Kometa Brno – Vítkovice 10:1 (po nadst. prodl.) | Liberec – Slavia 5:3 (po nadst. prodl.) | Kobra – Chomutov 4:5 (po pr.)
Č. Budějovice – Jihlava 3:5 (1:0 po n.s.n.) | Kladno – HC Litvínov 5:2 (po nadst. prodl.) | PZ Kladno – Sparta 1:5 (po nadst. prodl.)
Warriors Brno – Přerov 0:4 (1:0 po n.s.n.) | Tábor – Mladá Boleslav 2:6 (po nadst. prodl.) | Pardubice – Havířov 3:2 (po pr.)
Mountfield HK – Plzeň 0:2 (po nadst. prodl.) | Třinec – Zlín 3:5 (0:1 po n.s.n.) | HK MD Šumperk – Olomouc 3:6 (1:0 po n.s.n.)
Vsetín – Technika Brno 7:4 (po nadst. prodl.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 5:3 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
Bílí Tygři Liberec
5:3 (1:0, 1:1, 3:2 - N 1:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 28.02.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Nadstavba A
Partner:
     
    64:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Wow, obrovská paráda TOMÁŠE TRUNDY! Hbitý útočník Liberce zamakal a dojel touš v rohu útočné zóny. Poté jej prostrčil mezi nohama protihráče, načež už mu nikdo nebránil v cestě před Pittra, kterého pokořil bezchybně provedenou kličkou do bekhendu! Asistence: Jakub Masař.
     
    61:27
    Skvělý Pittr! Po rozebírce obrany zakončoval zprava do skoro prázdné brány Jakub Masař, ovšem maskovaný muž se skvostně přesunul a zasáhl betonem!
     
    61:04
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Slavíček – 2 min.).
     
    59:29
    Lukáš Franc vytáhl zákrok dne! Po obrovské skrumáži před jeho brankou vyplaval s pukem na hokejce Jan Hamršmíd. Ten už mohl bekhendem zakončovat za bezmocně ležícího gólmana, jenže nedokázal kotouč pořádně zvednout a Franc jej zázrakem nepustil za čáru.
     
    57:31
    Jakub Hujer mohl svým barvám okamžitě vrátit pohodlnější náskok, ovšem zblízka prohrál souboj s Pittrovými betony! Hosté ještě žijí.
     
    57:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    No vida, Pražané ve čtyřech korigují na 3:5! ADAM SRDÍNKO naskočil z trestné lavice. Následně se po levém křídle protlačil až k Francovi, kterého na dva pokusy dokázal pokořit! Asistence: Šimon Rulc
     
    55:46
    Aleš Čech (SLA) se snažil osvobodit svůj tým, jenže pryž vyslal mimo mantinely! Hosté jdou do tří!
     
    55:09
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Srdínko – 2 min., držení).
     
    52:43
    Liberci teď pořádně pomohl rozhodčí, už třetí dělovka Srdínka totiž Francovi vypadla. Sudí ale předčasně přerušili hru a Šimon Rulc tak nemohl dorážet!
     
    51:02
    Martin Böhm (LIB) pod tlakem zahákoval protihráče. Určitě by si rán na trestné lavici poseděl celé dvě minuty.
     
    49:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak trošku bláznivá pasáž pramení v další gól Tygrů! Hned po zvládnutém vhazování po levé ruce slávistického brankáře posunul Vojtěch Polák kotouč před brankoviště, kde čekal obranou naprosto zapomenutý TOMÁŠ TRUNDA, jemuž už stačilo pouze zvednout černou gumu mimo dosah Pittra. 5:2! Asistence: Vojtěch Polák.
     
    48:59
    Tutovka střídá tutovku! Slavia špatně střídala a Jakub Hujer se hnal proti Pittrovi. Zkoušel mu mazácky zasunout kotouč bekhendem mezi betony, bohužel pro něj se ale mezírka neotevřela.
     
    48:18
    A málem to bylo ještě zajímavější! Šimon Rulc vlétl do příliš otevřené defenzivy Liberce a vypálil na Francův beton. Od něj putoval touš do brankoviště, kde scházely Slavíčkovi k dorážce centimetry!
     
    47:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní poměrně rychle odpovídají, a znovu to z jejich pohledu vypadá o něco málo lépe. Hosté skvěle zahráli rychlý protiútok. Jakub Altrichter roztáhl hru doleva, odkud adresoval Marek Vlasák přesnou přihrávku na brankoviště neobsazenému VOJTĚCHU MALÍNKOVI, který napálil puk pod Francovu lapačku! Asistence: Marek Vlasák, Jakub Altrichter.
     
    46:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři mají dalšího dvougólového střelce! JAKUB MASAŘ potvrdil nepsané pravidlo nedáš-dostaneš, když ujel po pravém křídle a s pomocí tyčky parádně zatloukl kotouč za bezmocného Michala Pittra! Asistence: Tomáš Trunda, Jakub Hujer.
     
    45:25
    Mohlo být sníženo! Hujer s Šedivým zblízka neuspěli a sešívaní bleskově obrátili hru. Zcela sám na branku ujížděl Vojtěch Malínek, jehož táhlou kličku do bekhendu dobře vybruslil Lukáš Franc!
     
