Salzburg – Slavia 5:6 (po pr.) | Přerov – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 2:3 (kon.)
HC Litvínov – Č. Budějovice 6:1 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:1 (po pr.) | Sparta – Mountfield HK 3:1 (kon.)
Pardubice – Liberec 2:1 (1:0 po s.n.) | Třinec – Zlín 2:5 (kon.) | Kometa Brno – Vsetín 3:6 (kon.)
Havířov – Olomouc 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 4:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:6 (2:2, 0:2, 1:2)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 28.02.2019, 18:00 • DRFG arena • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off, skupina H
Partner:
     
    Vedení Valachů navýšil ve třetí třetině Lukačka. Tříbrankový náskok Vsetína smazal Kadlic a v závěru se Kometa rozhodla pro hru bez brankáře, kterou tak ještě umocnila svou přesilovou hru po vyloučení Zemana. To už byl ale vsetínský obránce, hrající dnes na postu útočníka, zpět na ledě, když se Klímek trefil do prázdné branky. Hostující kapitán mohl čtyři sekundy před koncem zkompletovat hattrick, ale přihrávku Lukačky náležitě nevyužil.
    Valaši si tedy z Brna odváží všechny body za výhru 6:3.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Brna Vám přeji příjemný zbytek večera. (20:08:13)
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Klímek mohl v posledních sekundách slavit hattrick. Dostal se do přečíslení spolu s Lukačkou, který mu naservíroval přesnou přihrávku. Hostující kapitán přestřelil.
     
    59:27
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    DANIEL KLÍMEK šest sekund po návratu Zemana na led pečetí výhru Vsetína trefou do prázdné branky. Asistence: Tomáš Ondračka.
     
    59:21
    Hosté v plném počtu.
     
    58:39
    Sachr výborným zákrokem zamezil snížení, když vložil hokejku do Kadlicovy střely z levého kruhu, která mířila do odkryté branky. Domácí ještě doráželi a tlačili se do brankoviště více, než by měli, což vyústilo v hromadnou potyčku. Po ní odcházejí na trestnou lavici Petriska a Střondala.
     
    58:05
    Vyhozený kotouč dobruslil Klímek. Místo u kotouče si musel ještě vybojovat a přihrál na druhou stranu kluziště, kde už nikdo ze Vsetína nestál.
     
    57:30
    Vyhození Vsetína těsně minulo levou tyčku.
     
    57:21
    Rachůnek zůstává na střídačce.
     
    57:21
    Oddechový čas pro domácí.
     
    57:21
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zeman – 2 min., podrážení).
     
    56:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Necelé čtyři minuty před koncem základní hrací doby Kometa zásluhou VOJTĚCHA KADLICE, který se dokázal nejlépe zorientovat v předbrankovém prostoru, snižuje náskok Vsetína. Asistence: Daniel Kowalczyk.
     
    55:54
    Klímek po přechodu modré čáry nezakončil. Nahradil jej ale Jakub Jenáček, jehož dělovka minula branku. Odrazila se od zadního mantinelu před brankoviště, kde si k ní Jenáček mohl znovu dobruslit.
     
    55:25
    Malý nahodil do pásma od modré čáry. Jeho spoluhráči však zrovna střídali, a tak se k puku dostali hosté. Ti od vlastní branky zakládají další ofenzivní akci.
     
    54:49
    Zetochova střela z větší vzdálenosti končí v Rachůnkově lapačce. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    54:20
    Hosty branka nabudila a nyní jsou oni celkem, který je v útočném pásmu aktivnější. Frimelovu střelu z mezikruží vyráží Rachůnek pravým betonem.
     
    53:27
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají svou přesilovou hru. Celou svou akci začali za vlastní brankou, ale na konci kombinace stál MARCO LUKAČKA, který se natlačil před brankoviště a v nepřehledné situaci poslal kotouč pod břevno. Asistence: Daniel Klímek, Tomáš Ondračka.
     
    52:56
    Hosté v plném počtu.
     
    52:27
    Týmy hrají ve stejném počtu a z levého kruhu vystřelil Adámek. Jeho střela nebyla nijak nebezpečná a brankář na ni dobře viděl. Rachůnek ale nakonec zasahovat vůbec nemusel, jelikož puk proletěl nad břevnem.
     
