Magnitogorsk – Ufa 1:4 (kon.) | Jaroslavl – Soči 3:0 (kon.) | Omsk – Kazaň 6:3 (kon.)
Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
2:3 (1:2, 0:1, 1:0) Stav série: 0:2
Dynamo Moskva
Středa 27.02.2019, 17:30 • Hartwall Arena • Play-off KHL • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:55:17)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 12 061 diváků!
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Čajkovský (DMS) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 12:36
     
    Střely na branku: 48 – 20
     
    Je konec! Dynamo Moskva zvládlo i druhé vystoupení na ledě Jokeritu Helsinky a po výhře 3:2 pojede do Ruska s luxusním vedením 2:0 na zápasy! Ve třetí třetině byl sice Jokerit mnohem aktivnější, ale dokázal z toho vytěžit jen jednu branku, kterou vsítil Brian O'Neill! V závěru hráli domácí dokonce dlouhou přesilovku pět na tři, jenže ani v ní a ani při hře bez brankáře už recept na Jerjomenka nenašli. Hostující brankář dnes předvedl neskutečných 46 zákroků!
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Hosté se dostali před prázdnou branku, ale byli tam také tři hokejisté v dresech Jokeritu, kteří kotouč nepustili za brankovou čáru.
     
    59:02
    Domácí brankář už je na střídačce a Jokerit zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:02
    Hosté v plném počtu.
     
    58:15
    Vyloučený Volkov už je zpátky na ledě a ihned se zapojil do defenzivy hostujícího celku. Hráči Jokeritu si stále přihrávají, ale zakončení nepřichází.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:57
    Domácí trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    57:20
    Hosté po úspěšném vhazování vyvezli puk do středního pásma a nahodili jej za branku Jokeritu. Domácí musí začít od své branky.
     
    57:02
    Dynamo bude hrát ve třech! Tarasov totiž dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    56:35
    Dmitrij Kagarlickij napadal rozehrávku Jokeritu na modré čáře. Hostující hráč srazil kotouč k mantinelu, ale finský celek stále drží útočné pásmo.
     
    56:02
    Jokerit bude hrát přesilovku! Dvě minuty za podrážení dostává Arťom Volkov.
     
    55:39
    Pekka Jormakka dojel nahození do rohu útočného pásma, jenže Dmitrij Mojsejev se před něj natlačil tělem a nenechal domácího útočníka rozehrát.
     
    55:10
    Sami Lepistö udržel pro Jokerit útočné pásmo, jenže jeho spoluhráči se poté nechali připravit o kotouč. Dynamo teď brání skvěle.
     
    54:39
    Ilja Nikulin dostal přihrávku na modrou čáru, odkud nahodil puk do rohu útočného pásma. Dynamo nyní sbírá cenné vteřinky. Závěr bude hodně zajímavý.
     
    54:03
    Dmitrij Kagarlickij táhl protiútok hostujícího mužstva. Kagarlickij ještě chtěl vylepšit pozici pro Zackrissona, ale vracející se obránce přihrávku na poslední chvíli zastavil.
     
    53:25
    Peter Regin dostal skvělou přihrávku nahoru na kruhy a pohotově zakončil příklepem. Jeho dělovka prosvištěla těsně nad břevnem branky Dynama!
     
    53:18
    Hosté v plném počtu.
     
    52:32
    Znovu se Dynamo dostalo ke kotouči a osvobodilo se dlouhým vyhozením přes celé kluziště. Obranné kvarteto hostů teď pracuje opravdu skvěle.
     
    52:10
    Jokeritu se dnes v početních převahách nedaří. Hosté vybojovali kotouč a odrazem o mantinel jej vyhodili přes všechny čáry za branku Jokeritu.
     
    51:18
    Jokerit dostává skvělou šanci! Michal Čajkovský totiž dostal dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    51:12
    Pekka Jormakka dostal přihrávku na levé křídlo, zkoušel zadovkou oslovit Platta, jenže vracející se Patrik Zackrisson odehrál puk za modrou čáru.
     
