Augsburg – Dortmund 2:1 (kon.)
konec
FC Augsburg
2:1 (1:0)
Borussia Dortmund
Pátek 01.03.2019, 20:30 • WWK Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (22:27:46)
     
    Utkání je u konce. Podceňovaný Augsburg poráží díky dvěma brankám Či Tong-wona Borussii Dortmund 2:1, která tak pokračuje ve špatných výsledcích! Hosté dnes byli sice aktivnější a měli více šancí, ale efektivita dnes vyhrála. Borussia je sice stále první, ale Bayern se může bodově dotáhnout již v sobotu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hostům nevyšel centr z pravé strany, který posílal Achraf Hakimí. Sergio Córdova se dostal do protiakce a zakončoval z hranice vápna, jeho rána byla tečována a následně sudí ukončil utkání.
     
    90+3
    Achraf Hakimí následně neudržel emoce a dostává žlutou kartu. Křídelnímu obránci se nelíbilo rozhodnutí ohledně vhazování a je potrestán.
     
    90+2
    Raphaël Guerreiro zakončoval snažené hostujícího Dortmundu centrem z pravé strany na vzdálenější tyčku. Nikdo se ale nakonec na letící míč nedostal, nejblíže byl Sancho.
     
    90+1
    Čtyři minuty se budou hrát nad rámec druhého poločasu. Nastavení začíná kombinační hrou Borussie pár metrů před vápnem Augsburgu...
     
    90
    Začala poslední minuta základní hrací doby a Augsburg stále vede. Borussia už moc času nemá a tři body si dneska neodveze. Uvidíme, zda se jim ovšem povede vyrovnat.
     
    89
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Daniel Baier, přichází Felix Götze.
     
    88
    Maximilian Philipp fauloval u levé lajny Baiera, který se pochopitelně nezvedá a následně bude střídán. Domácí natahují čas, ale publiku v bavorském městě to nevadí.
     
    87
    Slušnou akci svého celku zakončoval Mario Götze, jenž dělovkou střílel po zemi k pravé tyčce. Gregor Kobel se ale roztáhl a vytáhl míč na rohový kop!
     
    86
    Hosté se stále více a více dostávají do vápna. Paco Alcácer nyní zakončoval individuálně, ale míč do branky přes bránící hráče nakonec nedostal.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Raphaël Guerreiro (Borussia Dortmund).
    Žlutou kartu dostává André Hahn (FC Augsburg).
     
    83
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Či Tong-won, přichází Sergio Córdova.
     
    83
    Domácí celek čeká perných deset minut, které přibližně zbývají do konce tohoto duelu. Hosté se ale do šancí dostávají celkem pozdě.
    81. Paco ALCÁCER - 2:1
     
    81
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Nyní se již hosté prosazují a dramatizují závěr utkání! PACO ALCÁCER byl na konci kombinace ve vápně, kterou zakončoval střelou k pravé tyčce. Nyní byl Gregor Kobel na jeho zakončení krátký.
     
    80
    Další postupná akce, ale další zákrok domácího brankáře Kobela. Z hranice malého vápna zakončoval Sancho, ale domácí brankář opět úspěšný.

    David Panuška

    Branky: 24. Či Tong-won, 67. Či Tong-won – 81. Alcácer (M. Götze)

    Karty:   84. Hahn (AUG) – 84. Guerreiro (DOR), 90+3. Hakimí (DOR)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 2:6. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:11.
    FC Augsburg: Kobel – Schmid, Danso, R. Khedira, Stafylidis (17. Teigl), Max – Ku Ja-Čeol, Či Tong-won (83. Córdova), Baier (89. Götze) – Gregoritsch, Hahn.
    Náhradníci: Giefer – Callsen-Bracker, Córdova, Götze, Janker, Stanić, Teigl.

    Borussia Dortmund: Bürki – Hakimí, Akanji, Zagadou, A. Diallo – Witsel, Delaney (66. Alcácer) – Sancho, Reus (66. Guerreiro), Bruun Larsen (76. Philipp) – M. Götze.
    Náhradníci: Hitz – Alcácer, Guerreiro, Philipp, Toprak, Weigl, M. Wolf.

    Rozhodčí: Stieler – Jöllenbeck, Gittelmann

    Diváci: 30 660
    thejrc.org