Banská Bystrica – Poprad 2:5 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 4:0 (kon.) | Zvolen – Žilina 8:3 (kon.)
Detva – Nitra 1:3 (kon.) | Miskolc – MAC Budapešť 2:3 (po pr.) | Nové Zámky – Trenčín 0:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
0:3 (0:1, 0:0, 0:2)
HK DUKLA Trenčín
Úterý 26.02.2019, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 55. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V závěrečné části jsme viděli dva přesné zásahy, o které se postarali hosté. Nejdříve se v 49. minutě prosadil Milan Bartovič a definitivní tečku za tímto duelem dal v 57. minutě do odkryté brány Daniel Krejči. Hosté se tak mohou těšit z vítězství a postupu do čtvrtfinále. To je z mé strany vše, přeji vám ještě příjemný zbytek dne. (20:00:31)
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    V závěru se domácí snažili alespoň o čestný gól, ale Valent byl proti a svým výkonem tak výrazně přispěl k vítězství hostů.
     
    57:38
    Bartovič se v samostatném úniku řítil osamocený na Košarišťana, ale jeho zakončení nebylo přesné a skóre se tak měnit nebude.
     
    56:42
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Autorem branky je KREJČI. Hosté střílejí třetí gól a definitivně rozhodují tento duel. Daniel Krejči se dokázal trefit z vlastního pásma do odkryté domácí brány a o osudu tohoto zápasu je rozhodnuto.
     
    56:27
    Domácí to už zkoušejí bez brankáře a Radivojevič se ocitl zcela sám před odkrytou bránou, ale jeho teč směřoval jen těsně mimo domácí bránu.
     
    55:39
    Zaťko se snažil na modré čáře kombinovat s Hainem, ale jejich snaha nebyla úspěšná a hosté dokázali poslat puk ven z pásma.
     
    54:49
    Následovat bude závěrečných pět minut tohoto duelu a domácí tak musí co nejdříve vstřelit kontaktní gól pokud si chtějí vybojovat účast ve čtvrtfinále.
     
    53:24
    Nyní se však domácí dokázali prosadit v útočném pásmu, ale ani Jakúbek nedokázal najít recept na výborně chytajícího Valenta.
     
    52:41
    Při puku jsou i nadále hosté, kteří se však pochopitelně nikde nespěchají a postupně sbírají cenné sekundy.
     
    51:39
    Domácí druhý gól evidentně zaskočil a na ledě tak dominují hosté, kteří se snaží o třetí přesný zásah, který by definitivně ukončil tento duel.
     
    50:45
    Další velká šance pro hosty, když Milula dostal dobrou přihrávku před brankoviště, ale Košarišťan předvedl dobrý zákrok.
     
    49:37
    Hosté tak přidávají druhý přesný zásah v době když domácí zvýšili svou aktivitu. Novým Zámkům tak zůstává závěrečných deset minut, aby s výsledkem něco udělali.
     
    48:31
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Autorem branky je BARTOVIČ. Asistence: Hecl. Hosté přidávají druhý přesný zásah. Šok pro domácí, když se Milan Bartovič dostal ke střele z ostrého úhlu, která překvapila Košarišťana.
     
    48:26
    Série zakázaných uvolnění v podání hostujících hokejistů, kteří mají nyní menší problémy se zvýšenou aktivitou domácích.
     
    47:46
    Puk je momentálně za bránou domácího celku, který bude muset v závěrečné třetině přidat pokud chtějí ještě něco s výsledkem udělat.
     
    46:43
    Obrovská šance domácích na vyrovnání, když se před brankovištěm ocitl zcela volný Zbořil, který však nechal vyniknout výborného Valenta.
     
    46:35
    Dlouhý se dobře uvolnil před brankovištěm domácích, kde se dostal na dvakrát do zakončení, ale Košarišťan nyní podržel svůj celek.
     
    45:13
    Radivojevič pěknou přihrávkou našel Ölveckého, který to zkoušel střelou z otočky, ale té chyběla potřebná přesnost.
     
    43:24
    Hodně nepřesností na obou stranách a momentálně je to boj o střední pásmo. Tato situace více vyhovuje hostům.
     
    42:09
    Domácí si nyní nerozuměli při rozehrávce a provinili se zakázaným uvolněním. Hra se tak přestěhuje zpět před Košarišťana, kde se bude vhazovat.
     
    41:16
    Jakúbek vyvezl puk až do útočného pásma, kde se však proti přesile hostujících hráčů nedokázal prosadit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině jsme přesný zásah neviděli a tak skóre zůstává nezměněno 0:1 pro hosty. Třetí třetina začne přibližně v 19:19.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:57
    V závěru druhého dějství se už nic zajímavého nestalo a tak jdou do šaten hosté s jednobrankový náskokem.
     
    38:10
    Hosté v plném počtu.
     