    50:30
    Po souboji v rohu obranného pásma Jokeritu se kotouč odrazil mimo ledovou plochu. Dynamu se v posledních minutách podařilo zmírnit tlak finského mužstva.
     
    50:05
    Ilja Nikulin uklidnil hru za brankou hostujícího mužstva. Hned dva hráči Jokeritu se jej vydali napadat, ale zadák Dynama přesto dokázal rozehrát.
     
    49:36
    Juuso Hietanen se vrhl do střely od modré čáry a svou bojovností ulehčil hostujícímu brankáři práci. Dynamo se osvobozuje.
     
    49:10
    Také Alexandr Jerjomenko se vydal ven ze své klece. Hostující brankář měl problémy s dotírajícím Mosesem, ale se štěstím rozehrál.
     
    48:41
    Janis Kalninš pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Domácí brankář vyjel k mantinelu, kde zastavil prudké nahození a našel Lauridsena.
     
    48:10
    Pekka Jormakka dojel přihrávku na levou stranu ledové plochy, nicméně jeho průnik zastavil na modré čáře ostrým hitem Michaj Čajkovský.
     
    47:34
    Až nyní se Dynamo podívalo před branku domácího mužstva. Vadim Šipačov tečoval prudké nahození z pravé strany, ale neusměrnil puk do sítě.
     
    47:10
    Hosté znovu pouze vyhodili puk vysokým obloučkem do středního pásma. Jokerit ve třetí části předvádí jeden útočný výpad za druhým.
     
    46:27
    Juuso Hietanen na modré čáře ještě udržel kotouč v útočném pásmu a daroval Dynamu delší pobyt před brankou Jokeritu. Hosté teď musí uklidnit hru.
     
    46:03
    Alexandr Jerjomenko si tentokrát skvěle pohlídal mezírku u pravé tyče a nepustil puk za svá záda. Hostující brankář poté hru raději přerušil. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    45:33
    Hosté jen vyvezli kotouč do útočného pásma a odjeli na střídačku. Jokerit je ve třetí třetině nesmírně aktivní a Dynamo prakticky nepouští do útoku.
     
    45:03
    Peter Regin se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči a vyslal svižnou střelu zápěstím. Pozorný Alexandr Jerjomenko jeho ránu vyrazil ramenem.
    44:13 Brian O'NEILL - 2:3
     
    44:13
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí celek přeci jen snižuje a dramatizuje průběh dnešního utkání! Viktor Lööv nabral rychlost ve středním pásmu, dostal se do pásma útočného a protlačil puk před branku. BRIAN O´NEILL ukázal svůj důraz a dopravil kotouč do sítě! Asistence: Pekka Jormakka, Viktor Lööv.
     
    43:32
    Vadim Šipačov projel s pukem až na útočnou modrou čáru, odkud jej nahodil za branku Jokeritu a společně se svým spoluhráči odjel na střídačku.
     
    43:10
    Sami Lepistö dostal nabito na modrou čáru, jenže místo zakončení ještě zvolil přihrávku na Lauridsena, který už neměl na střelu dostatek času.
     
    42:35
    Tommi Kivistö zrychlil útok Jokeritu dlouhou přihrávkou na pravou stranu ledové plochy. Na jeho pobídku však nedosáhl nikdo v modrém dresu domácího mužstva.
     
    42:10
    Jegor Zajcev neustál souboj v rohu obranného pásma, jenže Juuso Hietanen mu přišel pomoci a bez problémů odehrál puk bekhendem do bezpečí.
     
    41:26
    Další akci finského celku zastavuje postavení mimo hru. John Norman byl příliš aktivní na levé straně a projel do útočného pásma ještě před kotoučem.
     
    41:12
    Jesse Joensuu poslal nahození do rohu útočného pásma, nicméně domácí útočníci opět nezvládli fyzický souboj u hrazení.
     