    52:06
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Minárik – 2 min., podrážení).
     
    51:29
    Valachům se na chvíli povedlo dostat z pásma, ale domácí se rychle vrátili zpět. Přesilovka vypadá z pohledu domácích velmi nadějně.
     
    50:56
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kožený – 2 min., sekání).
     
    50:49
    Kometa hraje v signalizované výhodě. Sachr vyrazil střelu Kunce jen na Kadlice, který trestuhodně přestřelil odkrytou horní tyčku.
     
    50:14
    Vašenka si nestačil najet k teči puku před branku. Ke kotouči se dostávají domácí.
     
    49:18
    Minárik zavezl puk do útočného pásma, ale ihned jej odzbrojil Klímek. Sledujeme opravdu rychlý a atraktivní hokej, a tak se vsetínský kapitán dostal za pomocí spoluhráčů do úniku po pravém křídle. Nakonec jej před brankou zastavil Kučeřík.
     
    48:24
    Sachr se musel mít na pozoru i v další situaci, když se po jeho rozehrávce dostal k puku soupeř. Obrana Vsetína ale v této chvíli zafungovala dobře a brankář zasahovat nemusel.
     
    47:53
    Kunc projel středem kluziště a dostal se až před vsetínskou branku, kde v posledních okamžicích zakončoval k levé tyčce. Hostující brankář tuto střelu pokryl.
     
    47:22
    Mlčákova střela od modré šla přes několik clonících hráčů Komety a bránících hráčů Vsetína. Sachr na ni příliš dobře neviděl, ale měl štěstí, když jej kotouč trefil.
     
    46:55
    Lukačka vypálil ihned po buly v útočném pásmu. Rachůnek zasáhl svými betony a kotouč končí u mantinelu.
     
    46:11
    Vidíme rychlou hru nahoru dolů. V přečíslení Zetochy s Frimelem se mohl prosadit druhý jmenovaný, ale přihrávka na něj neprošla. Z rychlé protiakce zase zakončoval domácí Minárik.
     
    45:43
    Na druhé straně nechali domácí útočníci vyniknout Sachrovu lapačku. Trefili se do ní Snášel i Meluzin.
     
    45:09
    Zetocha se neprosadil z pravého křídla. Podobně nevyužil své příležitosti ani Frydrych.
     
    44:22
    Nedorozumění v řadách Vsetína mohl využít Žák. Samotného brněnského útočníka mezi kruhy si však rychle všimli hned tři hráči Vsetína a po puku se obětavě vrhli. Zasáhl Frimel a dostal kotouč do bezpečí.
     
    43:48
    Střondalovu křižnou přihrávku zablokoval Petriska. Valaši se dostávají na druhou stranu.
     
    43:17
    Domácí se stále drží v útočném pásmu a stupňují svůj tlak.
     
    42:29
    Snášel nahrál kotouč na Žáka, který přesně na tenhle puk čekal za brankou. Kolem levé tyčky jej však neprocpal a střelu od modré zablokoval Lukačka.
     
    41:55
    Brno nahazuje za Sachrovu branku. Klímek rozehrává.
     
    41:10
    Hraje se v útočném pásmu Komety, ale Vsetín se v úvodu třetí třetiny jeví jako aktivnější tým. Adámek dobře napadal rozehrávku a dostává puk mezi modré čáry.
     
    40:18
    Vsetínští dostali kotouč na svou stranu, ale kvůli nedorozumění o něj přišli. Proto jako první zahrozila Kometa. Střela u levého kruhu ale brankáře Sachra neohrozila, jelikož byla namířena do ochranné sítě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hosté se v průběhu druhé dvacetiminutovky dostali brzy do vedení, když si branku připsal Adámek. Valaši mohli své vedení navýšit v přesilovce, tuto hru si ale Kometa pohlídala a do jejího projevu to dodalo nový impuls. Od povedeného oslabení byli domácí lepší, drželi se v útočném pásmu a kombinovali. Byli to ale opět hosté, kdo se v 38. minutě radoval ze vstřelené branky. Z mezikruží se po povedené kombinaci dokázal prosadit kapitán Klímek a určil tak aktuální podobu skóre.
    Třetí třetina začne cca v 19:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Podobně jako Střondala to na poslední chvíli zkouší i Malý. Toho hned na modré čáře zastavuje Jakub Jenáček.
     
