Kobra – Řisuty 5:3 (kon.) | Děčín – Bílina 6:2 (kon.) | Klatovy – Mostečtí Lvi 3:4 (po pr.)
Dvůr Králové n. L. – Trutnov 6:2 (kon.) | Kolín – Jablonec n/N 4:6 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
5:3 (0:2, 2:1, 3:0)
HC Řisuty
Středa 27.02.2019, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! TOMÁŠ ŠMERHA se trefil do prázdné branky a dovršil tak domácí obrat! Asistence: Monik Šteiner.
     
    56:02
    Vincent Keszi byl v obrovské příležitosti! Po chybě domácí obrany totiž jel na úplně osamoceného Moučka! Střelou k pravé tyči ho ale nepřelstil, domácí gólman si tak připsal velmi důležitý zákrok vyrážečkou.
     
    54:08
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Libovický – 2 min., sekání).
     
    51:21
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Šmerha – 2 min., hákování).
     
    49:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda. ROMAN VERBÍK si položil hostující gólmana a gólem pod břevno poslal Kobru do vedení! Obrat je dokonán! Asistence: Tomáš Šťastný, Viktor Nestrašil.
     
    47:20
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Nestrašil našel JANA ŠERGLA úplně osamoceného u pravé tyče, domácí útočník neváhal a jednoduchou střelou vyrovnal skóre dnešního zápasu! Asistence: Viktor Nestrašil.
     
    43:24
    Potechin jel úplně osamocený na Moučka, který měl více štěstí než rozumu. Přestože hostující hráč neměl po přihrávce od mantinelu na střelu moc času, šikovně si povodil domácí brankáře, který se bezradně rozvalil po celé délce branky. Slánský útočník nakonec nedostal zvednout svoji střelu dostatečně, aby přeloboval ležícího brankáře.
     
    41:39
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Fortelka – 2 min., podrážení).
     
    35:58
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Fortelka – 2 min., podrážení).
     
    35:33
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tohle bude ještě drama! Nestrašil našel v dobré střelecké pozici JANA ŠERGLA, který nezaváhal a udržel branické naděje na postup naživu! Asistence: Viktor Nestrašil, Filip Hlinka.
     
    32:54
    Kobra právě vstřelila branku!
    Kobra si ještě živí naděje! Roman Verbík našel MARKA RYZÁKA, který dělovou ránou poprvé v zápase propálil Ilašenka! Asistence: Roman Verbík.
     
    30:52
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A další puk v domácí brance! Po závaru před domácím brankovištěm se k jednoduchému gólu do branky přemisťujícího se Moučka dostal PETR PATYK, který svůj tým tak posílá už do tříbrankového vedení! Vzhledem k výsledku z Děčína, je postup domácí Kobry pouhé sci-fi- Asistence: Jiří Dostál, David Vyskočil.
     
    27:52
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Krpata – 2 min., sekání).
     
    22:16
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nestrašil.
     
    19:41
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Ryzák – 2 min., hákování).
     
    16:26
    Střídání v týmu HC Kobra Praha: ze hřiště odchází Sochůrek, přichází Mouček.
     
    16:26
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A je to už o dva fíky! JAKUB KUČERA to nejdřív zkusil od modré, puk se pak odrazil k Vyskočilovi, který nejdříve naznačil střelu, a pak to pod sebe poslal na najíždějícího Kučeru, který z pokleku už neminul. Asistence: David Vyskočil.
     
    07:21
    Po souboji za brankou Řisut se puk odrazil k najíždějícímu Hlinkovi. Domácí útočník v tutové pozici ale zřejmě zaváhal a nakonec netrefil ani branku.
     
    02:38
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tak tohle budu Kobru mrzet! Děčín už vede, zatímco Kobra bude muset dotahovat nepříjemnou jednogólovou ztrátu. Po ztrátě puku za vlastní brankou Michal Kučera našel před brankou najíždějícího MICHALA FORTELKU, který se ze stoprocentní pozice nemýlil a střelou do pravé šibenice poslal Řisuty do vedení! Asistence: Michal Kučera.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 33. Ryzák (Roman Verbík), 36. Šergl (Nestrašil, Hlinka), 48. Šergl (Nestrašil), 50. Roman Verbík (Šťastný, Nestrašil), 60. Šmerha (Šteiner) – 3. Fortelka (Michal Kučera), 17. Jakub Kučera (Vyskočil), 31. Patyk (Dostál, Vyskočil)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (17. Mouček) – Schejbal, Jakub Verbík, Roman Verbík (A), Ryzák – Netolický, Šeba, Kysela, Patočka, David Šteiner, Nestrašil, Šergl, Dominik Šteiner, Mucha, Šmerha, Šťastný, Hlinka, Antončík (C)
    HC Řisuty: Ilašenko (Stahl) – Jakub Kučera, Chládek, Potechin, Dostál, Kašák, Libovický – Kos (C), Patyk, Keszi, Krpata (A), Vyskočil, Fortelka, Michal Kučera, Rod
    thejrc.org