    40:38
    Steve Moses dostal zajímavou přihrávku mezi kruhy, jenže obránci Dynama proti němu okamžitě vystoupili a Hietanen zablokoval ránu bruslí.
     
    40:10
    Jokerit uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Finský celek se ihned vydal do útoku, ale obrana Dynama si s prvním výpadem soupeře ve třetí části pomohla.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 31 – 15
     
    Druhá třetina končí! I po prostřední části mohou být spokojenější hokejisté Dynama Moskva! Hosté totiž předvedli parádní výkon a nepustili Jokerit do vážnějších šancí. Naopak sami dostali možnost hrát přesilovou hru, ve které udeřil Mika Koivisto! Jokerit se poté tlačil do útoku, ale obrana Dynama v čele s fantastickým Jerjomenkem působila jistým dojmem.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:26
    Alexandr Jerjomenko si dal pozor na zakončení ze středního pásma! Brian O'Neill sice vyslal hodně prudkou střelu, ale skvěle chytajícího brankáře nemohl ohrozit.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:26
    Alexandr Jerjomenko dnes působí hodně jistým dojmem. Brankář Dynama si poradil s dorážkou z ostrého úhlu a schoval kotouč pod betonem.
     
    38:10
    Steve Moses dostal přihrávku do rohu útočného pásma, kde ustál souboj s Hietanenem, ale následnou zadovkou neoslovil spoluhráče.
     
    37:32
    Jokerit se znovu usadil v útočném pásmu, jenže hráči Dynama zaujali dobré postavení a nepustili hokejisty v bílém k rozehrávce.
     
    36:32
    Mohla to být čtvrtá branka Dynama! Dmitrij Mojsejev nabral velkou rychlost ve středním pásmu, projel s pukem před branku, ale Kalninš předvedl parádní zákrok betonem!
     
    36:10
    Marko Anttila se vrátil do obranného pásma s napadajícím Šipačovem a dokázal před ním odehrát kotouč mimo obranné pásmo. Hráči Dynama pokračují v aktivitě.
     
    35:35
    Igor Makarov stínoval pohyb domácího Mosese. Útočník Jokeritu se vydal vpřed po levém křídle, jenže od modré čáry už neměl čas na zakončení.
     
    35:06
    Michal Čajkovský vyvezl kotouč ven z obranného pásma a vyslal prudkou přihrávku na modrou čáru. Nikdo v dresu Dynama se však k puku nedostal.
     
    34:35
    Marko Anttila napadal rozehrávku soupeře na modré čáře. Domácí hokejista je v dnešním duelu hodně aktivní, jenže zbytek týmu se k němu nepřidává.
     
    34:10
    Marko Anttila se hnal za odraženým pukem před branku Dynama, jenže důrazní obránci v bílých dresech byli u kotouče včas a zamezili domácímu hráči v zakončení.
     
    33:40
    Hosté v plném počtu.
     
    33:10
    Peter Regin dostal kotouč mezi kruhy, ale rovnal si jej příliš dlouho. Napadající soupeř proti němu stačil vystoupit a odehrál puk do bezpečí.
     
    32:35
    Jegor Zajcev vystoupil proti Mosesovi, ale domácí hokejista stačil na poslední chvíli posunout puk vlevo. Stále tomu schází střelba.
     
    32:10
    Marko Anttila zavezl puk do útočného pásma a domácí hráči rozestavili přesilovkovou formaci. Uvidíme, zda to bude lepší než předchozí početní převaha.
     
    31:40
    Jokerit si zahraje další přesilovou hru. Vadim Šipačov dostává dvě minuty za zásah do nohou.
     
    31:22
    Oliver Lauridsen ve středním pásmu napadal rozehrávku Dynama, jenže domácí hráč už byl na ledě příliš dlouho a neměl moc sil.
     