    39:43
    V závěru druhé třetiny se do útoku prohnal Střondala. V útočném pásmu už ale byl sám proti třem hráčům Vsetína. V tomto poměru neuspěl.
     
    39:00
    Lukačka nahazuje do útočného pásma. Tento puk si také dobruslil a snaží se jej držet alespoň za brankou.
     
    37:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Povedenou kombinaci zakončuje kapitán hostujícího celku DANIEL KLÍMEK. Střílet mohl z levého kruhu už Lukačka, ale rozhodl se pro přihrávku na volného Klímka, který z mezikruží ranou z první trefil odkrytý prostor v brněnské brance. Asistence: Marco Lukačka, Šimon Jenáček.
     
    37:26
    Klímek dostal puk z obranného pásma, ale přes to střední už se nedostal. Jeho myšlenku ale dokončil Šimon Jenáček, který se po pravém křídle dostal před Rachůnka.
     
    36:20
    Meluzinovi se nepodařilo prosadit z pravého kruhu. Dostal se však i k druhému pokusu, který vypadal o mnoho nadějněji. V této akci se chopil kotouče v mezikruží a po ledě jej poslal mezi betony.
     
    35:47
    Sachr čelil další tečované střele od modré. Nyní už ji ale Škvrně nasměroval správným směrem a hostující gólman pokus vyráží do rohu za svou branku.
     
    34:44
    Kometa se usadili v útočném pásmu a kombinuje. Střela od modré šla z hokejky Kowalczyka a byla tečována mimo bránu.
     
    33:53
    Svozil si ze svého postu obránce na chvíli nabruslil před branku. Od levé tyčky kotouč za Sachra nedostal, a tak zvolil přihrávku na právě najíždějící spoluhráče. Následně se vrátil zpět na modrou čáru a vše nechal na útočnících, ani oni však Sachra nepřekonali.
     
    32:39
    Po pokusu z pravého kruhu v přečíslení odjíždí z útočného pásma naštvaně Zeman, kterému se nepodařilo trefit prostor třech tyčí. Následně mohl zakončovat Klímek, ale ani jemu se střela nepovedla.
     
    32:18
    Valaši vyhráli buly ve svém pásmu a okamžitě se vydali do útoku. Nedokázali se však zorientovat v předbrankovém prostoru a nevyužili zaváhání brněnského gólmana.
     
    31:42
    Sachr si připsal dva zákroky betonem proti střelám z pravého kruhu. Poté, co vyrazil střelu Žáka, vyhazuje Vsetín na zakázané uvolnění.
     
    31:04
    Domácí zavážejí kotouč do vlastního pásma, odkud budou chtít rozehrát. Dvojici Brněnských se vydal napadat Krupa a v konečné fází posílá puk na své spoluhráče, kteří právě dostřídali.
     
    30:23
    Domácí v plném počtu.
     
    29:28
    Po pravém křídle se do útočného pásma ve vlastním oslabení protáhl Minárik. Na druhé straně mu do tandemu nabrusloval Střondala. Přihrávka nebyla přesná a Sachr tak zasahovat nemusel.
     
    28:33
    První komplikací ve vsetínské přesilovce byla Ondračkova nepřesná přihrávka na Šimona Jenáčka. Mlčák vyhazuje.
     
    28:23
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Kunc – 2 min., hákování).
     
    27:47
    Poté, co Frydrych nastřelil pravou tyčku Rachůnkovy branky, se do přečíslení dva na jednoho vydali Kunc s Malým. Valaši nestihli tuto rychlou dvojici dobruslit, a tak Kunc předal na Malého, který z hranice brankoviště zakončil nad.
     
    26:53
    Útočnou akci Komety začínal Škvrně, odzbrojil jej ale Šimon Jenáček, a ten začíná s novou kombinací od Sachrovy brány.
     
    26:22
    Valaši vybojovali kotouč ve svém útočném pásmu. Frimelovu střelu přes obránce ale nakonec ztečoval mimo tři tyče jeho vlastní spoluhráč.
     
