Banská Bystrica – Poprad 2:5 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 4:0 (kon.) | Zvolen – Žilina 8:3 (kon.)
Detva – Nitra 1:3 (kon.) | Miskolc – MAC Budapešť 2:3 (po pr.) | Nové Zámky – Trenčín 0:3 (kon.)
konec
HK Detva
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
HK Nitra
Úterý 26.02.2019, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 55. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Nitra právě vstřelila branku!
    Ke kotouči se v obranném pásmu dostal JURAJ MAJDAN. Ten trefil přes celé hřiště odkrytou branku a definitivně rozhodl o tom, že hosté zvítězí!
     
    36:22
    Nitra právě vstřelila branku!
    Před malou chvílí SAMUEL BUČEK neproměnil trestné střílení, v tomto případě se ale z bezprostřední blízkosti nemýlil a poslal hosty do vedení! Asistence: Marek Slovák.
     
    31:02
    Nitra právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají vývoj dnešního zápasu! Od modré čáry napřáhl GRAEME MCCORMACK. Střela obránce Nitry se zastavila až v síti! Asistence: Juraj Majdan.
     
    08:15
    Tým Detva právě vstřelil branku! Murček to vzal na sebe a zakončoval. Brankář Šimboch puk pouze vyrazil, následně se ke kotouči dostal LADISLAV ŠČURKO, který bez problémů otevřel skóre dnešního duelu! Asistence: Michal Murček a Ben Betker.

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 9. Ščurko (Murček, Betker) – 32. McCormack (Majdan), 37. Buček (Slovák), 60. Majdan


    HK Detva: Petrík (Zalivin) – Chovan Martin, Betker, Golian, Sládok, Fekiač, Kuklev, Gachulinec, Jedroľ, Ščurko, Murček, Puliš – Török, Fekiač, Žilka – Král, McLean, Tibenský – Ďaloga, Chovan Matúš, Surový
    HK Nitra: Šimboch (Hanuljak) – Mezei, McCormack, Pupák, Morrison, Rais, Versteeg, Korím, Sloboda, Blackwater, Slovák, Lantoši – Scheidl, Kerbashian, Majdan – Buček, Čaládi, Rapáč – Minárik, Hrušík, Pätoprstý

    Rozhodčí: Novák – Fridrich, Tvrdoň – Rojík, Chudada
    thejrc.org