    37:04
    Následovat bude přesilovka domácího celku, což je ideální příležitost na vstřelení vyrovnávacího gólu, ale Valent dokázal přerušit hru.
     
    36:10
    Vyloučení v týmu HK Dukla Trenčín (Dlouhý – 2 min., držení).
     
    35:26
    Domácí v plném počtu.
     
    35:07
    Jared Brown to zkoušel střelou z pravého kruhu. Jeho nevýrazný střelecký pokus letěl mimo prostor branky.
     
    34:12
    Hosté mají k dispozici druhou přesilovou hru, ale zatím se nedokázali usadit v útočném pásmu a akci musí zakládat až zpoza vlastní brány.
     
    33:26
    Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Ručkay – 2 min., podrážení).
     
    32:37
    Urban to zkoušel bekhendovým zakončením, ale v těžké pozici nedokázal namířit lépe a skóre se tak zatím měnit nebude.
     
    31:25
    Zaťko si dobře přebral puk v útočném pásmu, kde to zkusil střelou zpoza kruhů, ale toto zakončení směřovalo jen těsně nad Valentová bránu.
     
    30:26
    Za námi už je polovina řádné hrací doby a hosté si i nadále drží nejtěsnější vedení, což by jim aktuálně stačilo na přímý postup do čtvrtfinále.
     
    29:53
    Domácí v plném počtu.
     
    29:28
    Domácí opět výborně zapracovali v defenzivě a dokázali poslat puk přes všechny čáry, čímž nasbírali cenné sekundy.
     
    28:33
    První přesilovou hru si zahrají i hosté, kteří se však zatím nedokážou usadit v útočném pásmu.
     
    27:53
    Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Fábry – 2 min., sekání).
     
    27:08
    Hosté v plném počtu.
     
    27:02
    V závěru přesilovky se ještě ke střele od modré čáry dostal Zaťko, ale Valent neměl zakrytý výhled a polehounku tak tento puk chytá.
     
    26:11
    První přesilovou hru tohoto utkání si zahrají domácí hokejisté, kteří se dokázali okamžitě usadit v útočném pásmu, ale Bajtek nedokázal namířit přesně.
     
    25:08
    Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Bartovič – 2 min., napadení).
     
    25:01
    Na opačné straně kluziště předvedl dobrou práci Radivojevič, který se také dostal do zakončení, ale Košarišťan dokázal zasáhnout včas betony.
     
    24:17
    Domácí postupně zvyšují svůj tlak a Hatala mohl vstřelit vyrovnávající gól, ale jeho zakončení z kruhů jen těsně míjí bránu hostů.
     
    23:19
    Hosté se v těchto momentech dokázali ubránit pouze za cenu zakázaného uvolnění a hra se tak přestěhuje zpět před Valenta.
     
    22:06
    Šimun nyní dobře vyvezl puk až do útočného pásma, kde však úspěšně zasáhl Valent, před kterým se strhla menší potyčka.
     
    21:06
    V úvodu druhé třetiny se do zakončení zpoza kruhů dostal Ručkay, ale Valent byl v pozoru a připisuje si další úspěšný zákrok.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V první třetině jsme viděli jen jeden přesný zásah, o který se v 11. minutě postaral Peter Sojčík. Druhá třetina začne přibližně v 18:22.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    V závěrečných sekundách první třetiny se už nic zajímavého nestalo a tak mohou jít do šaten spokojenější hostující hokejisté.
     
    18:27
    V závěru prvního dějství jsou aktivnější hosté, kteří si vypracovali další zajímavou příležitost, ale toto zakončení letělo jen přes Košarišťanovu bránu.
     
    17:49
    Krejči nyní nenápadnou střelou prověřil pozornost Košarišťana, který i s menšími problémy dokázal toto zakončení zlikvidovat.
     
    16:39
    Hruška nyní nepřesnou přihrávkou připravil domácích o nadějnou příležitost, kdy se řítili na bránu hostí v přečíslení 3 na 2.
     
    15:43
    Hatala dobře vyvezl puk do útočné třetiny, kde to zkusil střelou švihem, ale dobrou práci odvedla defenziva hostů, která toto zakončení zablokovala.
     
    14:55
    Zaťko si nyní nerozuměl se svými spoluhráči a tak jeho nahození končí až za branou hosty.
     
    13:52
    Domácí v těchto momentech výrazně zvýšili svoji aktivitu, ale stále si nedokázali vypracovat dobrou střeleckou pozici, ze které by ohrozili Valenta.
     
    12:34
    Hruška dobře vyvezl puk až do útočného pásma, kde to zkusil střelou zpoza kruhů, ale toto zakončení skončilo na hradbě těl hostujících obránců ..
     
    11:39
    Důležitý první gól se tak podařilo vstřelit hostům z Trenčína, kterým poslední minuty vyšly o něco lépe. Domácí se však okamžitě snaží o rychlou gólovou odpověď.
     