    25:46
    Meluzin se pokoušel propálit přemisťujícího se brankáře Vsetína z vrcholu pravého kruhu. I s tímto pokusem z větší vzdálenosti si gólman Sachr dokázal poradit.
     
    25:15
    Hned po přechodu modré čáry pálil Kunc. Tvrdá rána zaduněla o Sachrovy betony a končí na levém kruhu.
     
    24:38
    Adámek mohl další branku hostujícího celku přidat opět po kombinaci s Vašenkou, jenže přihrávka v přečíslení byla zblokována. Následně se neprosadil ani Frydrych.
     
    23:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se mohou radovat z celkem kuriózní branky, kdy Vašenka poslal puk po kombinaci s Petriskou do předbrankového prostoru, kde byl dobře připraven LUKÁŠ ADÁMEK. Tomu ale střela z první nesedla a mířil vedle brněnské branky. Zde se však kotouč odrazil od bránícího hráče za přemisťujícího se gólmana. Asistence: Jan Vašenka, Ján Petriska.
     
    22:39
    Nyní do pásma nahazují i Valaši. Ani jim tento způsob přechodu modré čáry nevyšel a následný pokus o útočnou akci Šimona Jenáčka s Klímkem končí odpískaným postavením mimo hru.
     
    21:42
    Kowalczyk nahodil kotouč ze středního pásma do toho útočného, kde se puku okamžitě zmocnili Kunst s Koženým.
     
    20:51
    Klímek se dostal ke kotouči v mezikruží útočného pásma a ze stejného místa také z otočky vystřelil. Jeho pokus pouze proletěl okolo pravé tyčky.
     
    20:10
    Meluzin protečoval puk do pásma, ale v něm se Kometa neusadila. Kotouč za brankou převzal Klímek a spolu se svými spoluhráči vyráží dopředu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina duelu mezi Kometou Brno a Vsetínem je u konce. Zápas byl od začátku herně vyrovnaný, ale k většímu množství gólových šancí se dostali domácí. To znamenalo také vedení 2:0, které zásluhou Malého a Meluzina svítilo na tabuli v 15. minutě. Valaši se dokázali prosadit v závěru prvního dějství, kdy se po řadě prosadili Jakub a Šimon Jenáčkovi, čímž srovnali stav zápasu na 2:2.
    Druhá třetina začne cca v 18:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    Vašenka s Petriskou se ocitli před Rachůnkem sami v doprovodu jednoho domácího obránce. Petriska se snažil dorazit za brankovou čáru střelu Vašenky, která se odrazila od pravého betonu. Proti dorážce vytáhl brankář levý beton.
     
    18:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Během krátké chvíle je v Brně srovnáno. Z individuální akce se prosazuje i druhý z bratrské dvojice, kterou můžeme dnes pozorovat ve vsetínském dresu. ŠIMON JENÁČEK převzal kotouč v útočném pásmu a přes obránce jej poslal do levého dolního rohu. Asistence: Marco Lukačka.
     
    17:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se prosazují po kombinaci obránců. První obranná dvojice si šikovně vyměnila kotouč, ten tak putoval přes Zemana až k JAKUBU JENÁČKOVI, který snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Patrik Zeman, Lukáš Adámek.
     
    17:08
    Vsetínští vyvezli kotouč, ale pouze na chvíli. Ke střele se nedostali, ale na druhé straně zahrozil obránce Svozil, který ujel po levém křídle a zakončil na bližší tyčku. Tu si hostující gólman pokryl.
     
    16:36
    Kometa se drží před Sachrem. Ten kryje střelu od modré čáry a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    15:03
    Vsetín byl blízko snížení. Frydrych projel okolo Rachůnkova brankoviště a jemnou tečí kotouče jej nasměroval na levou tyčku brněnské branky.
     
    14:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Druhá podobná akce už ale brankou v Sachrově síti končí. ERIK MELUZIN dorazil za záda vsetínského brankáře pokus Marka Minárika a zvyšuje vedení svého celku na 2:0. Asistence: Marek Minárik.
     
    13:57
    Protiútok brněnského celku zakončoval zblízka Bartes. Jeho střela končí na pravém betonu Sachra.
     