    43:34
    Jakub Altrichter vedl akci dvou proti dvěma. Najel si mezi kruhy, odkud France nepropálil! Maskovaný muž odmítl kapitulovat při vlastní přesilovce.
     
    43:01
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Hofmann – 2 min., hákování).
     
    40:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí skvělý vstup do třetiny! ADAM MĚCHURA trpělivě čekal na pravém kruhu, až k němu doputovala zpoza klece přihrávka od Jakuba Hujera. Měchura se do puku opřel bez přípravy a propálil zaskočeného Pittra! Asistence: Jakub Hujer
     
    36:40
    Slávisté ujeli do akce tří proti dvěma. Šimon Slavíček si na pravém kruhu hezky počkal na Jakuba Altrichtera, jehož zakončení z osy hřiště schramstla rukavice Lukáše France!
     
    35:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přece jenom se Pražanům povedlo dlouhou početní převahu zužitkovat! V jejím závěru vypálil zpoza kruhů Marek Vlasák. Zdálo se, že Lukáš Franc má kotouč pod kontrolou, nicméně ŠIMON SLAVÍČEK si ho našel někde pod betony a protlačil jej za čáru! Asistence: Marek Vlasák, Šimon Rulc.
     
    32:05
    Adam Měchura mohl přidat další trefu ve čtyřech! Skvěle klepl do hole Čechovi, obral ho o puk a v úniku zakončil bekhendovým blafákem těsně vedle.
     
    31:17
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Damašek – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    30:49
    Po obrovském tlaku mohl snížit Šimon Rulc, jehož pohotová rána z pravého kruhu za rychlého Lukáše France neprošla!
     
    29:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši skórují při vlastním oslabení! ADAM MĚCHURA se ještě v obranném pásmu chopil kotouče. Nabral s ním obrovskou rychlost, prohnal se až před Pittra a z pravé strany ho prostřelil zcela přesně nad rameno do bližšího horního rohu brány! Bez asistence.
     
    29:18
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Plos – 2 min., hákování).
     
    20:38
    Jakub Šedivý v oslabení pláchl po pravém křídle. Zahákoval jej Šimon Rulc (SLA) a po krátké hře ve čtyřech na obou stranách čeká domácí přesilovka.
     
    18:46
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Kříž – 2 min., držení).
     
    18:33
    Sešívaní to sehráli skvěle. Dominik Palát se na pravém kruhu opřel do přihrávky mířící zpoza klece a Lukáš Franc převedl výborný zásah lapačkou!
     
    18:10
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Leden – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    16:14
    Málem bylo vyrovnáno! Jakub Hofmann poslal z levého křídla kotouč přímo na brankoviště, kde jej Vojtěch Malínek v poměrně těžké pozice usměrnil jen těsně od tyčky.
     
    12:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď už to Tygrům vyšlo a skóre utkání je otevřeno! Už se zdálo, že to Vojtěch Polák znovu trošku přehrál... Sám před bránou si vytáhl Pittra a následně se dostal až za jeho klec. Velmi chytře ovšem vrátil touš přímo mezi kruhy, kde jej JAKUB MASAŘ snadno umístil do sítě! Asistence: Vojtěch Polák.
     
    09:44
    Vojtěch Polák se po minele Slavie hnal víceméně sám na bránu. Ještě přihrával Trundovi, což bylo jednoznačně nadbytečné. Trunda mu chtěl z úhlu touš vrátit, ovšem to už byl Polák v záporném úhlu a z obrovské příležitosti na otevření skóre tak nevzešlo ani zakončení!
     
    06:16
    Přesilovku si zahrají pro změnu domácí, hektickou pasáž plnou ztrát a soubojů ukončilo podrážení Sebastiana Weitze (SLA).
     
    05:16
    Velké štěstí pro Liberec! Dělovka Paláta proklouzla Francovi za záda, maskovaný muž neměl o poloze kotouče přehled, avšak černá guma nakonec za čárou neskončila!
     
    03:43
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šedivý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    00:45
    Slávisté se dostali do přečíslení dvou na jednoho! Individuálně ho vyřešil Šimon Rulc, který svoji střelou zápěstím minul tři tyče.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 13. Masař (Polák), 30. Měchura, 41. Měchura (Hujer), 47. Masař (Trunda, Hujer), 50. Trunda (Polák), 65. Trunda (Masař) – 36. Slavíček (Vlasák, Rulc), 48. Malínek (Vlasák, Altrichter), 58. Srdínko (Rulc)


    Bílí Tygři Liberec: Franc (Leško) – Damašek, Böhm, Duschka, Hladík (A), Šedivý (C), Culek, Tůma – Hujer, Měchura (A), Leden, Trunda, Kříž, Plos, Masař, Polák.
    HC Slavia Praha: Pittr (Janura) – Dráb, Čech, Srdínko (C), Weitz, Hrdlička, Palát, Kluch – Jokl, Malínek, Greguss, Altrichter, Slavíček, Hofmann (A), Vlasák, Rulc (A), Hamršmíd, Vymětal.

    Rozhodčí: Místecký – Serbus, Janíček.
    bahis siteleri