Letňany – Vrchlabí 2:4 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
HC Stadion Vrchlabí
Úterý 26.02.2019, 18:00 • Ice Arena, Praha • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:22
    Letňany právě vstřelily branku!
    David Vobořil našel před hostující brankou osamoceného JIŘÍHO HORÁKA, který vsítil jednoduchý gól do branky přesouvajícího se Abraháma. Asistence: David Vobořil.
     
    56:27
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Poměrně šťastný gól teď slaví hráči Vrchlabí. LUKÁŠ KASTNER se štěstím protlačil puk za záda Hamalčíka, čímž zřejmě rozhoduje dnešní utkání! Asistence: Pavel Mrňa, Tomáš Půlpán.
     
    34:00
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Napodruhé to už hostujícím hráčům vyšlo. Bednář shodil puk na ŠTĚPÁNA MATĚJČKA , který dělovkou do pravé šibenice posílá Vrchlabí už do zaslouženého dvoubrankového vedení. Asistence: Jaroslav Bednář.
     
    25:47
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Jaroslav Bednář našel najíždějícího MARTINA VÁGNERA na ose hřiště, ten prudkou střelou ze švihu vymetl šibenice letňanské branky. To vše ve hře bez jednoho hráče! Asistence: Jaroslav Bednář.
     
    08:33
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A je srovnáno. Na začátku celé akce stála skvělá kombinace hostů, kdy si Chalupa vyměnil s najíždějícím Bendíkem puk, a pak zakončoval do odkryté branky. V ní se ALEŠOVI PŮLPÁNOVI ještě podařilo tečovat puk. Asistence: David Chalupa, Jan Bendík.
     
    00:21
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak tohle bylo rychlé. Vrchlabí u mantinelu v útočné třetině ztratilo puk se kterým se MARTIN KOTYRA rozjel přes celé hřiště, na modré čáře si povodil hostující obránce a střelou švihem do pravé šibenice poslal Letce do rychlého vedení! Bez asistence.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 1. Kotyra, 58. Horák (Vobořil) – 9. Aleš Půlpán (Chalupa, Bendík), 26. Vágner (Bednář), 34. Matějček (Bednář), 57. Kastner (Mrňa, Tomáš Půlpán)


    HC Letci Letňany: Hamalčík (Žingor) – Gebell, Uhlíř, Beran (C), Kučera, Keller – Štěpánek, Procházka, Nedorost, Hanuš, Soukup, Vobořil, Klikorka, Barbora, Kotyra, Klíma, Fabiánek, Horák
    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Soukup) – Kukla, Vágner, Muška, Havránek, Bendík (A), Jakub Moník, Jirků (C) – Matějíček, Hozák, Tomáš Půlpán, Hozák, Aleš Půlpán, Urban, Bednář, Mrňa, Kastner, Chalupa, Pilař, Bláha, Filip Moník

    Rozhodčí: Patrik Vokřál – Kryštof Osvík, Petr Šimánek
    ocianews.com