    30:26
    Alexandr Jerjomenko si dal pozor na prudké zakončení ze středního pásma. Hostující brankář schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    30:10
    Pekka Jormakka projel středem ledové plochy do útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend, jenže střelou zápěstím netrefil branku.
     
    29:33
    Peter Regin neustál další souboj v útočném pásmu. Domácím fanouškům se vůbec nelíbí, že se nebude vylučovat. Ozývá se pískot.
     
    29:10
    Marko Anttila dostal přihrávku za branku soupeře, vybruslil si do rohu útočného pásma, jenže příliš prudkou přihrávkou zahnal spoluhráče za modrou čáru.
     
    28:43
    Střídání v týmu Jokerit Helsinky: ze hřiště odchází Ryan Zapolski, přichází Janis Kalninš.
    28:43 Miika KOIVISTO - 1:3
     
    28:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo Moskva využívá přesilovou hru a odskakuje Jokeritu na rozdíl dvou branek! Přihrávku na modrou čáru dostal MIKA KOUVISTO, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Patrik Zackrisson, Ivan Igumnov.
     
    28:28
    První přesilovku si zahraje také Dynamo! Dvě minuty za vysokou hůl dostává Sakari Manninen.
     
    28:20
    Daniil Tarasov projel s pukem do útočného pásma, od modré čáry zakončil zápěstím, jenže jeho pokus skončil v lapačce pozorného brankáře.
     
    27:28
    Alexandr Jerjomenko si dal dobrý pozor na dělovku od modré čáry a bez problémů vykopl kotouč letící těsně nad ledovou plochou.
     
    27:10
    Obrovská šance Dynama Moskva! Vadim Šipačov obdržel fantastickou přihrávku na pravý kruh, jenže Zapolski vykouzlil neskutečný zásah lapačkou!
     
    26:29
    Patrik Zackrisson poslal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud mu puk vracel Dmitrij Kagarlickij, jenže Lauridsen kotouč vypíchl.
     
    26:02
    Hosté v plném počtu.
     
    25:38
    Sakari Manninen dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže jeho zakončení z ostrého úhlu prolétlo kolem zadní tyče branky Dynama.
     
    25:15
    Znovu se hokejistům Dynama podařilo vyhodit kotouč ven z obranného pásma. Domácí hráči se v přesilovce nemohou usadit v pásmu soupeře.
     
    24:28
    Steve Moses dostal prudkou přihrávku po mantinelu za branku Dynama, jenže jeho zakončení bylo hodně nepovedené. Dynamo se osvobozuje.
     
    24:02
    Poprvé v utkání se vylučuje! Vladislav Jefremov dostává dvě minuty za sekání.
     
    23:28
    Jesper Jensen Aabo dostal přihrávku mezi kruhy, odkud sice trefil branku, jenže brankář Alexandr Jerjomenko přilepil beton k tyči a nepustil puk za svá záda.
     
    23:10
    Andrej An. Mironov objel branku domácího celku, vybruslil si na levý kruh, jenže jeho pokus z otočky skončil daleko vedle branky.
     
    21:12
    Marko Anttila vyslal přihrávku na modrou čáru, kde byl Lauridsen, jenže ani ten svým švihem netrefil branku.
     
    20:36
    Peter Regin dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, prosmýkl se kolem soupeře, jenže bekhendem z ostrého úhlu netrefil branku.
     
    20:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Jokerit se ihned vydal do útoku, ale Miks Indrašis na modré čáře získal puk pro Dynamo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 16 – 8
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté Dynama Moskva, kteří vedou 2:1! Jokerit sice vlétl do zápasu jako velká voda a po deseti minutách přetavil svůj tlak v úvodní branku, když se prosadil Nicklas Jensen! Pět minut před pauzou však vyrovnal Patrik Zackrisson a o dvě minuty později potrestal váhavost domácí defenzivy Miks Indrašis!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    Ilja Nikulin dojel v obranném pásmu odražený kotouč a bez váhání jej odrazem o mantinel vyhodil za modrou čáru. Dynamo chce dohrát druhou část ve vedení.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:23
    Hosté se nyní z tlaku Jokeritu vymanili jen za cenu vyhození puku přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před brankou Dynama.
     
