Motor ČB – Vsetín 3:4 (kon.) | Havířov – Třebíč 3:0 (kon.) | Kladno – Litoměřice 4:5 (0:3 po s.n.)
Kadaň – Frýdek-M. 3:6 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 2:3 (kon.) | Přerov – Benátky n/J 7:1 (kon.)
Slavia – Jihlava 3:4 (1:3 po s.n.)
konec
HC ZUBR Přerov
7:1 (2:0, 5:0, 0:1)
HC Benátky nad Jizerou
Úterý 26.02.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov. • Chance liga • 60. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:17 Adam DLOUHÝ - 7:1
     
    50:17
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté z přesilovky čtyř proti třem snižují. Po sérii přihrávek se dostal na pravém kruhu ke střele ADAM DLOUHÝ, který se trefil přesně do vzdálenějšího horního růžku. Asistence: Ján Niko, Petr Wiencek.
    39:47 Milan DAVÍDEK - 7:0
     
    39:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jsou při chuti a přidávají další branku. Před brankou čekal na puk MILAN DAVÍDEK a také ho obdržel. Žajdlíka pak překonal prostřednictvím střely z mezikruží a Přerov vede už o sedm přesných zásahů. Asistence pro Dvořáka s Gagem a svůj první plusový bod mezi muži si připisuje mladý obránce Jakub Kleiner, který byl při gólu na ledové ploše.
    Asistence: Filip Dvořák, Michal Gago.
    34:52 Lubomír MALINA - 6:0
     
    34:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se nicméně vytasili s dalším útokem, který je gólový. Od modré zkusil střelecké štěstí slovenský zadák ĽUBOMÍR MALINA, kterému nahrával Sýkora, a kotouč se zastavil až v síti za zády Žajdlíka. Ten měl hráči před sebou velmi zakrytý výhled, takže proti střele domácího hráče vlastně nemohl nijak reagovat.
    Asistence: Tomáš Sýkora.
    32:31 Jaroslav MOUČKA - 5:0
     
    32:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři uzamkli hosty před jejich brankou a popáté skórují. Goiš s Kratochvilem vytvořili před brankou pořádný závar a dorážkami úplně dostali Čajana z jeho postavení. Puk poté dostal doleva JAROSLAV MOUČKA a ranou příklepem trefil šibenici odkryté branky.
    Asistence: Šimon Kratochvil, Jiří Goiš.
    31:32 Radomír PALA - 4:0
     
    31:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští využívají i svou druhou přesilovku pěti na tři v tomto utkání. Sýkora při kombinaci nabil RADOMÍRU PALOVI, který svou pověstnou dělovkou propálil všechno, co mu stálo v cestě. Včetně bezmocného Čajana.
    Asistence: Tomáš Sýkora, Ľubomír Malina.
    22:47 Roman PŠURNÝ - 3:0
     
    22:47
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov dvojnásobnou početní výhodu využivá. ROMAN PŠURNÝ dává svůj druhý gól v tomto utkání, když zužitkoval nahrávku od Doležala doprava a z tohoto směru dokázal Čajana prostřelit.
    Asistence: Tomáš Doležal.
    11:27 Filip DVOŘÁK - 2:0
     
    11:27
    Přerov právě vstřelil branku!
    Michal Gago nahazoval kotouč na branku z pravé strany. Před Čajanem stál dobře FILIP DVOŘÁK a puk pomocí teče mezi betony gólmana dokázal usměrnit do sítě. Domácí vedou o dvě branky.
    Asistence: Michal Gago.
    02:36 Roman PŠURNÝ - 1:0
     
    02:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Navrátil v pravém rohu útočného pásma vybojoval puk a poslal ho někam k modré čáře. Tam už to vypadalo, že Benáteční pojedou dopředu, ale Pšurný ještě útočné pásmo udržel. Nahrál doprava Doležalovi, jenž si udělal prostor a vystřelil do Čajanovy výstroje. Hostující gólman puk nedokázal zklidnit ve své výstroji a ten byl stále hratelný. Nejlépe ho viděl dojíždějící ROMAN PŠURNÝ, který s vervou dorážel a jeho dorážka byla gólová.
    Asistence: Tomáš Doležal.
    Marken.cz

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Pšurný (T. Doležal), 12. F. Dvořák (Gago), 23. Pšurný (T. Doležal), 32. Pala (T. Sýkora, Malina), 33. Moučka (Š. Kratochvíl, Goiš), 35. Malina (T. Sýkora), 40. Davídek (F. Dvořák, Gago) – 51. A. Dlouhý (Niko, Wiencek)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – R. Černý, M. Novotný, M. Pohl, Pala (A), Weinhold, Malina, Kleiner – Navrátil, Pšurný, T. Doležal – Tomi, T. Sýkora (C), Sikora – Š. Kratochvíl, Moučka, Goiš – Davídek, F. Dvořák, Gago.
    HC Benátky nad Jizerou: Čajan (32. Žajdlík) – Niko (A), Kovář, Maier, Had, Charvát, Poizl, Klodner – Wiencek, Bittner (C), Cikhart – Šeliga, Burda, A. Dlouhý – Žemba, Šafařovský, Klapka.

    Rozhodčí: Doležal, Pilný – Pechánek, Zedník

    Diváci: 1470
    bahis siteleri