Toronto – Edmonton 6:2 (kon.) | New Jersey – Calgary 1:2 (kon.) | NY Rangers – Tampa 3:4 (po pr.)
Colorado – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Chicago 3:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
Calgary Flames
Čtvrtek 28.02.2019, 01:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:47 Kevin ROONEY - 1:2
     
    36:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Johnny Gaudreau se ovšem v obranné třetině nechal obrat o kotouč a Devils snižují na rozdíl jediné branky! KEVIN ROONEY obral hostujícího hráče o kotouč, najel si na levý kruh a svižným pokusem k pravé tyčce snižuje. Bez asistence.
    33:52 Mark GIORDANO - 0:2
     
    33:52
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to byla krásná branka hostujícího beka MARKA GIORDANA, který prožívá parádní sezónu. Johnny Gaudreau si najel do útoku a z pravého kruhu našel zkušeného beka. Ten chtěl zakončovat, ale střelu jen naznačil. Následně šel do bekhendové kličky a bezmocného Blackwooda parádně překonal zakončením do prázdné branky. Asistence: Johnny Gaudreau a Sean Monahan.
    21:07 Elias LINDHOLM - 0:1
     
    21:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Devils dvojnásobné oslabení přežili, ale následně smolně inkasují! ELIAS LINDHOLM přihrával před branku, ale od brusle bránícího hráče se kotouč dostal za záda bezmocného Blackwooda v brance. Asistence: Matthew Tkachuk a Johnny Gaudreau.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 37. Rooney – 22. E. Lindholm (Tkachuk, J. Gaudreau), 34. Giordano (J. Gaudreau, Monahan)


    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – A. Greene, Severson, Müller, Vatanen, Butcher, C. Carrick, J. Jakovlev – Coleman, Hischier, Lappin – Agostino, Zajac, Stafford – Pietila, M. McLeod, Bastian – Rooney, Gabriel.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Giordano, Brodie, Hanifin, Hamonic, Fantenberg, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan, E. Lindholm – Tkachuk, Backlund, S. Bennett – Frolík, Jankowski, Czarnik – Mangiapane, D. Ryan, Hathaway.

    Rozhodčí: Hanson, Lee – Sericollo, Driscoll

    Diváci: 12 019
    thejrc.org