Olomouc – K. Vary 2:1 (po pr.)
po prodl.
HC Olomouc
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 26.02.2019, 17:20 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:15
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Bonusový bod nakonec bere Olomouc! Po karlovarské chybě na modré čáře se vehnal do samostatného úniku JAN KNOTEK, který sice byl na několikrát faulován, jenomže napodruhé už dokázal vyraženou ránu dorazit za ležícího Bednáře. Bez asistence.
    54:19 Vilém BURIAN - 1:1
     
    54:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoucká plecharéna vybuchuje nadšením! Hanáci se nyní postarali o velmi psychicky důležitou trefu, neboť po více než 175 minutách prolomili svou letošní střeleckou smůlu proti Karlovým Varům. VILÉM BURIAN dokázal na brankovišti pořádně zapracovat a jeho dorážka prošla přes mezírku u ruky. Asistence: Jiří Ondrušek, Petr Strapáč.
    19:10 Dávid GRÍGER - 0:1
     
    19:10
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie jde jako první v tomto duelu do vedení! Po rychlém přečíslení, kdy se obránci domácích vraceli později do zadních řad se dostal puk před branku přímo k DÁVIDU GRÍGEROVI, který i silou vůle přetlačil Rutara i kotouč přes ležícího Lukáše. Karlovy Vary najednou cítí obrovskou šanci na zvrat své série proher. Asistence: Petr Šenkeřík, Stanislav Balán.
    Marken.cz

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 55. Burian (Ondrušek, Strapáč), 65. J. Knotek – 20. Gríger (Šenkeřík, Balán)


    HC Olomouc: Lukáš (Mokrý) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Dujsík, Švrček, L. Rutar, Ondrušek (A) – Holec, J. Knotek (A), Ostřížek – Irgl, Strapáč, Burian – Skladaný, Nahodil, Laš – V. Tomeček, Kolouch, J. Káňa – Handl.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Kašpar) – Šenkeřík, Plutnar, Kozák, Sičák (A), M. Rohan, Podlipnik, Šafář – Balán (A), Gríger, T. Rachůnek – T. Mikúš, R. Vlach, J. Černý – Kohout, Skuhravý (C), Gorčík – Šik, Kverka, Stloukal.

    Rozhodčí: Hodek, Úlehla – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 3517
    thejrc.org