    18:05
    Zapolski musel předvést další dobrý zákrok. Domácí brankář se skvěle roztáhl a betonem vykopl dorážku Daniila Tarasova!
    17:29 Miks INDRAŠIS - 1:2
     
    17:29
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo přidává i druhou branku a otáčí vývoj dnešního utkání. Hosté podnikli nenápadnou akci. Kotouč dostal MIKS INDRAŠIS a prudkou střelou příklepem překonal domácího brankáře! Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Vadim Šipačov.
     
    16:23
    Oliver Lauridsen se po vyhraném vhazování opřel od modré čáry do kotouče, jenže jeho dělovka příklepem prosvištěla kolem vzdálenější tyčky.
     
    16:10
    Jokerit se po inkasované brance opět usadil v útočném pásmu. Hokejisté finského celku sice kombinují, ale zatím tomu schází zakončení.
    15:22 Patrik ZACKRISSON - 1:1
     
    15:22
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Dynamo udeřilo ze své úvodní šance v dnešním souboji! Obrana Jokeritu nedokázal odehrát odražený kotouč a PATRIK ZACKRISSON jej doklepl do sítě! Asistence: Michal Čajkovský, Vladimir Brjukvin.
     
    15:03
    Hostující zadáci teď drží kotouč v obranném pásmu a vyčkávají na vystřídání svého celku. Čerstvé síly posílá na led i domácí lodivod.
     
    14:32
    Jesse Joensuu dostal přihrávku do jízdy na modrou čáru, zpracoval si puk forhendem, ale po rychlé kličce kolem Mojsejeva už nemohl pálit.
     
    14:06
    Alexandr Jerjomenko měl dobře zakrytý výhled a na poslední chvíli stačil vyrazit střelu z levého kruhu. Jokerit hraje v první třetině opravdu skvěle.
     
    13:38
    Juuso Hietanen na modré čáře zastavil vysoký oblouček do obranného pásma. Finský obránce poté ihned rozehrál, ale Jokerit rychle ztratil puk.
     
    13:10
    Vladislav Jefremov se v pukem otočil na modré čáře, připravil si jej na forhend a vypálil. Jeho pokus ale prolétl kolem vzdálenější tyče.
     
    12:29
    Oliver Lauridsen vyslal zajímavou přihrávku do útočného pásma, ale hostující Ilja Nikulin skvěle vystoupil a špičkou hole srazil puk do bezpečí.
     
    12:23
    Andrej An. Mironov se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče. Domácí brankář Zapolski měl volný výhled a bez problémů ukryl puk do lapačky.
     
    11:26
    Dynamu se v první třetině dnešního utkání vůbec nedaří. Před hráči v bílém se otevřel prostor na levé straně, ale hosté se dopustili přihrávky rukou.
     
    11:10
    Steve Moses spěchal za prudkou přihrávkou do rohu útočného pásma, jenže jeden k obránců měl k puku blíže a vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    10:26
    Na druhé straně se do zakončení z ostrého úhlu dostal Peter Regin, jenže jeho pokus mířil přesně do míst, kde stál připravený brankář.
     
    10:10
    Ilja Nikulin projel středem ledové plochy za modrou čáru a zkoušel zakončit zápěstím. Jeho ránu však pozorná obrana srazila do bezpečí.
     
    09:32
    Jokerit je po úvodní brance dnešního souboje pořádně nabuzený a nadále se tlačí do útoku. Rychlou akci finského celku tentokrát zastavil ofsajd.
    09:05 Nicklas JENSEN - 1:0
     
    09:05
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí Jokerit se dostává do vedení! Domácí hokejisté přetavili svůj tlak v úvodní branku! Sami Lepistö střílel z mezikruží, jenže Alexandr Jerjomenko vyrazil puk jen před sebe a důrazný NICKLAS JENSEN už měl snadnou práci! Asistence: Sami Lepistö.
     
