Kobra – Řisuty 5:3 (kon.) | Děčín – Bílina 6:2 (kon.) | Klatovy – Mostečtí Lvi 3:4 (po pr.)
Dvůr Králové n. L. – Trutnov 6:2 (kon.) | Kolín – Jablonec n/N 4:6 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
5:3 (0:2, 2:1, 3:0)
HC Řisuty
Středa 27.02.2019, 18:00 • Zimní stadion HC Kobra Praha • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (20:06:33)
     
    tkání gólově otevřeli hostující hráči, kdy se už po třech minutách hry radoval po dobré přihrávce před branku radoval Fortelka. V 17. minutě na něj navázal Jakub Kučera, kdy po přihrávce od Vyskočila zakončoval do odkryté branky.

    Ve druhé třetiny davy fanoušků na Kobře viděly gól až po deseti minutách hry. Do prázdné branky se trefil hostující nejproduktivnější střelec Petr Patyk. O dvě minuty na něj navázal Ryzák, který po střele od Romana Verbíka snižoval na 1:3. Do konce třetiny se stihl prosadit ještě Šergl.

    Rozhodovat se muselo tak až v té třetí. Nejdříve se prosadil Šergl, zápas pak rozhodující trefou otáčel Roman Verbík. Šmerha v závěru vstřelil gól do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! TOMÁŠ ŠMERHA se trefil do prázdné branky a dovršil tak domácí obrat! Asistence: Monik Šteiner.
     
    59:29
    Ofsajd domácího týmu.
     
    58:32
    Tomáš Šmerha z jedné nohy poslal na hostující branku střelu umístěnou do levé šibenice. Hostující brankář si bližší tyč ale dobře pohlídal a domácí střelu vykryl.
     
    58:00
    Právě probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:02
    Vincent Keszi byl v obrovské příležitosti! Po chybě domácí obrany totiž jel na úplně osamoceného Moučka! Střelou k pravé tyči ho ale nepřelstil, domácí gólman si tak připsal velmi důležitý zákrok vyrážečkou.
     
    54:50
    Střela Šťastného skončila sražená v síti nad hostující brankou.
     
    54:14
    Ryzákova střela od modré letěla nad domácí branku.
     
    54:08
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Libovický – 2 min., sekání).
     
    53:21
    Domácí v plném počtu.
     
    52:11
    Zakázané uvolnění Řisut.
     
    51:37
    Ofsajd Řisut.
     
    51:21
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Šmerha – 2 min., hákování).
     
    49:22
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to byla paráda. ROMAN VERBÍK si položil hostující gólmana a gólem pod břevno poslal Kobru do vedení! Obrat je dokonán! Asistence: Tomáš Šťastný, Viktor Nestrašil.
     
    48:54
    Velká šance Řisut! Vyskočila střela vyletěla Moučkovi z lapačky a způsobila pořádný zmatek před domácí brankou. Žádný z hostujících hráčů se ale už do zakončení nedostal.
     
    47:20
    Kobra právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Nestrašil našel JANA ŠERGLA úplně osamoceného u pravé tyče, domácí útočník neváhal a jednoduchou střelou vyrovnal skóre dnešního zápasu! Asistence: Viktor Nestrašil.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 33. Ryzák (Roman Verbík), 36. Šergl (Nestrašil, Hlinka), 48. Šergl (Nestrašil), 50. Roman Verbík (Šťastný, Nestrašil), 60. Šmerha (Šteiner) – 3. Fortelka (Michal Kučera), 17. Jakub Kučera (Vyskočil), 31. Patyk (Dostál, Vyskočil)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (17. Mouček) – Schejbal, Jakub Verbík, Roman Verbík (A), Ryzák – Netolický, Šeba, Kysela, Patočka, David Šteiner, Nestrašil, Šergl, Dominik Šteiner, Mucha, Šmerha, Šťastný, Hlinka, Antončík (C)
    HC Řisuty: Ilašenko (Stahl) – Jakub Kučera, Chládek, Potechin, Dostál, Kašák, Libovický – Kos (C), Patyk, Keszi, Krpata (A), Vyskočil, Fortelka, Michal Kučera, Rod
    thejrc.org