti se ihned vydali do útoku, ale Lukáš Endál svou velkou šanci neproměnil.
    06:54 David BŘEZINA - 0:1
     
    06:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Valaši z této akce nakonec střílí první branku utkání! Roman Rác našel skvělou zadovkou před brankou DAVIDA BŘEZINU, který se trefil přesně k bližší tyči! Budějovice tedy musejí dotahovat ztrátu. Asistence: Roman Rác.
     
    04:56
    Obrovská Kachyni! Ten byl posledním obráncem a nedokázal zachytit puk na obranné modré. Díky tomu se dostal do samostatného úniku Luboš Rob. Ten zkoušel vystřelit nad betony, jenže Kváča předvedl skvělý zákrok a drží nerozhodný stav.
     
    00:42
    David Gába se v první minutě rozhodně nenudil! Musel předvést dva zákroky. K dorážce se dostával ještě Lukáš Endál, jenž pálil do prázdné. Na poslední chvíli mu vložil hostující hráč do rány hokejku!
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 9. Gilbert (Endál, M. Novák), 11. M. Jandus (R. Přikryl, Heřman), 22. Doktor (Babka, M. Jandus) – 7. Březina (Rác), 13. Jonák (Rob, Pechanec), 28. Březina (Rác, Kucharczyk), 53. Kucharczyk (Březina, Mikuš)


    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kutlák, Plášil, Pýcha, Kachyňa, Vydarený, M. Jandus – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Z. Doležal – Čermák, R. Přikryl, Heřman – Beránek, Doktor, Babka.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (21. Šelepněv) – Mikuš, J. Drtina, Slováček, Teper, Frolo, Jeřábek, Rudl – Březina, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Karafiát – Hořanský, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Wagner, Micka – Keuzer, Polonyj

    Diváci: 6421
    thejrc.org