    13:47
    Následnou vsetínskou akci zastavila Kometa už v zárodku, ale ve středním pásmu se k puku dostal Adámek. Ani tomu se nepodařilo procpat puk mezi Rachůnkovy betony.
     
    12:16
    Zdálo se, že se hosté dostanou do přečíslení dva na jednoho. To se nakonec nestalo, ale Krupa dostal přihrávku na vrchol levého kruhu, odkud nastřelil Rachůnkův pravý beton.
     
    11:43
    Dlouhá přihrávka z vlastního pásma na Svozila nebyla přesná, a tak Kometa do útočného pásma pouze protečovala. Zde se kotouče chopili Vsetínští, kteří se pokouší rozehrát.
     
    10:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Střondala se zúčastnil i první gólové akce tohoto utkání, a to když nahrál JAKUBU MALÉMU na pravý kruh. Odtud už se autor úvodní branky střelou nad rameno bezmocného Sachra nemýlil. Asistence: Vojtěch Střondala, Michal Kunc.
     
    10:21
    Opět si hosté museli dát na Střondalu. Tentokrát jeho pokus z levého kruhu zablokoval Kožený.
     
    09:41
    Jakub Jenáček nedokázal na modré čáře zpracovat přihrávku, kterou dostal ihned po buly, a k puku se okamžitě přiřítil Střondala. Jeho individuální akci zastavil obranným zákrokem Zeman.
     
    09:21
    Hra se poměrně uklidnila. Hosté rozehrávají zpoza vlastní branky.
     
    08:22
    Zetochovi se nepodařilo projít mezi třemi bránícími hráči Komety. Domácí míří na druhou stranu.
     
    07:56
    Holemý vypíchl Vašenkovi puk na hranici brankoviště a poslal jej za sebe, přímo na hokejku právě najíždějícího Frimela. Jeho však tato situace zřejmě také překvapila a z druhé vlny nezakončil.
     
    06:47
    Minárikovi nevyšla přihrávka na Meluzina, čehož ke svému brejku využil Šimon Jenáček. Při přechodu modré čáry už u sebe měl dva hráče soupeře, nicméně dokázal zakončit a nadělat Rachůnkovi problémy.
     
    06:24
    V uplynulých sekundách se Brno drželo v útočném pásmu a hostující gólman musel čelit několika střelám zblízka. Dokázal si s nimi úspěšně poradit a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    05:44
    Na druhé straně zakončoval nadvakrát Střondala. První pokus vykryl Sachr. Při druhém domácí útočník přestřelil.
     
    05:05
    Kožený se dobře protáhl kolem dvou hráčů soupeře a prošel tak sám přes celé kluziště. Jeho zakončení skončilo na betonech a dorážet mohl Krupa, která odkrytou branku netrefil
     
    04:06
    Klímek přišel v souboji s Minárikem o kotouč a Kometa míří na druhou stranu. Svižný bekhendový pokus Meluzina zastavil Sachr u levé tyčky.
     
    03:39
    Valaši pouze nahodili do pásma a vydávají se střídat. Kadlic zpoza branky rozehrává.
     
    02:44
    Valaši ustáli menší tlak soupeře, ve kterém se ke střele z levého kruhu dostali Kowalczyk a Škvrně. Oba pokusy vykryl Sachr betonem a kotouč opouští útočnou třetinu domácího celku.
     
    02:10
    Kometa se rychlostí blesku dostala před Sachra, ale stejně rychle byli u puku opět hosté a v přečíslení tři na jednoho se vydali do útoku. Zakončovat chtěl Lukačka, ale zastavil jej Svozil.
     
    01:35
    Žádnou vážnější akci jsme neviděli až do doby, kdy se puku před Rachůnkem ujal Krupa. Dostal přihrávku do předbrankového prostoru, odkud se ji snažil dostat okolo betonů za brankářova záda.
     
    00:32
    Nyní naopak protečovali puk do pásma domácí a za brankou si kotouč našel brněnský útočník Malý. V souboji za brankou ale neuspěl a hra se opět stěhuje do středního pásma.
     
