Toronto – Edmonton 6:2 (kon.) | New Jersey – Calgary 1:2 (kon.) | NY Rangers – Tampa 3:4 (po pr.)
Colorado – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.) | Anaheim – Chicago 3:4 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
3:4 (0:2, 3:1, 0:0 - 0:1)
Tampa Bay Lightning
Čtvrtek 28.02.2019, 01:40 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:25 Victor HEDMAN - 3:4
     
    63:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto: Bolts si vytvořili drtivý tlak v útočném pásmu, Kučerov na sebe navázal pozornost dvou bránících hráčů, poté nezištně přenechal kotouč VICTORU HEDMANOVI a ten se tváří v tvář Georgijevovi nezmýlil. Asistence: Nikita Kučerov.
    34:14 Cristoval NIEVES - 3:3
     
    34:14
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí tak dlouho tlačili, až se jim podařilo vyrovnat! Ryan Strome našel v předbrankovém prostoru trestuhodně neobsazeného CRISTOVALA NIEVESE, jehož střela proskotačila Vasilevskému za brankovou čáru. Asistence: Ryan Strome a Vladislav Naměstnikov.
    23:23 Jimmy VESEY - 2:3
     
    23:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přestřelka pokračuje: JIMMY VESEY ujel po pravém křídle, natlačil se až před Vasilevského a protlačil kotouč za jeho záda. Asistence: Fredrik Claesson a Kevin Shattenkirk.
    22:53 Dan GIRARDI - 1:3
     
    22:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté si rychle berou dvoubrankový náskok zpět. Steven Stamkos z pravé strany parádně přenesl hru na volného DANA GIRARDIHO, který nedal přesouvajícímu se Georgijevovi šanci! Asistence: Steven Stamkos a Brayden Point.
    20:56 Mika ZIBANEJAD - 1:2
     
    20:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Je sníženo, domácím na to stačilo jen 56 sekund druhé třetiny! Jimmy Vesey ujel po pravém křídle a po jeho akci se kotouč dostal na levý kruh, kde číhal MIKA ZIBANEJAD a bekhendem překonal Vasilevského. Asistence: Jimmy Vesey a Anthony DeAngelo.
    14:57 J. T. Miller - 0:2
     
    14:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    A už je to o dva góly, hokejisté Tampy potvrdili, že mají statisticky nejlepší přesilovku v celé soutěži! Marc Staal zblokoval Kučerovovo nahození přímo k J. T. MILLEROVI, který z předbrankového prostoru pohodlně usměrnil puk do odkryté domácí svatyně. Asistence: Nikita Kučerov a Victor Hedman.
    07:52 Tyler JOHNSON - 0:1
     
    07:52
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts teď uzamkli svého soka v jeho obranné třetině a nakonec je z toho úvodní gól. Kotouč se od zadního mantinelu dostal na pravý kruh k úplně volnému TYLEROVI JOHNSONOVI, který se z první trefil přesně pod břevno! Asistence: Nikita Kučerov a Anton Strålman.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 21. Zibanejad (Vesey, DeAngelo), 24. Vesey (Claesson, Shattenkirk), 35. Nieves (R. Strome, Naměstnikov) – 8. T. Johnson (Kučerov, Strålman), 15. J. T. Miller (Kučerov, Hedman), 23. Girardi (Stamkos, B. Point), 64. Hedman (Kučerov)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Skjei, Pionk, M. Staal, DeAngelo, Claesson, Shattenkirk, Br. Smith – Kreider, Zibanejad, Vesey – Naměstnikov, R. Strome, Fast – Lemieux, L. Andersson, Bučněvič – Nieves, C. Brickley.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Girardi, McDonagh, Černák, Sergačjov, Strålman – Palát, Stamkos, J. T. Miller – T. Johnson, B. Point, Kučerov – Killorn, Cirelli, Gourde – Erne, Paquette, Callahan.

    Rozhodčí: Peel, L’Ecuyer – Nagy, Gawryletz
    bahis siteleri