    08:26
    Tommi Kivistö zakončil příklepem od modré čáry, nicméně jeho dělovka pouze zaduněla o horní tyč branky Dynama Moskva!
     
    08:10
    Marko Anttila poslal zpoza branky Dynama zajímavou přihrávku mezi kruhy, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu Jokeritu. Puk skončil ve středním pásmu.
     
    07:34
    Alexandr Jerjomenko si všiml dojíždějícího soupeře a raději před ním přikryl kotouč. Vhazovat se tak bude po pravici hostujícího brankáře.
     
    07:15
    Dmitrij Kagarlickij projel do útočného pásma, kde udělal velký oblouk, jenže jeho zakončení zápěstím prolétlo kolem zadní tyče domácí klece.
     
    06:40
    Domácí fanoušci se po pádu Petera Regina ve střední části dožadovali vyloučení hostujícího hráče. Rozhodčí však nechává pokračovat ve hře.
     
    06:10
    Igor Makarov se prosmýkl za branku Jokeritu, jenže jeden z domácích obránců proti němu skvěle vystoupil a čistým zákrokem jej poslal na mantinel.
     
    05:41
    Tommi Kivistö se prosmýkl přes modrou čáru, zadovkou našel Steva Mosese, který ihned zakončoval zápěstím, jenže ani jeho rána nebyla přesná.
     
    05:10
    Jesper Jensen Aabo poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, jenže Lauridsen z dobré pozice vůbec nezakončil.
     
    04:42
    Pekka Jormakka spěchal za odraženým pukem ve středním pásmu, ale hráč v bílém dresu Dynama měl ke skákavému kotouči o krok blíže.
     
    04:10
    Sami Lepistö dostal přihrávku do jízdy na levé křídlo, jenže s kotoučem se daleko nedostal. Naopak obrana Dynama byla na modré čáře včas.
     
    03:35
    Oliver Lauridsen nahodil puk do útočného pásma, jenže od jednoho z hokejistů Dynama Moskva se kotouč odrazil na lavičku ruského mužstva.
     
    03:08
    Tommi Kivistö dojel vyhození hostujícího celku a rozjel další útočný výpad Jokeritu Helsinky. Finský celek vlétl do dnešního souboje velmi aktivně.
     
    02:35
    Alexandr Jerjomenko se dokázal přemístit k levé tyči a betonem vykopl dělovku od pravého mantinelu. Jokerit se stále drží v útočném pásmu.
     
    02:10
    Pekka Jormakka napadal rozehrávku hostujících zadáků v rohu útočného pásma. Domácí hokejista sice získal puk pro Jokerit, ale následně rozehrál nepřesně.
     
    01:28
    Peter Regin nabral rychlost ve středním pásmu, projel na modrou čáru, odkud zakončil zápěstím, ale hostující Jerjomenko si připsal další snadný zákrok.
     
    01:08
    Sami Lepistö dostal přihrávku před branku, nicméně důrazný Juuso Hietanen svého krajana parádním zákrokem odstavil od kotouče.
     
    00:29
    Sami Lepistö projel s pukem do útočného pásma, poslal přihrávku na Olivera Lauridsena, který pohotově střílel zápěstím, ale Alexandr Jerjomenko byl připraven.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Peter Regin se ihned vydal do útočného pásma, kde napadal rozehrávku soupeře, ale puk nezískal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Jokerit bude hrát v modrém, zatímco Dynamo zvolilo bílé dresy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Jokerit Helsinky: Zapolski (Kalninš) – Lepistö, Kivistö, Jensen Aabo, O. Lauridsen, A. Grant, Lööv, E. Räsänen – O'Neill, Jormakka, Norman – Moses, Manninen, Nicklas Jensen – Joensuu, Vesalainen, Regin – Anttila, Platt, Niemi.