    00:04
    Úvodní buly se ujali Valaši, kteří kotouč protečovali do pásma. Následná útočná akce je však ukončena úmyslným ofsajdem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Rachůnek (Micka) – Holemý, Kučeřík, Mlčák, Sedláček, Studený, Svozil, Kowalczyk – Žák, Střondala, Snášel, Minárik, Meluzin, Škvrně, Malý, Kadlic, Kunc, Bartes.

    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček Š., Kožený, Houser, Jenáček J. – Klímek, Zetocha, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych, Zemánek.

    Rozhodčí: Skopal – Nechvátal, Vašíček.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Vsetínští junioři nezakončili druhou část soutěže úplně nejlépe, a tak jim i po sobotním zápase zůstala dvanáctá příčka. V pátek se svěřenci trenéra Žilky představili na ledě pražské Slavie. Toto utkaní poznamenala dvě rychlá vsetínská vyloučení v první minutě, která domácí tým potrestal. Valachům se ale i tak podařilo dotáhnout a svého soka se držet. Utkání nakonec rozhodly až samostatné nájezdy, a to ve prospěch Pražanů. Sobotní zápas dopadl o poznání hůře. Vsacané v Liberci schytali debakl 0:12, nicméně bodový zisk byl pro hostující celek stejný, jako v utkání předešlém, jelikož bod v prodloužení vystřelil Daniel Klímek.

    Daniel Klímek tak na své konto přidal už 30. branku, dále má také 29 asistencí, což ho v kanadském bodování soutěže řadí na sedmé místo. Druhým nejproduktivnějším hráčem Vsetína je Lukáš Frydrych (18+23), ale úspěšně mu šlape na paty obránce Šimon Jenáček (14+26), který má jen o bod méně. O místo v brankovišti se spravedlivě dělí David Sachr (90,2%) s Jakubem Málkem (90,32%).
     
    HC Kometa Brno

    Brněnští hráči ukončili právě uplynulou část sezóny na ledě Liberce a Slavie. V pátečním utkání jim Bílí Tygři odskočili na rozdíl tří branek, na což se Kometě nepodařilo dotáhnout a v Liberci nakonec padla 2:6. To utkaní v Edenu bylo daleko dramatičtější, jelikož domácí se v první třetině dostali do dvoubrankového vedení a hostům se během jedné minuty ve druhé třetiny podařilo srovnat. Pražané si vzali vedení rychle zpět. Divoká třetí třetina však ve svém důsledku přinesla výhru 6:5 pro Kometu. Brno se dostalo na páté místo tabulky, ale čekalo se na výsledek z Českých Budějovic. Tam domácí Motor přetlačil Pardubice, ty se výše neposunuly a Kometě Brno zůstala pátá příčka.

    Nejlepším střelcem Brna je zároveň jeho nejproduktivnější hráč Michal Kunc (24+22). Druhá příčka v obou těchto statistikách patří Marku Minárikovi (17+26), který má z celého mužstva nejvíce gólových asistencí. Třetí mezi útočníky je Vojtěch Kadlic (15+23) a první mezi obránci Daniel Kowalczyk (9+19). Mezi třemi tyčemi nejčastěji najdeme Marka Micku, jehož procentuální úspěšnost je 90,3%.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Dnes se proti sobě postaví juniorské týmy HC Kometa Brno a VHK ROBE Vsetín, a to v rámci 1. kola části "O účast v play-off" skupiny H.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 11. Malý (Střondala, Kunc), 15. Meluzin (Minárik), 57. Kadlic (Kowalczyk) – 18. Jenáček J. (Zeman, Adámek), 19. Jenáček Š. (Lukačka), 24. Adámek (Vašenka, Petriska), 38. Klímek (Lukačka, Jenáček Š.), 54. Lukačka (Klímek, Ondračka), 60. Klímek (Ondračka)


    HC Kometa Brno: Rachůnek (Micka) – Holemý, Kučeřík, Mlčák, Sedláček, Studený, Svozil, Kowalczyk – Žák, Střondala, Snášel, Minárik, Meluzin, Škvrně, Malý, Kadlic, Kunc, Bartes.
    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček Š., Kožený, Houser, Jenáček J. – Klímek, Zetocha, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych, Zemánek.

    Rozhodčí: Skopal – Nechvátal, Vašíček
    thejrc.org