    10:18
    Dukla Trenčín právě vstřelila branku!
    Autorem branky je ÖLVECKÝ. Asistence: Sojčík a Bokroš. Hosté se ujímají vedení v tomto zápase. Velká skrumáž před domácí bránou, kde se nejlépe dokázal zorientovat Peter Ölvecký, který dokázal protlačit puk za záda bezmocného Košarišťana.
     
    09:38
    Košarišťan nyní musel čelit zakončení od Sojčíka a následně zlikvidoval i další dorážku hostů. Hra je přerušena a oba celky tak mohou poslat na led čerstvé síly.
     
    08:04
    Hosté v další nadějné akci, kdy se střelou od modré čáry prezentoval Hlinka, ale Košarišťan na toto zakončení viděl a puk dokázal přikrýt.
     
    07:31
    Mikula se snažil něco vymyslet v útočném pásmu, ale proti přesile domácích obránců neměl šanci a o puk tak rychle přišel.
     
    06:25
    Velké problémy Košarišťana po nahození puku ze středního pásma, ale brankář domácích v posledním okamžiku dokázal vyřešit tuto nepříjemnou situaci.
     
    05:07
    Dobrá pasáž domácích, v níž se ihned po vyhraném buly dostal do zakončení Nejezchleb, ale Valent si připsal úspěšný zákrok.
     
    04:42
    Další snaha hostů skončí hvizdem čárového rozhodčího, který si všiml ofsajdové postavení. Hra se tak přesune před Valenta.
     
    03:09
    Pěkná akce hostí, po které musel zasahovat Košarišťan, kdy Radivojevič předvedl výbornou teč před brankovištěm domácích.
     
    02:17
    Hlinka se dostal v útočném pásmu k střele z ostrého úhlu, ale Košarišťan byl v pozoru a tento pokus dokázal lehce zlikvidovat.
     
    01:28
    V úvodu tohoto střetnutí se hra přelévá z jedné strany na druhou, ale ani jeden z brankářů zatím nemusel zasahovat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Košarišťan (Kristín) – Kudla, Andersons, Zaťko, Hain, Hatala, Ordzovenský, Novák, Henderson – Štrauch, Urban, Bajtek – Jakúbek, Zbořil, Ručkay – Šimun, Hruška, Rogoň – Nejezchleb, Fábry, Ondrušek

    HK Dukla Trenčín: Valent (Hollý) – Rýgl, Starosta, Cebák, Krejči, Bokroš, Gula, Hudec, Bohunický – Radivojevič, Ölvecký, Sojčík – Bartovič, Sádecký, Hecl – Varga, Radjenovic, Švec – Mikula, Dlouhý, Hlinka

    Rozhodčí: Baluška, Konc st. – Orolin, Výleta – Čavojský (video).
     
    HK DUKLA TRENČÍN
    Dukla je v mnohem lepší herní formě. Z 15 bodů za posledních 5 zápasů si připsala 4 výhry a 10 bodů a to za výhry nad: DVTK (3:0), Detvou (2:6), Zvolen (3:2sn) a nad Žilinou (3:2pp). Navíc Dukla dokázala za 54 kol základní části vstřelit už 149 branek, což je o 7 víc, než Nové Zámky.

    Forma: V – V – V(sn) – P – V(pp)
     
    HC MIKRON NOVÉ ZÁMKY
    Nové Zámky naposledy prohrály na ledě lídra z Banské Bystrice 3:1. Jejich celková forma posledních 5 zápasů není vůbec dobrá, jelikož čítá pouze 4 body z patnácti možných a to za výhry: po SN (vs DVTK 2:1) a PP (vs Detva 3:2).Výchozí pozici s více body má sice nyní právě tento tým (o 2 body), to ale nic nemění na tom, že v případě prohry putuje do předkola.

    Forma: P – P – V(sn) – v(pp) – P
     
    V dnešním zápase půjde o hodně, jelikož vítěz putuje do přímého postupu do čtvrtfinále a poražený si bude muset zahrát ještě předkolo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 11. ÖLVECKÝ (Sojčík, Bokroš), 49. Bartovič (Hecl), 57. Krejči


    HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan (Kristín) – Kudla, Andersons, Zaťko, Hain, Hatala, Ordzovenský, Novák, Henderson – Štrauch, Urban, Bajtek – Jakúbek, Zbořil, Ručkay – Šimun, Hruška, Rogoň – Nejezchleb, Fábry, Ondrušek
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hollý) – Rýgl, Starosta, Cebák, Krejči, Bokroš, Gula, Hudec, Bohunický – Radivojevič, Ölvecký, Sojčík – Bartovič, Sádecký, Hecl – Varga, Radjenovic, Švec – Mikula, Dlouhý, Hlinka

    Rozhodčí: Baluška, Konc st. – Orolin, Výleta – Čavojský (video)
    bahis siteleri