    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – I. Nikulin, Volkov, Hietanen, Čajkovský, J. Zajcev, Mironov, Koivisto, Menšikov – Kagarlickij, Indrašis, Šipačov – Zackrisson, Tarasov, Brjukvin – Mojsejev, Mozer, I. Makarov – Igumnov, Jefremov, Michajlov.

    Rozhodčí: Romasko, Sidorenko – Ivanov, Černyšov.
     
    Češi a Slováci

    Dres moskevského Dynama obléká Michal Čajkovský, který v prvním duelu strávil na ledě šestnáct minut a jednou vypálil na branku.
     
    První zápas

    Úvodní utkání této série se odehrálo v pondělí na ledě finského celku. Domácí Jokerit potvrdil, že má v letošním ročníku problémy v defenzivě a Dynamu podlehl 2:4. Dnes tedy finský celek musí pomýšlet jedině na vítězství.

    Jokerit Helsinky – Dynamo Moskva 2:4 (0:0, 1:1, 1:3)
     
    Jokerit Helsinky

    Finský zástupce se umístil v základní části na čtvrté pozici a po 62 odehraných kolech nasbíral celkem 80 bodů. Jejich skóre činilo 197:164. Celek z finské metropole má v letošním ročníku vysoké ambice. Do prvního kola play-off však vyfasoval nejméně oblíbený celek. V loňské sezóně se Jokerit probojoval do čtvrtfinále, letos by chtěl ještě dál. K tomu ale musí zlepšit defenzivu.
     
    Dynamo Moskva

    Moskevské Dynamo si v základní části splnilo cíl, který si před sezónou vytyčilo. Loni totiž v bojích o Gagarinův pohár chybělo. Letos obsadilo páté místo s celkovým počtem 72 bodů. Jejich skóre v základní části činilo 153:139. V letošní sezóně však může být Dynamo spokojeno se zápasy proti Jokeritu. Zatím všechny totiž dokázalo vyhrát.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání play-off KHL mezi Jokeritem Helsinky a Dynamo Moskva. Duel startuje v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Nicklas Jensen (Lepistö), 45. O'Neill (Jormakka, Lööv) – 16. Zackrisson (Čajkovský, Brjukvin), 18. Indrašis (Kagarlickij, Šipačov), 29. Koivisto (Zackrisson, Igumnov)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (29. Kalninš) – Lepistö, Kivistö, Jensen Aabo, O. Lauridsen, A. Grant, Lööv, E. Räsänen – O'Neill, Jormakka, Norman – Moses, Manninen, Nicklas Jensen – Joensuu, Vesalainen, Regin – Anttila, Platt, Niemi.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Bočarov) – I. Nikulin, Volkov, Hietanen, Čajkovský, J. Zajcev, Mironov, Koivisto, Menšikov – Kagarlickij, Indrašis, Šipačov – Zackrisson, Tarasov, Brjukvin – Mojsejev, Mozer, I. Makarov – Igumnov, Jefremov, Michajlov.

    Rozhodčí: Romasko, Sidorenko – Ivanov, Černyšov

    Diváci: 12 061
    Jokerit 2 4 Dynamo Moskva
    #1 Pondělí 25.02.2019 • 17:30
    Jokerit - Dynamo Moskva 2:4
    #2 Středa 27.02.2019 • 17:30
    Jokerit - Dynamo Moskva 2:3
    #3 Pátek 01.03.2019 • 17:30
    Dynamo Moskva - Jokerit 2:3 po prodl.
    #4 Neděle 03.03.2019 • 15:00
    Dynamo Moskva - Jokerit 3:0
    #5 Úterý 05.03.2019 • 17:30
    Jokerit - Dynamo Moskva 2:1
    #6 Čtvrtek 07.03.2019 • 17:30
    Dynamo Moskva - Jokerit 6:2
    thejrc.org